"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

aklıma birşey geldi kızlar siz ne dersiniz bilmem biz buraya gelip şu belirti bu belirti derken psikolojimizi alt üst ediyoruz sonra rahatlamak için topicten uzak durmaya karar veriyoruz sıkıntı yaşıyoruz burada kafa dağıtacak farklı etkinlikler yapalım ya aklımıza batımızın gelmeyeceği acaba hamile kalırmıyım çocuğum hiçbir zaman olmazmı gibi depresif duygu hallerine bağlamadan geçirelim günlerimizi ne dersiniz?

kızlar çok kaptırmayın kendinizi belirtilere sonra sizde benim gibi geceleri uyuyamazsınız ben karar verdim bu ay hiç takmayacağım kafaya rahat takılacam valla olursa olur olmazsa olmaz yapacak birşey yok elbet
yav öylede benim ki kafaya takmak değil ben çok kaptırmıyorum zaten kendimi de merak sadece ama okurken bile başladı adet sancım

yav öylede benim ki kafaya takmak değil ben çok kaptırmıyorum zaten kendimi de merak sadece ama okurken bile başladı adet sancım

canım ben senin için söyledim üzülme diye adet sancısınada takılma malum adet belirtileri ile aynı diyen çok var sancım oldu ama adet olamadım diyen çok var bekle hayırlısı ile bebişin olur inşallah senide listede olarak değiştiririz inşallah temmuz olmazsa ağustos olur

tamda istedıgım sey bu işteeeeeeeeeee:)

tamda istedıgım sey bu işteeeeeeeeeee:)

eee yapalım işte aklınıza gelen birşeyler olursa söyleyin
bu arada ben kendimi biraz tanıtmak istiyorum belki meslektaşım falan vardır burada :)
kızlar ben bilgisayar ve kontrol öğretmeniyim istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim,mutluyum

Allah mutlulugunu daim etsin canim. Ozaman herkes tanitsin kendini . Kafalar dagilir hem

allah bozmasın cnmm bende 23 yasındayım bankcıyımmm istnabulda yasıyorum 10 aylık evlıyım mutluyum ve coocuklu olmak ıstıyorummm:)))

kızlar ya kitaplarla aranız nasıl? benim elime bir kitap geçti Ridley Pearson Ölümcül Haftasonu diye bu kitap hakkında bilgisi olan varmı henüz okumadım elimde başka kitap var bilen varmı diye bir sorayım dedim bu arada buradaki evli bayanların hepsine bil film tavsiyem var çooooooooooooook güzel bir film kocanıza aşkınızı 2 kat arttıracak bir film kesinlikle izleyin derim The Vow(Aşk Yemini)

allah bozmasın cnmm bende 23 yasındayım bankcıyımmm istnabulda yasıyorum 10 aylık evlıyım mutluyum ve coocuklu olmak ıstıyorummm:)))

Allah mutluluğunu daim etsin canım bende istanbulda yaşıyorum ama şu an adanadayım pazar sabah uçakla döneceğim inşallah evime

Ben 28 yasindayim 2 yillik evliyim. Eczaciyim..Hollandada dogdum büyüdüm. Hangi akla hizmetse istanbula gelin geldim:)) Esimle cok mutluyum..Yalnizim ve bebek istiyorummm

üff evet biraz kafamız dağılsın...
27 yaşındayım 1 hafta sonra 3yıllık evli olacağım :) sınıf öğretmeniyim aydında yaşıyorum.

kitabı bılmıyorum ama filmi mutlka ızlıycam bız cok fılm ızlerız kocamla dizilerle pek aramız yokturrrrrr :) helede ksıın her aksam bı fılm ızlerdıkkk:)

Canim kitap hakkinda bi bilgim yok ama film izlemeye bayiliyoruz. Tavsiyen icin tesekkurler

nersınde peki istanbulunn gelme cok sıcak dıycem ama adana daha sıcaktırrrrr:)
canım burası daha fena ya hep yapış yapışsın ıııııy buraya geleli bir haftayı 1 kaç gün geçiyor ama evimi kocamı özledim İstanbul anadolu yakasındayım ümraniye taraflarında
Ben 28 yasindayim 2 yillik evliyim. Eczaciyim..Hollandada dogdum büyüdüm. Hangi akla hizmetse istanbula gelin geldim:)) Esimle cok mutluyum..Yalnizim ve bebek istiyorummm

Canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah en kısa zamanda bebişin olur istanbulda benimde 2 kuzenim dışında kimsem yok ama üniversiteyi istanbulda okuduğum için arkadaşlarım var şükür yoksa istanbul yalnızsan çekilmez bir yer

üff evet biraz kafamız dağılsın...
27 yaşındayım 1 hafta sonra 3yıllık evli olacağım :) sınıf öğretmeniyim aydında yaşıyorum.
meslektaşız canım :)
kitabı bılmıyorum ama filmi mutlka ızlıycam bız cok fılm ızlerız kocamla dizilerle pek aramız yokturrrrrr :) helede ksıın her aksam bı fılm ızlerdıkkk:)

Canim kitap hakkinda bi bilgim yok ama film izlemeye bayiliyoruz. Tavsiyen icin tesekkurler

izleyin kızlar eminim sizlerden olumlu yorum alacağım

Allah razi olsun canim benim. Alisamadim daha istanbula yalnizlik gercekten cok zor Anne babaya,kardese hasretlik cabasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…