ilk defa bu ay mı geldi canım yoksa eksidende olurmuydu çünkü bazılarındada yuurtladığı gösterir bu lekelenme
Canım yumurtlarken şeffaf uzayan akıntı varya meşur o gelmişti.
Ama yumurtladıktan sonra pembe akıntı geldi yaklaşık 5 gün sonra.
Daha önceleri sadece mantar gibi bişey olmuştum o zaman gelmişti gerçi
gene mi mantar yumurtluyorum acaba
canım o yapışkan akıntı 3-4 gün önce gelir yumurtlama çatlamadan önce yumurtaladıktan sonrada pempemsi akıntı görünebilir okumuştum bunu.iyi bir belirti çünkü artık yumurtladığını biliyorsun tam ilişki zamanı:)
Canım bu ay zaten o zaman bu zaman demedim değerlendirdim her fırsatı
yani illa ki yumurtaya denk gelmiştir ama tutar mı işte o var
ya tutarsa
Kızlar siz ne kadar zamanlık evlisiniz..benim 13 ay oldu..ama dediğim gibi ben atandım ama eşim gelmedi..anlayacagınız 2 ay sonra uzaklık girdi araya..ondan önce de korunduk nedenseiyice durumumuz belli olsun diye
Arada sırada görüştük..orta yerde buluştuk :) yada ben ara tatilde geldim:) hiçbiri adet zamanıma denk gelşmedi ama galiba yumutrlama zamanına da denk gelmedi:::::::::)yumurtlama zamanına denk geldiginden emin oldugum bu ay ama Allahtan hayırlısı:) öbür ayda olabilir daha sonraki ayda inş:) ama çokta gec olmasın istiyorumyaşım 31 çünkü
Kızlar siz ne kadar zamanlık evlisiniz..benim 13 ay oldu..ama dediğim gibi ben atandım ama eşim gelmedi..anlayacagınız 2 ay sonra uzaklık girdi araya..ondan önce de korunduk nedenseiyice durumumuz belli olsun diye
Arada sırada görüştük..orta yerde buluştuk :) yada ben ara tatilde geldim:) hiçbiri adet zamanıma denk gelşmedi ama galiba yumutrlama zamanına da denk gelmedi:::::::::)yumurtlama zamanına denk geldiginden emin oldugum bu ay ama Allahtan hayırlısı:) öbür ayda olabilir daha sonraki ayda inş:) ama çokta gec olmasın istiyorumyaşım 31 çünkü
canım öğretmen misin sen de? 3yıl oldu ben evleneli
bizimde 11 ay olcak canım bende keşke ertelemeseydik diyorum onca ay boşa gitti ama bi evlilik otursun önümüzü görelim dedimeşim çok istiyordu hep ona negel oldum bu ay ilk denememiz işte allahım hepimize en kısa zamanda nasip etsin.zor bir süreç bunu anladım
evet canım..sende mi öğretmensin:)
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde bat 5ağustos
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde bat 5ağustos
canım hayırlısı olsun inş
canım maalesef hamile değilmişim...bu sabah, az öncede kırmızılar geldi... dün dr a gittim, kan testi negatif çıktı zaten.. yumurtalıklarıma ultrasonla baktı smear aldı onuda yapalım gelmişken dedi... adetin 3. günü gel dedi sanırım test falan yapıcak... rahim sağlıklı görünüyor yumurtaların da bak burdalar görünüyolar falan dedi ultrasonla göstererek.. tatile ve yola çıkmam yaparmış bu 2 gün gecikmeyi mevsimsel dedi... adetlerin düzenliyse hamile kalmaman için sebep yok dedi.
neyse işin duygusal boyutuna gelince tabii biraz üzüldüm ama sağlık olsun... zaten bu ay ilk defa korunmamıştık inşallah 2. ayımda hamile kalırım... Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur sonuçta... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık yeni bat 30 ağustos
canım bu arada ben de seni merak ediyorum, senin sağlığın nasıl umarım iyisindir... tekrar gittin mi dr a? eşine ve kızına söylediğinde tepkileri ne oldu? ne kadar tatlı heyecanlar bunlar... :)
meslektaşız desene
inş canım ben 30 yaşında evlendim 4 gün sonra da atandım:)bende bendeeeeeeeeee ama seneye gircem kpssye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?