"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

cıkmayabılır canım ben 12 mayısta regl oldum sonra 9 hazıranda olmam gerekırken olmadım .
On gun gecıkınce doktoruma gıttım gebelık testı ultrasob takıbı falan yapıldı gebelık yoktu. Sonrasında cyclo progynova kullanırken hamıle kalmısım ama umıdım yoktu testler falanda yapılmıstı ya 4 temmusda berat gecesınde hamıle oldugumu ogrendım ama 7 temmusda tekrar dusuk oldu . Hamıle olabılırsın degılsende kalabılırsın yanı kendını koru bence

dogru dıyorsun canm rabbım kımseye baharı cıceksız gecırtmesın ben ıkı kere yasadım bu acıyı rabbım kımseye yasatmasın ıkıncısıne uzulemedım bıle sonucta daha ufacık hıssetmemıstım bıle ama ılk bebegımın mezarı bıle var . Ilk bebegım ılk ayımızda hamıle kalmıstım ıkıncısı dogumumdan sonra yogun bı tedavım oldu sutum kesılmedı sutum kesıldıgı ılk ayımda tekrar hamıle kaldım ama oda dustu ınsallah bu sefer hamıleyımdır
ve saglıkla sıhhatle evımde bebek seslerı cınlar

teşekkür ederim canımm. erken diye düşünmüştüm ztn. gerci bu ay pek ümidim yok ama kasık ağrılarım yanıltıyo beni yumurtladımmı vs vs diye olabilir belki diyorumm.. İNŞALLAH burdaki herkese nasip olur .

Slm kızlar acıl cevap adetıme daha on gun var benm ve sol kasıgımda sıddetlı sancı var sol bosluguma vuruyo anı hareketlerımde kramp gıbı kasılma oluyo ve bırde sankı rahmım zonkluyo bu nedır yardımcı olurmusunuz bbana

Birde cok sık ıdrara cıkıyorum ve afedersnz tuvaletımı yaparken sankı sol yumurtalıgım patlıcakmıs gıbı oluyo

canım hamıle olabılrısın de kı ınsaallah öylesındır ama olmayabılırde cunku bır couğumuz bu belırtılerı hemen her ay yasadık psıkolojık olarak ne kadar zamandır denıyosun bılmıyorum ama zamanla alısıyo bunye hatta okadarkı doktor bana hamılesın dıyecek bır ay ve ben hıc belırtısız gıdecem adım gıbı emınım

günaydınnnnnnnnnnn düğündaşşş var mı bir müjdeeeeeee:))

canım bat dunduuu gelen gıden yokkkkkkk cuma gunu 2 damlaa kahverengı leke geldı okadrrrrr hasta oldum zannettımm olmadımmmm ama dun sbah test yaptım negatıftııı goguslerım flannn bugun sankı uclartı daha cok acımaya basladı ama bılmıyorum evde test yoktuuu sabh yapcaktım ama artık adet olmazsam aksam alır yarın sbah yaprımmm testttt bidaha:)

hadi inşallah umarım yerleşme kanamasıdır

benimde 3 gündür vajina içerinde iç kısım iki yanda kızarıklık ve deri gerilmiş gibi sanki dokununca yanıyor birde pütür pütür bişiler olmuş ne olmuş olabilirki ya

benimde 3 gündür vajina içerinde iç kısım iki yanda kızarıklık ve deri gerilmiş gibi sanki dokununca yanıyor birde pütür pütür bişiler olmuş ne olmuş olabilirki ya

valla cnm hiç anlmam ama doktora gıt bence onemlı syler bunlarrrrrrr

hiç başıma gelmeişti ya wcdeyken yanma filan olmuyor ama rahatsızlık veriyor hissediyorsun yandığını

benımde daha önce hıc yasmadım ama su bebek duusundugun zmanda helekı hıc ıhmal etme sende bılıyosunnn artık cok zor hersey engel oluyoooo o yuzden gıt doktoraa gecmezseee

benımde daha önce hıc yasmadım ama su bebek duusundugun zmanda helekı hıc ıhmal etme sende bılıyosunnn artık cok zor hersey engel oluyoooo o yuzden gıt doktoraa gecmezseee

haklısın canım bakayımda geçmezse giderim tabi tahriş olmuş belli sanki pişmiş gibi off herşey bizleri buluyor ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…