iyi sabretmişsin 1yıl doktora gitmeden. uzmanlar öle diyo ama ben bir yıl dayanamadan giderim heralde.
ewt valla diyorm ya ilk zamanlar pek umursamadm nasıl olsa olur bigun die Sonra arkadşlarm vardı hamile onlar doğum yaptı falan Onları da görünce benm de iyice analık duygularım kabardı son 5-6 aydır işi sıkı tutuyoruz ovülasyon takibi muhtemel pozisyonlar vs.vs..Allahım aratmasın artık ne diyelim..)
Benim bat. 5 gün sonra canım.Belki bu hassas testler çıkarır bi ümit işteöff ben sancıya bile razıyım tık yok valla bende bütün ümitlerim yıkılmak üzere. bat ine kaç gün kaldı?
kızlar ya bu egens marKA TESTİ ALDIM AMA..PEK İYİ ŞEYLER YAZMMIŞLAR İNTERNETTE GERİ İPTAL Mİ ETSEM..KULLANAN VAR MI ARANIZDA
tabiki onlarında hakkı bian önce öğrenmek. bizim 2. ayımız...
kızlar profile nasıl fotograf koyuyuoruzzz...konuyla alakalı değil ama:)
sosyolog bat lara 1 gün kaldı ikimiznde belirtilerin yok mu
offf ne sıkıcı bir gün ya
Canım sağ üst kösede kullanıcı kontrol paneli var ona giriyorsun Cıkan sayfada sol tarafta secenekler var profil foto degistir avatar degistir falan Ordan avatar degistir diyeceksin
evet canım yaa bilmiyorumki..belirtiler devam ediyo karnımda hafif bir agrı var..ama 3-4 gündrü var ama adet agrısı gibi değil sanki yada bana öyle geliyo:) sabahta tuvalet kagıda çok seffat içinde çok pembemsi bir akıntı geldi..ama jöle gibiydi yumuşağı biraz...elimdeki testi yapayım dedim.test yerinede kaçırmışım idrar bekledim bekledim bişey çıkmadııı..kısmet:)
sende var mı bişeyler
offf ne sıkıcı bir gün ya
bnde bel ve kasık ağrısı oluyor arada başkada bişi yok ama sendeki pembemsi akıntı işaret olabiliyor bazılarındada o leke gelmiş sonr abebişte gelmiş:))
bnde bel ve kasık ağrısı oluyor arada başkada bişi yok ama sendeki pembemsi akıntı işaret olabiliyor bazılarındada o leke gelmiş sonr abebişte gelmiş:))
evet yaa eve gidip uyuyasım var yada yağmur yağsın evde miskinlik yapayım hava güzel olunca dinlenmek de istemiyo insan
çalışmak da istemiyorum gerçi
bende pembemsi akıntı yumurtlamadan 4-5 gün sonra geldi
inşallah dediğin gibi olur
evet yaa eve gidip uyuyasım var yada yağmur yağsın evde miskinlik yapayım hava güzel olunca dinlenmek de istemiyo insan
çalışmak da istemiyorum gerçi
bende pembemsi akıntı yumurtlamadan 4-5 gün sonra geldi
inşallah dediğin gibi olur
ilk defa bu ay mı geldi canım yoksa eksidende olurmuydu çünkü bazılarındada yuurtladığı gösterir bu lekelenme
canım arkadaşı bilmiyorum ama o parlak sıvı benim kafamı karıştırdı..bide pembe leke dün de gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?