"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ilk defa bu ay mı geldi canım yoksa eksidende olurmuydu çünkü bazılarındada yuurtladığı gösterir bu lekelenme

Canım yumurtlarken şeffaf uzayan akıntı varya meşur o gelmişti.
Ama yumurtladıktan sonra pembe akıntı geldi yaklaşık 5 gün sonra.
Daha önceleri sadece mantar gibi bişey olmuştum o zaman gelmişti gerçi
gene mi mantar yumurtluyorum acaba

canım o yapışkan akıntı 3-4 gün önce gelir yumurtlama çatlamadan önce yumurtaladıktan sonrada pempemsi akıntı görünebilir okumuştum bunu.iyi bir belirti çünkü artık yumurtladığını biliyorsun tam ilişki zamanı:)

Son düzenleme:

Canım bu ay zaten o zaman bu zaman demedim değerlendirdim her fırsatı
yani illa ki yumurtaya denk gelmiştir ama tutar mı işte o var
ya tutarsa

Canım bu ay zaten o zaman bu zaman demedim değerlendirdim her fırsatı
yani illa ki yumurtaya denk gelmiştir ama tutar mı işte o var
ya tutarsa

reglin 22. gününe kadar full oldu ilişki sonra hiç olmadı eşim şehir dışına çıktı yok şuan ama 1 hafta öncesinden hep akıntım geldi umarım sonrasında bişi olmamıştır akıntı kesildi zaten.son haftaları değerlendiremedik uamrım birşey kaçırmış olmayız

Kızlar siz ne kadar zamanlık evlisiniz..benim 13 ay oldu..ama dediğim gibi ben atandım ama eşim gelmedi..anlayacagınız 2 ay sonra uzaklık girdi araya..ondan önce de korunduk nedense iyice durumumuz belli olsun diye
Arada sırada görüştük..orta yerde buluştuk :) yada ben ara tatilde geldim:) hiçbiri adet zamanıma denk gelşmedi ama galiba yumutrlama zamanına da denk gelmedi:::::::::)yumurtlama zamanına denk geldiginden emin oldugum bu ay ama Allahtan hayırlısı:) öbür ayda olabilir daha sonraki ayda inş:) ama çokta gec olmasın istiyorumyaşım 31 çünkü

canım öğretmen misin sen de? 3yıl oldu ben evleneli

bizimde 11 ay olcak canım bende keşke ertelemeseydik diyorum onca ay boşa gitti ama bi evlilik otursun önümüzü görelim dedim eşim çok istiyordu hep ona negel oldum bu ay ilk denememiz işte allahım hepimize en kısa zamanda nasip etsin.zor bir süreç bunu anladım

canım ben hapte kullanmadım hiç .bakalım artık..Vardır hayırlı bir zamanı

kızlarr çoookkkkkk skıldımmmmmmmm bugun hiç zamn geçmiyooooo nasıl bı gunseeeeee

rahimde sorun yok ya cnm önemli olan o inşallah bi daha ki ay alırız müjdeli haberini.Sıkı çalış bu ay :)

canım bu arada ben de seni merak ediyorum, senin sağlığın nasıl umarım iyisindir... tekrar gittin mi dr a? eşine ve kızına söylediğinde tepkileri ne oldu? ne kadar tatlı heyecanlar bunlar... :)

Ben iyiyim çok şükür hepimiz çok mutluyuz.ilk kan testimi 31 temmuzda yaptırmıştım beta hcg 42,64 çıkmıştı.doktorum 2 gün sonra tekrar test yapalım demişti.bugün tekrar yaptık 178 çıktı.doktor çok iyi dedi.ultrasonla karnımdan baktı.tabi daha küçük olduğundan dolayı gözükmedi.ama rahim temizmiş bi sorun yokmuş ayrıca rahim duvarı kalınlaşmış.cumartesi günü bir kan testi daha yapacağız onda da bu şekilde bir artış olursa durum sağlıklı gidiyor demektir dedi.14 ağustosta da inşallah ultrasonda görücez cnm.Darısı tüm topikte ki arkadaşların başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…