"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

aynen bat lar yaklaştıkc azaman durmuş gibi ee test yapmışmıydın canım sen

evet canım doktordan geldikten sonraki gün bata daha 8 gün varken yaptım hemde 2 tane.ikiside negatif çıktı.
doktoun o sözü dışında ne testte olumlu bişey var ne de bende belirti var.neye göre söyledi onuda anlamadım.

selam kızlar...uzun zamandır yazamadım,umarım keyifler yerindedir

benim adetim cuma günü bitti,bakalım umudumuz ağustos...bu arada bu ayki bat 16 ağustos

selam kızlar...uzun zamandır yazamadım,umarım keyifler yerindedir

benim adetim cuma günü bitti,bakalım umudumuz ağustos...bu arada bu ayki bat 16 ağustos

senin durumun biraz karışık canım en iyisi sakin olup beklemek. 1 hafta kalmış bat ine :18:

inşallah büyük Allahım her isteyene bir an önce verir bebeğini... benim de bat yarın ve hiç belirtim yok inş. hamileyimdir

millet ne güzel belirtilerden biliyor ya benim arkadaş ilişkiden 1 hafta sonra hissetmiş tamam demiş hamileyim ben :)) ben niye ruhsuzum bu kadar

millet ne güzel belirtilerden biliyor ya benim arkadaş ilişkiden 1 hafta sonra hissetmiş tamam demiş hamileyim ben :)) ben niye ruhsuzum bu kadar

kafana bosuna takıosunnnnnnnnnnnn bız stres yapıoruz oyuzdennde belkı olan syeı bıle hıssedmıyoruz sakın ol azcıkk

inşallah büyük Allahım her isteyene bir an önce verir bebeğini... benim de bat yarın ve hiç belirtim yok inş. hamileyimdir

İnşallahhh..... yarın haberlerini bekleyelim. Gelen hamiş haberleri bizlerede umut oluyo ve ben çok mutlu oluyorum o heyecanı bende yaşıyorum. Gelsin ağustos sırayla dökülsün hamişler :)

canım benımdeee 26. gunde leke geldı ama cok kucuk kucuk 3tane ve hala bısey yokkk bende 28 gunde bır oluyorum hıc gecıkmezdı hatta erken bıle olurduuu anlamıyorummm umarum dedgın gıbı bısey yokturrrrr

Canım bende hiç gecikmezdim günün gününe 27günde bir olurdum bu ay 6gün gecikti akıntı sancı gibi belirtilerde vardı çok ümitlenmiştim ama geçen akşam kırmızıları gördüm bende inşallah sen benim gibi olmazsın da hayırlı haberler alırız senden:)

İnşallahhh..... yarın haberlerini bekleyelim. Gelen hamiş haberleri bizlerede umut oluyo ve ben çok mutlu oluyorum o heyecanı bende yaşıyorum. Gelsin ağustos sırayla dökülsün hamişler :)

sağolasın canım, inşallah... gerçekten burda hepimiz birbirimizi takip ediyoruz ve birbirimizin üzüntüsünü, sevinçlerini paylaşıyoruz :) umarım bol hamişli bi ay olur :)

bence bu ay ramazan ve aşırı sıcaklar yüzünden adet düzenimizde değişmeler olabilir o yüzden temkinli olmalı gereksiz yere ümide kapılmamalıyız. psikolojide çok etkiliyor mesela kendimizi hamile gibi hissedersek adetimizde gecikebiliyor. tecrübeyle sabit kızlar o yüzden akışına bırakalım

hakLısın tatLım..şöyLe bi bakınca çogumuzda aynı beLirtiLer var sanırım bu ramazandan ve havaLardan kaynakLı..yinede herşeyin hayırLısı..bekLemedeyizzz...:18:

slm kızlar ben doktoruma gıttım. dedım ıkı gundur lekelenme gelıyo ama asıl adetım bugun olmam gerek. oda tuttu kanda gebelık ıstedı adetın baslarsa gel tekrar dedı. gıttı benım kan boş yere ben gebelıkten suphelenmıyom kı hıççç bır gebelık belırtım yokkkk... ama işte doktor ne derse o sonucuda yarın telde öğrencem bugun adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…