- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
aynen bat lar yaklaştıkc azaman durmuş gibiee test yapmışmıydın canım sen
canım ne güzel bir haber niye umutsuzluğa kapılıyorsunki, üstelik hamilelik belirtileri arasında var. off valla çatlıcam orta yerimden. son güne kadar bekleyeceğim ama. haftasonu eve gittik dönüş için hazırlanırken (evde gebelik testi vardı) eşim testide alalım yanımıza dedi. yok dedim bi dahaki gelişimizde yaparım adet olmazsam. bat im 8i, eve 10unda gideceğiz, 10 una kadar adet olmazsam gider gitmez yaparım :)
doktor sana öle demiş ya bi test yap bakalım belki çıkar.
evet sürekli test yapıp umutlanıp sonrada hayal kırıklığına uğramaktansa dişini sıkıp beklemek daha iyi bencede.bende 5 ağustos gelene kadar bekleyip öyle test yapıcam.
doktordan sonra test yaptım hemde 2 tane. ama negatif ikiside. o yüzden kendimi tutup bekliycem.inşallah yüzümüz güler...
inşallah büyük Allahım her isteyene bir an önce verir bebeğini... benim de bat yarın ve hiç belirtim yokcanım son adert tarihim 5 temmuz dktora gittiğim gün 27 temmuz.yani aslında ultrasonda bişeyler görebilmesi için çok erken.bu yüzden pek umutlanamıyorum.ben kist için gitmiştim.kistin kaybolmuş dedi ultrasonla bakıp. bende dedimki kasık ağrılarım var benim sürekli.ozaman idrar yolu iltihabı olabilir diye antibiyotik verdi.sonra bu ilaçları adet olunca iç sakın şimdi içme dedi.iki üç kez ısrarla.arada da ilaçları sakın şimdi içme çünkü bana hamilesin gibi geldi dedi.ben o an anlayamadım tam olarak.çıkınca dank etti kafama.acaba neye dayanarak söyledi bunu diye...o günden beride bir umutlanıyorum doktor dediyse vardır bir doğruluk payı diyorum.sonra bakıyorum bende sadece adet belirtileri var umudumu kaybediyorum.inşallah doğrudur.inşallah hepimiz mübarek ayda hayırlı haberler veririz biribirimize.
senin durumun biraz karışık canım en iyisi sakin olup beklemek. 1 hafta kalmış bat ine :18:
millet ne güzel belirtilerden biliyor ya benim arkadaş ilişkiden 1 hafta sonra hissetmiş tamam demiş hamileyim ben :)) ben niye ruhsuzum bu kadar
inşallah büyük Allahım her isteyene bir an önce verir bebeğini... benim de bat yarın ve hiç belirtim yokinş. hamileyimdir
tamam canım yarını bekliyorum inş. adet olmam mutlaka yazarımayyy inşallah canım. yarın test yaparsan mutlaka yaz...
inşallah büyük Allahım her isteyene bir an önce verir bebeğini... benim de bat yarın ve hiç belirtim yokinş. hamileyimdir
canım benımdeee 26. gunde leke geldı ama cok kucuk kucuk 3tane ve hala bısey yokkk bende 28 gunde bır oluyorum hıc gecıkmezdı hatta erken bıle olurduuu anlamıyorummm umarum dedgın gıbı bısey yokturrrrr
İnşallahhh..... yarın haberlerini bekleyelim. Gelen hamiş haberleri bizlerede umut oluyo ve ben çok mutlu oluyorum o heyecanı bende yaşıyorum. Gelsin ağustos sırayla dökülsün hamişler :)
bence bu ay ramazan ve aşırı sıcaklar yüzünden adet düzenimizde değişmeler olabilir o yüzden temkinli olmalı gereksiz yere ümide kapılmamalıyız. psikolojide çok etkiliyor mesela kendimizi hamile gibi hissedersek adetimizde gecikebiliyor. tecrübeyle sabit kızlar o yüzden akışına bırakalım
bat lara az kaldı hadi hayırlısı hiçbir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?