keşke evde olsam da bende uyusam ya şu pazartesi günleri işe gelmek öldürüyor beni sanki
adetim yarın aslında ama ben ilk testi geçtiğimiz perşembe yaptım.kan testinide cuma yaptırdım. bugünde evde yaptım ve hepsi pozitif .inşallah bi problem çıkmaz cuma doktora gidicem
adetim yarın aslında ama ben ilk testi geçtiğimiz perşembe yaptım.kan testinide cuma yaptırdım. bugünde evde yaptım ve hepsi pozitif .inşallah bi problem çıkmaz cuma doktora gidicem
hiçbir belirti yokmuydu test yapıncaya kadar
benimde ara ara gözüm kararıyo aniden kalkınca falanyani sadece gözlerim kararıyordu ama oruçtandır diye düşünmüştüm :)))
yani sadece gözlerim kararıyordu ama oruçtandır diye düşünmüştüm :)))
Slm canlar nbr.. gecmisi okudum aramizda Hamis varmis cok tebrik ederimBende birazdan doktora Gitcem henuz iki gun lekemenin ardindan gelmedi adetim. Hatirlayanlar hatirlar bu ay klomen kullanmistim ve 11. Gunumden itibaren yumurtlama sancimi agrikesiciyle bastirmistim. Simdi gidip klomenin bana olumsuz bisey yapip yapmadigina baktircam dua edin bana
Slm canlar nbr.. gecmisi okudum aramizda Hamis varmis cok tebrik ederimBende birazdan doktora Gitcem henuz iki gun lekemenin ardindan gelmedi adetim. Hatirlayanlar hatirlar bu ay klomen kullanmistim ve 11. Gunumden itibaren yumurtlama sancimi agrikesiciyle bastirmistim. Simdi gidip klomenin bana olumsuz bisey yapip yapmadigina baktircam dua edin bana
kızlar naber?
ben bikaç gündür giremedim. bat ların yazılı olduğu listeyede bakamadım. var mı aramızda yeni hamişler. benim bat 8 ağustos, şimdiden çok heyecanlıyım
kızlar ya biz şimdi oruç tutuyoruz ya,
ya hamileysek kötü bişey olu mu ki? ne dersiniz... uzun süre aç ve susuz kalıyoruz. ne bilim korkuyor insan.
benim de 5 ağustos.günler geçmek bilmiyo...
cuma günü doktora gittiğimde doktor ultrasonla bakıp bana hamilesin gibi geldi diyene kadar çok sakindim.ama onu duyduktan sonra müthiş bir heyecan bastı.
gerçi bugün yine umutlarım azalmaya başladı çünkü adet olcakmışım gibi göğüslerim ağrıyor.hayırlısı hepimiz için bekleyip görelim...
benim de 5 ağustos.günler geçmek bilmiyo...
cuma günü doktora gittiğimde doktor ultrasonla bakıp bana hamilesin gibi geldi diyene kadar çok sakindim.ama onu duyduktan sonra müthiş bir heyecan bastı.
gerçi bugün yine umutlarım azalmaya başladı çünkü adet olcakmışım gibi göğüslerim ağrıyor.hayırlısı hepimiz için bekleyip görelim...
canım ne güzel bir haber niye umutsuzluğa kapılıyorsunki, üstelik hamilelik belirtileri arasında var. off valla çatlıcam orta yerimden. son güne kadar bekleyeceğim ama. haftasonu eve gittik dönüş için hazırlanırken (evde gebelik testi vardı) eşim testide alalım yanımıza dedi. yok dedim bi dahaki gelişimizde yaparım adet olmazsam. bat im 8i, eve 10unda gideceğiz, 10 una kadar adet olmazsam gider gitmez yaparım :)benim de 5 ağustos.günler geçmek bilmiyo...
üff bende ondan korkuyorum. bu sene oruç zor geçiyo gerçi tamamını tutamadım hep parça parça oldu ama bi taraftan da düşünüyorum ya hamile kaldıysam bi zararı olur mu acaba diye.benım kuznım yenı ogrendı hamıle oldugunu cnm doktorrr sakın suusz kalmaa bol bol su ıccc az az sık sık yemek ye demişşş ac kalmaaaa demıssılk yalr bebek hızlı gelısıyomusss ve gelısmı onemlıymısss :)
doktor dediyse doğrudur canım umutsuzluğa kapılma çünkü benim de ilk hamileliğimde adet sancım vardı ha bugün olucam ha yarın derken gelmedi... yani ihtimalin doktor onaylı hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?