"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

benim bu ay 15. günümde pembemsi bi akıntım olmuştu. bende heveslenip yerleşme kanaması sanmıştım. meğer yumurtam çatlamış o gün. çünkü tam o günden 14 gün sonra adet oldum. bende yerleşme kanaması diye düşünerek çalışmaları sallamıştım. sakın sende benim gibi yapma tatlım. çalışmalara devammm :)))

slm canım batın yakınmış ilk denemn mi belirtilerin var mı yazar mısın

7 seneden sonra ilk canım bir oğluşum var:) ilkinde pek anlamamıştım. adet ağrısı gibi karın ağrısı,göğüslerimde şişme,birazda akıntım var oda adet olcakmışım gibi geliyo. aslında ihtimal az gibi ama genede heyecanlıyım....

bende envai çeşit akıntı gelince korkuyorum kahvesi pembesi.. benim adet belirtim

canım ya yeni geldim ders çalışıyordum nasılsın?

idare ederim. az önce çat kapı eşim geldi. yakın bi şehre geçerken bana süpriz yaptı. ama yarım saat durdu gitti. biz hep böyleyiz işte. nasıl olacak bu çocuk bilmiyorum. birliktede olduk. kalktım duş aldı giyindi gitti. saat 7 de sinopta olması gerekiyodu. o gitti ben ağlıyorum.

saçmalama canım yaaaaaa niye ağlıyorsun olur elbet sen ümidini kesme senki Meryem suresini okuyorsun 1 kerede türkçesini oku bak Rabbim isterse nasıl oluyormuş sakın duymayım birdaha üzüldüğünü benim kocam yanımdada noluyo olacağı varsa olur yoksa benimki gibi olmaz

canım aslında çokta erken evlenmedim yaş var yani 22 yaşında başladım ünv ye 24 te evlendim 26da ünvyi bitirdim :) Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği canım

okurken nasıl evlendin ya:)zor olmuştur...neyse şimdi bebek için iyi bir yaş ...küçük değilsin çok ta:)

evet canım. türkçesinide okudum. çok faziletli bir dua. hele hikayesi çok güzel.
sağol canım. yanlızlık çok zor. hep evde tek başımayım. bu günler bizim yumurtlama günlerimiz değil dimi

Kızlar kendimizi üzersek böyle bişey olacağı varsada olmycak yanii..Hemm Allah nasip ederse olur etmezse olmaz biz nasibimizi arıyalım uğraşalım ama olmuyo diye üzülürsek olmaz.. güclü olalım biraz.. benm günüme daha var sabredemiyorum zaman gecmek bilmiyo ama bişilerle uğraşmaya calısıyorum.. kendinizi üzmeyn olucağı varsa olur zaten.. Hepimiz için hayırlısı kızlar dua edelim inşllhh... :)..

branşın ne benim rehberlik
sınıf öğretmeniyim canım

bende bendeeeeeeeeee ama seneye gircem kpssye
ders çalışıcam demişsin ya canım, sakın bana seneyeki kpss için deme

inş canım ben 30 yaşında evlendim 4 gün sonra da atandım:)
eski türk filmlerinde gerdekgecesi adamı askere alırlar ya seninki ona benzemiş, nasıl bırakıp gittin kocanı...

tatlım bu durumdayken bile sevinmen gereken şeyler var, eşin o kadar çok seviyoki seni yarım saatliğine görebilmek için yolunu uzatıp sana süpriz yapıyo

okurken nasıl evlendin ya:)zor olmuştur...neyse şimdi bebek için iyi bir yaş ...küçük değilsin çok ta:)
yok walla daha kolay oldu canım kocam benim hep yardımcı oldu bana hatta bazı derslerden onun sayesinde geçtim yok canım küçük değilim tabiki ben aksine zaten çokta küçük değilim dedim :)
evet canım. türkçesinide okudum. çok faziletli bir dua. hele hikayesi çok güzel.
sağol canım. yanlızlık çok zor. hep evde tek başımayım. bu günler bizim yumurtlama günlerimiz değil dimi

canım napalım kader kısmet işte ne yazılıysa onu yaşıyoruz canım ben 29 temmuzda yumurtladım benim normalde adet günüm belli olmaz ben yumurtlamaya göre hesaplıyorum üstüne 14 koyunca adet tarihim belli oluyor

Bu arada kaç günden beri hasta olucakmışım gibi ağrı var ama günüme 10 gün var bugün ağrım hafifledi.. acaba yumurtlama zamannımmıydı diye düşünüyorum hicbişey olmadı cünkü yumurtlama zamanımsa ... beklicez görücez artıkk .. off off

valla seneye olacak olan kpss canım yavaştan başladım her ihtimali düşünüyorum hamile kalırsam zor geçerse hamileliğim falan filan zaman varken yaylana yaylana yapmak daha güzel olur ben üniversite sınavına 3 ayda hazırlanmıştım ilk 5000'e girmiştim şimdide diyorum daha çok çalışmalıyım :)

pericim benimde adımı zikrediyo musun duayı okurken. hani demiştin ya 3ünüz içinde okuyacağım diye, ben baktım meryem çok uzun bir sure zor olacak senin için. o yüzden benimkini bırakabilirsin. bat m dan sonra bende başlayacağım zaten.

evet canım. bende onu çok seviyorum. sağolun hepinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…