Canım yumurtlarken şeffaf uzayan akıntı varya meşur o gelmişti.
Ama yumurtladıktan sonra pembe akıntı geldi yaklaşık 5 gün sonra.
Daha önceleri sadece mantar gibi bişey olmuştum o zaman gelmişti gerçi
gene mi mantar yumurtluyorum acaba
evet canım 41 gün sekmesiz okunacak ben adetlyken eşime okutmayı düşünüyordum olmadı birbirimiz için okuruz
slm canım batın yakınmış ilk denemn mi belirtilerin var mı yazar mısın
benim bu ay 15. günümde pembemsi bi akıntım olmuştu. bende heveslenip yerleşme kanaması sanmıştım. meğer yumurtam çatlamış o gün. çünkü tam o günden 14 gün sonra adet oldum. bende yerleşme kanaması diye düşünerek çalışmaları sallamıştım. sakın sende benim gibi yapma tatlım. çalışmalara devammm :)))
canım nasılsın. sesin çıkmıyo
inş canım ben 30 yaşında evlendim 4 gün sonra da atandım:)
ben üniversite 2. sınıf bitti yazına evlendim bu yıl yeni bitti okulum
canım ya yeni geldim ders çalışıyordum nasılsın?
erken evlenmişsin o zaman:) ne bitridn canım
idare ederim. az önce çat kapı eşim geldi. yakın bi şehre geçerken bana süpriz yaptı. ama yarım saat durdu gitti. biz hep böyleyiz işte. nasıl olacak bu çocuk bilmiyorum. birliktede olduk. kalktım duş aldı giyindi gitti. saat 7 de sinopta olması gerekiyodu. o gitti ben ağlıyorum.
canım aslında çokta erken evlenmedim yaş var yani22 yaşında başladım ünv ye 24 te evlendim 26da ünvyi bitirdim :) Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği canım
saçmalama canım yaaaaaa niye ağlıyorsun olur elbet sen ümidini kesme senki Meryem suresini okuyorsun 1 kerede türkçesini oku bak Rabbim isterse nasıl oluyormuş sakın duymayım birdaha üzüldüğünü benim kocam yanımdada noluyo olacağı varsa olur yoksa benimki gibi olmaz
Benmde bat 4 agustos ve bendeki butun belirtiler kayboldu cok sikiliyorum ooffff oofff(
sınıf öğretmeniyim canımbranşın ne benim rehberlik
ders çalışıcam demişsin ya canım, sakın bana seneyeki kpss için demebende bendeeeeeeeeee ama seneye gircem kpssye
eski türk filmlerinde gerdekgecesi adamı askere alırlar ya seninki ona benzemiş, nasıl bırakıp gittin kocanı...inş canım ben 30 yaşında evlendim 4 gün sonra da atandım:)
idare ederim. az önce çat kapı eşim geldi. yakın bi şehre geçerken bana süpriz yaptı. ama yarım saat durdu gitti. biz hep böyleyiz işte. nasıl olacak bu çocuk bilmiyorum. birliktede olduk. kalktım duş aldı giyindi gitti. saat 7 de sinopta olması gerekiyodu. o gitti ben ağlıyorum.
yok walla daha kolay oldu canım kocam benim hep yardımcı oldu bana hatta bazı derslerden onun sayesinde geçtimokurken nasıl evlendin ya:)zor olmuştur...neyse şimdi bebek için iyi bir yaş ...küçük değilsin çok ta:)
evet canım. türkçesinide okudum. çok faziletli bir dua. hele hikayesi çok güzel.
sağol canım. yanlızlık çok zor. hep evde tek başımayım. bu günler bizim yumurtlama günlerimiz değil dimi
sınıf öğretmeniyim canım
ders çalışıcam demişsin ya canım, sakın bana seneyeki kpss için deme
eski türk filmlerinde gerdekgecesi adamı askere alırlar ya seninki ona benzemiş, nasıl bırakıp gittin kocanı...
tatlım bu durumdayken bile sevinmen gereken şeyler var, eşin o kadar çok seviyoki seni yarım saatliğine görebilmek için yolunu uzatıp sana süpriz yapıyo
sınıf öğretmeniyim canım
ders çalışıcam demişsin ya canım, sakın bana seneyeki kpss için deme
eski türk filmlerinde gerdekgecesi adamı askere alırlar ya seninki ona benzemiş, nasıl bırakıp gittin kocanı...
tatlım bu durumdayken bile sevinmen gereken şeyler var, eşin o kadar çok seviyoki seni yarım saatliğine görebilmek için yolunu uzatıp sana süpriz yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?