"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

yaaaaaa öle dme belkıdeeee hamılesınnnnnnnnnn herkeste belırtı olmak zorunda dgeılkı ayrıcaaaaaa:)inşşş hamılesındırrr:)

tebrik ederim hamilesin canım bende heycanlandım valla duyunca:) allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

bende sabahtan bu yana yazıyorum konulara ovulasyonu takip ederek hamile kalmak istiyorum inşallah ağustosta bebeğimle girerim .
allah hepimize nasip etsin

kızlar ya benim içim içiimii yiyiyo çok merak ediyorum test yapsam mı acaba

kızlar göğüs agrıma dayanamadım doktora gidiyordum tam yolda vaz gectim gebelik testi aldım eve geri döndüm yaptım çıkmadı 5 agustosta adet olmam lazım ama ben yaptım =( moralim cok bozuk artık asabım alt ust oldu dayanacak gücüm kalmadı

selam kızlarr
bikaç gündür yoktum buralarda, yeni hamiş haberleri var mııı??
benimde lekelenmem 3 gündür var ama hala kırmızılar gelmedi. normalde cumartesi kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama yokk
boşuboşuna orucumu yiyiyorum o yüzden. adet olsam biran öncee:26:

keske test yapmasaydım moralim çok bozuk Rabbim kırma artık kalbimi benimde yüzümü güldür herkesin ya Rabbim

tatlımm
bu ay hepimiz çok fazla odaklandık gebelik konusuna. ve birçoğumuzun adeti gecikti.
bende 1 hafta öncesinden test yaptım ve negatif çıktı. ama şimdide 3 gün geçmesine rağmen adet olamadım.
Rahat ol lütfenn. ne kadar süredir bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama ben toplam 2 yıl oldu diyebilirim. arada korunduğum ve düşük yaşadığım bir dönem oldu ama sonuçta 2 yıldır kendimi hazırlamışım bebeğe.
nasip artık sabırla bekliycezz
Allah ım isteyen herkese nasip et nolurr. Amin.

gecen sene 5 bucuk aylık bebegi,mi erken dogumda kaybettim bu temmuzun 7 sindede düşük yasadım 16 agustosta kaybetmiştim ilk bebegimi bu sene 16 agustosu hamile karşılamam lazım yoksa mahvolurum ben kahroldum artık

cnm acele etmıssın bence bekle bakalım hele bı:26: benımde bugun adet olmam gerek doktora baska bısey ıcın gıttım gebelık testı ıstedı hıç umıdım yok cunku umıt cok yıkıyo ınsan bu konuda tutmadığında:18::18:

canım neden orucunu yıyon.. lekelenmen hep mı devam edıyo gun ıcınde mesela benım ıftardan sonra gelıyo bı ıkı damla bende gusul alıp kalkıyom sahura tutuyom mesela dun akşam yıne geldı ben gene sahur yaptım nıyetlendım eğer ıftara kadar dayanırsa yememış olcam orucumu:26::26::26:

gecen sene 16 agustosda erken doğumda bebegimi kaybetmiştim bu agustosun 16 sını hamile karşılamak istiyorum çok ben o gece ne yaparım

Yok canım sürekli lekelenmem var. temiz kalmıyorum yani. seninle yakındı tarihlerimiz, lekelenmelerimizde aynı oldu baksana

gecen sene 5 bucuk aylık bebegi,mi erken dogumda kaybettim bu temmuzun 7 sindede düşük yasadım 16 agustosta kaybetmiştim ilk bebegimi bu sene 16 agustosu hamile karşılamam lazım yoksa mahvolurum ben kahroldum artık

kesinlikle kendini şartlandırma canımm.
sonuçları kötü olabiliyor.

Kzlar merhaba benim 1 haftadir göğuslerim cok sisti ve cok sizliyorlar ozellikle gece uykumdan uyandiriyor okadar yani bide sol kasigimda batma var. Ama soyle bi durum daha var gecen ay dr. Gittm sol yumurtalikta kist var dedi ama adetle birlikte eriyen kist acaba sol kasiktaki batma ondan kaynaklaniyo olabilirmi sizce bide gebe kalmama engelmidir cok taktim ben adetime 4 gun kaldi simdiden test yapsam cikarmi sizce yoksa bekliymmi..

bence bekle cnm benımde bugun adet gunum.. bana kalsa yapmıycaktım bıle ama doktorum lekelenme var deyınce bakmak ıstedı.. batmalar catmalar bu göğüs sısmeleerı psıkolojıkte oluyo cocuk ıstıyosan eğer.. ama tabı hamılede olabılırsın bence en azından adet gununu bekle sonra varsa bıle erken dıye cıkmazsa umudun kırılır derım ben

Cok istiyirm cocugum olsun. Belkide psikolojikte olabilir o belirtiler haklisin ama sabirsizlaniyirm test yapmak icin :) ama biz aslinda daha bu ay basladik cocuk calismalarina ben 8 ay vajinismus sikintisi cektim bide. Simdi korkuyorm birde cocuk sikintisi cekmiyim rabbim herkese nasip etsin ins. Her namazda dua ediyirum. Sizin test sonucunuz ne cikti?..

Cok istiyirm cocugum olsun. Belkide psikolojikte olabilir o belirtiler haklisin ama sabirsizlaniyirm test yapmak icin :) ama biz aslinda daha bu ay basladik cocuk calismalarina ben 8 ay vajinismus sikintisi cektim bide. Simdi korkuyorm birde cocuk sikintisi cekmiyim rabbim herkese nasip etsin ins. Her namazda dua ediyirum. Sizin test sonucunuz ne cikti?..

Merhaba ben temmuz 3 de adet gordun ve bugun yani 30 temmuz son gunumdu yaklasik 1 haftadir kabizlik mide agri kabizlik midem cok karisik karnim belim cok agriyor ve bas donmesi goz karartim var 10 aydir her ay husrana ugruyorum cok uzuluyorum
bugun test yaptim saatler sonra cok silik olsada 2 cizgiyi gordun bende hamile olabilirmiyim acaba

keske test yapmasaydım moralim çok bozuk Rabbim kırma artık kalbimi benimde yüzümü güldür herkesin ya Rabbim

Canım merak etme daha sonra tekrar bakarsın olmazsa ümidini kaybetme.. biliyorum insan hevesleniyo bu sefer oldu galiba diyo ama yinede pozitif ve güclü olman gerek. Hayıslısını iste Rabbimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…