"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar naber?
ben bikaç gündür giremedim. bat ların yazılı olduğu listeyede bakamadım. var mı aramızda yeni hamişler. benim bat 8 ağustos, şimdiden çok heyecanlıyım

Slm canlar nbr.. gecmisi okudum aramizda Hamis varmis cok tebrik ederim Bende birazdan doktora Gitcem henuz iki gun lekemenin ardindan gelmedi adetim. Hatirlayanlar hatirlar bu ay klomen kullanmistim ve 11. Gunumden itibaren yumurtlama sancimi agrikesiciyle bastirmistim. Simdi gidip klomenin bana olumsuz bisey yapip yapmadigina baktircam dua edin bana

Allah yardımcın olsun vilmacım güzel haberlerle dön inşallah buraya

inş hayırşıı haberlerle gelrıısn cnım kendın nekadr ınanmasandaa:)

Dualarımız senle canım... inşallah bişicik olmamıştır

geçmiş olsun...
inşallah hayırlı haberlerle dönersin doktordan..

kızlar ya biz şimdi oruç tutuyoruz ya,
ya hamileysek kötü bişey olu mu ki? ne dersiniz... uzun süre aç ve susuz kalıyoruz. ne bilim korkuyor insan.

kızlar naber?
ben bikaç gündür giremedim. bat ların yazılı olduğu listeyede bakamadım. var mı aramızda yeni hamişler. benim bat 8 ağustos, şimdiden çok heyecanlıyım

benim de 5 ağustos.günler geçmek bilmiyo...
cuma günü doktora gittiğimde doktor ultrasonla bakıp bana hamilesin gibi geldi diyene kadar çok sakindim.ama onu duyduktan sonra müthiş bir heyecan bastı.
gerçi bugün yine umutlarım azalmaya başladı çünkü adet olcakmışım gibi göğüslerim ağrıyor.hayırlısı hepimiz için bekleyip görelim...

kızlar ya biz şimdi oruç tutuyoruz ya,
ya hamileysek kötü bişey olu mu ki? ne dersiniz... uzun süre aç ve susuz kalıyoruz. ne bilim korkuyor insan.

benım kuznım yenı ogrendı hamıle oldugunu cnm doktorrr sakın suusz kalmaa bol bol su ıccc az az sık sık yemek ye demişşş ac kalmaaaa demıssılk yalr bebek hızlı gelısıyomusss ve gelısmı onemlıymısss :)

doktor dediyse doğrudur canım umutsuzluğa kapılma çünkü benim de ilk hamileliğimde adet sancım vardı ha bugün olucam ha yarın derken gelmedi... yani ihtimalin doktor onaylı hemde :)

aynen bat lar yaklaştıkc azaman durmuş gibi ee test yapmışmıydın canım sen

canım ne güzel bir haber niye umutsuzluğa kapılıyorsunki, üstelik hamilelik belirtileri arasında var. off valla çatlıcam orta yerimden. son güne kadar bekleyeceğim ama. haftasonu eve gittik dönüş için hazırlanırken (evde gebelik testi vardı) eşim testide alalım yanımıza dedi. yok dedim bi dahaki gelişimizde yaparım adet olmazsam. bat im 8i, eve 10unda gideceğiz, 10 una kadar adet olmazsam gider gitmez yaparım :)
doktor sana öle demiş ya bi test yap bakalım belki çıkar.

üff bende ondan korkuyorum. bu sene oruç zor geçiyo gerçi tamamını tutamadım hep parça parça oldu ama bi taraftan da düşünüyorum ya hamile kaldıysam bi zararı olur mu acaba diye.

doktor dediyse doğrudur canım umutsuzluğa kapılma çünkü benim de ilk hamileliğimde adet sancım vardı ha bugün olucam ha yarın derken gelmedi... yani ihtimalin doktor onaylı hemde :)

canım son adert tarihim 5 temmuz dktora gittiğim gün 27 temmuz.yani aslında ultrasonda bişeyler görebilmesi için çok erken.bu yüzden pek umutlanamıyorum.ben kist için gitmiştim.kistin kaybolmuş dedi ultrasonla bakıp. bende dedimki kasık ağrılarım var benim sürekli.ozaman idrar yolu iltihabı olabilir diye antibiyotik verdi.sonra bu ilaçları adet olunca iç sakın şimdi içme dedi.iki üç kez ısrarla.arada da ilaçları sakın şimdi içme çünkü bana hamilesin gibi geldi dedi.ben o an anlayamadım tam olarak.çıkınca dank etti kafama.acaba neye dayanarak söyledi bunu diye...o günden beride bir umutlanıyorum doktor dediyse vardır bir doğruluk payı diyorum.sonra bakıyorum bende sadece adet belirtileri var umudumu kaybediyorum.inşallah doğrudur.inşallah hepimiz mübarek ayda hayırlı haberler veririz biribirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…