Mrb kızlar. benim bat 12 temmuzdu 13 gün gecikmeli olarak bi sonraki batımda muhtemelen yine 11-12 ağustos olmalı. 1 haftadır yumurtlama zamanım diye tahmin ediyorum. günaşırı olmasada değerlendirdik fakat 2 gündür kasıklarım fena halde ağrıyordu acaba yumurtlama zamanında böle ağırlar batmalar oluyormu. Daha önce idrar yolu enfeksiyonu gecirmiştim ağrılarım çoğalınca hastaneye gittim direk enfeksiyon gecirmişmiydiniz diye sordu evet dedim ondan şüpheleniyorum. gebe olma ihtimalim çok düşük ama yinede bakabilirmisiniz dedim. tahlillerim çıktı ve enfeksiyon gitmiş temiz çıktı gebelik te yok dedi negatif. gebelik için kanda hemen çıkmaz değilmi yani bat 12 ağustos bu zamnlar yumurtlama zamanım yani sonuç kesin değildir değilmi?
hadı cnm ınşallah bu sefer hamılesındırde tekrar alırsın bebısını kucağınadusuğun bacağı ıcerde kalır derler yıne oluyo ustune asıl sorun bızımkı hıç kalamıyos oda kötu bıyerden bakınca. demekkı hamıle kalabılıyorsun olma ıhtımalı yuksek tekar
cıkmayabılır canım ben 12 mayısta regl oldum sonra 9 hazıranda olmam gerekırken olmadım .
On gun gecıkınce doktoruma gıttım gebelık testı ultrasob takıbı falan yapıldı gebelık yoktu. Sonrasında cyclo progynova kullanırken hamıle kalmısım ama umıdım yoktu testler falanda yapılmıstı ya 4 temmusda berat gecesınde hamıle oldugumu ogrendım ama 7 temmusda tekrar dusuk oldu . Hamıle olabılırsın degılsende kalabılırsın yanı kendını koru bence
Birde cok sık ıdrara cıkıyorum ve afedersnz tuvaletımı yaparken sankı sol yumurtalıgım patlıcakmıs gıbı oluyo
günaydınnnnnnnnnnn düğündaşşş var mı bir müjdeeeeeee:))
canım bat dunduuu gelen gıden yokkkkkkk cuma gunu 2 damlaa kahverengı leke geldı okadrrrrr hasta oldum zannettımm olmadımmmm ama dun sbah test yaptım negatıftııı goguslerım flannn bugun sankı uclartı daha cok acımaya basladı ama bılmıyorum evde test yoktuuu sabh yapcaktım ama artık adet olmazsam aksam alır yarın sbah yaprımmm testttt bidaha:)
hadi inşallah umarım yerleşme kanamasıdır
benimde 3 gündür vajina içerinde iç kısım iki yanda kızarıklık ve deri gerilmiş gibi sanki dokununca yanıyor birde pütür pütür bişiler olmuşne olmuş olabilirki ya
hiç başıma gelmeişti yavalla cnm hiç anlmam ama doktora gıt bence onemlı syler bunlarrrrrrr
hiç başıma gelmeişti yawcdeyken yanma filan olmuyor ama rahatsızlık veriyor hissediyorsun yandığını
benımde daha önce hıc yasmadım ama su bebek duusundugun zmanda helekı hıc ıhmal etme sende bılıyosunnn artık cok zor hersey engel oluyoooo o yuzden gıt doktoraa gecmezseee
haklısın canım bakayımda geçmezse giderim tabi tahriş olmuş belli sanki pişmiş gibioff herşey bizleri buluyor ha
günaydın hanımlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?