slm kızlar ben doktoruma gıttım. dedım ıkı gundur lekelenme gelıyo ama asıl adetım bugun olmam gerek. oda tuttu kanda gebelık ıstedı adetın baslarsa gel tekrar dedı. gıttı benım kan boş yere ben gebelıkten suphelenmıyom kı hıççç bır gebelık belırtım yokkkk... ama işte doktor ne derse o sonucuda yarın telde öğrencem bugun adet olmazsam
Merhabalar herkese
Ben aranıza yeni katıldım sayılır.2012 ocak ayından beri bebek istiyoruz.Ancak bir sonuç eld edememiştik.bu ay 3 temmuzda regl oldum .Bitiminde tatile gittik ve deniz ku güneş..Normal şartlarda 28 gündür regl dönemim ve yarın regl olmam gerekiyor.Ancak ben dayanamayıp geçtiğimiz perşembe eczaneden test alıp uyguladım.çok ama çok silik belli belirsiz bir çizgi gördüm.ertesi gün tekrarladım yine aynı ,tabi bu arada eşime hiç bişey söylemedim ama içime kurt düştü.kalkıp hastaneye gittim ve beta hcg sonucu 35 yani pozitif 3 haftalıkama hala inanamadığım için az önce yine bu sefer en pahalısından bi test daha uyguladım diğerlerine göre biraz daha belirgin bir çift çizgi var.Lütfen yardım edin ben hala inanamıyorum duruma.Mutlu olup sonra üzülmekten çok korkuyorum...
keske test yapmasaydım moralim çok bozuk Rabbim kırma artık kalbimi benimde yüzümü güldür herkesin ya Rabbim
tatlımm
bu ay hepimiz çok fazla odaklandık gebelik konusuna. ve birçoğumuzun adeti gecikti.
bende 1 hafta öncesinden test yaptım ve negatif çıktı. ama şimdide 3 gün geçmesine rağmen adet olamadım.
Rahat ol lütfenn. ne kadar süredir bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama ben toplam 2 yıl oldu diyebilirim. arada korunduğum ve düşük yaşadığım bir dönem oldu ama sonuçta 2 yıldır kendimi hazırlamışım bebeğe.
nasip artık sabırla bekliycezz
Allah ım isteyen herkese nasip et nolurr. Amin.
cnm acele etmıssın bence bekle bakalım hele bı:26: benımde bugun adet olmam gerek doktora baska bısey ıcın gıttım gebelık testı ıstedı hıç umıdım yok cunku umıt cok yıkıyo ınsan bu konuda tutmadığında:18::18:kızlar göğüs agrıma dayanamadım doktora gidiyordum tam yolda vaz gectim gebelik testi aldım eve geri döndüm yaptım çıkmadı 5 agustosta adet olmam lazım ama ben yaptım =( moralim cok bozuk artık asabım alt ust oldu dayanacak gücüm kalmadı
selam kızlarr
bikaç gündür yoktum buralarda, yeni hamiş haberleri var mııı??
benimde lekelenmem 3 gündür var ama hala kırmızılar gelmedi.normalde cumartesi kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama yokk
boşuboşuna orucumu yiyiyorum o yüzden. adet olsam biran öncee:26:
cnm acele etmıssın bence bekle bakalım hele bı:26: benımde bugun adet olmam gerek doktora baska bısey ıcın gıttım gebelık testı ıstedı hıç umıdım yok cunku umıt cok yıkıyo ınsan bu konuda tutmadığında:18::18:
canım neden orucunu yıyon.. lekelenmen hep mı devam edıyo gun ıcınde mesela benım ıftardan sonra gelıyo bı ıkı damla bende gusul alıp kalkıyom sahura tutuyom mesela dun akşam yıne geldı ben gene sahur yaptım nıyetlendım eğer ıftara kadar dayanırsa yememış olcam orucumu:26::26::26:
cnm acele etmıssın bence bekle bakalım hele bı:26: benımde bugun adet olmam gerek doktora baska bısey ıcın gıttım gebelık testı ıstedı hıç umıdım yok cunku umıt cok yıkıyo ınsan bu konuda tutmadığında:18::18:
canım neden orucunu yıyon.. lekelenmen hep mı devam edıyo gun ıcınde mesela benım ıftardan sonra gelıyo bı ıkı damla bende gusul alıp kalkıyom sahura tutuyom mesela dun akşam yıne geldı ben gene sahur yaptım nıyetlendım eğer ıftara kadar dayanırsa yememış olcam orucumu:26::26::26:
gecen sene 5 bucuk aylık bebegi,mi erken dogumda kaybettim bu temmuzun 7 sindede düşük yasadım 16 agustosta kaybetmiştim ilk bebegimi bu sene 16 agustosu hamile karşılamam lazım yoksa mahvolurum ben kahroldum artık
Kzlar merhaba benim 1 haftadir göğuslerim cok sisti ve cok sizliyorlar ozellikle gece uykumdan uyandiriyor okadar yani bide sol kasigimda batma var. Ama soyle bi durum daha var gecen ay dr. Gittm sol yumurtalikta kist var dedi ama adetle birlikte eriyen kist acaba sol kasiktaki batma ondan kaynaklaniyo olabilirmi sizce bide gebe kalmama engelmidir cok taktim ben adetime 4 gun kaldi simdiden test yapsam cikarmi sizce yoksa bekliymmi..
bence bekle cnm benımde bugun adet gunum.. bana kalsa yapmıycaktım bıle ama doktorum lekelenme var deyınce bakmak ıstedı.. batmalar catmalar bu göğüs sısmeleerı psıkolojıkte oluyo cocuk ıstıyosan eğer.. ama tabı hamılede olabılırsın bence en azından adet gununu bekle sonra varsa bıle erken dıye cıkmazsa umudun kırılır derım ben
bence bekle cnm benımde bugun adet gunum.. bana kalsa yapmıycaktım bıle ama doktorum lekelenme var deyınce bakmak ıstedı.. batmalar catmalar bu göğüs sısmeleerı psıkolojıkte oluyo cocuk ıstıyosan eğer.. ama tabı hamılede olabılırsın bence en azından adet gununu bekle sonra varsa bıle erken dıye cıkmazsa umudun kırılır derım ben
keske test yapmasaydım moralim çok bozuk Rabbim kırma artık kalbimi benimde yüzümü güldür herkesin ya Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?