"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Allah razi olsun canim benim. Alisamadim daha istanbula yalnizlik gercekten cok zor Anne babaya,kardese hasretlik cabasi..

tahmin edebiliyorum canım ben ünv 2. sınıftayken eve çıktım bir arkadaşımla eşim o zamanla başka şehirde çalışıyordu ben ev eşyaları falan baya yüklü geldim istanbula ramazan bayramı arefesindeydi neyse eşimde benimle geldi (o zaman evli değildik) geldik istanbula bayram günü yaaa nasıl kötü bir duyguydu ki hala aynı duyguları hissedebiliyorum, şeker toplamak için çocuklar bile çalmadı kapımızı bayram boyunca ikimizde bayram günü bir başımıza olduğumuz için çok üzüldük alışmadığımız bir durumdu çünkü
benim geçirdiğim en kötü bayramdı demem o ki yalnızlık kadar kötü birşey yok gerçekten Rabbim kimseyi bir başına bırakmasın

zordur mutlaka benım annmler uzak olsa naparım bılmıyorummm alısırsın cnmmmm zamnlaa herseye alsıyo ınsannnn

Bayram gelsin istemiyorum inanki.. Zaten kutlamiyorumda bayrami.. Allah sabrini illaki veriyor. Veriyorda ömrümdende ömür gidiyor. Allah yardim etsin. Ona siginiyorum..

kızlar gönlüm el vermedi biraz zor olacak ama 3ünüzede okuyacağım ama özelden bana isimlerinizide yazın

Allah razı olsun canım, dualarını kabul etsin
dilşad benm ismim

Bu bir isaret israrla söyluyorsun kaciyor gözden. Senin direk hamileligin yazilsinn

aminnn inşallah hamileliği haberini alırız bat yerine.

şuan listedeki herkes bu ay hamile kalıyomuş....
hemen yeni topik açarız mayıs anneleri diye

ben 2012 mayıs annesiydim, nasip olmadı inşallah 2013 mayıs annesi olurum.

evet evet kesinlikle :13:

dilşad ben, 23 yaşındayım 22 aylık evliyim. web site güncelleme yapıyorum belediyede. amasyalıyım.

bende web sitesi yapıyorum canım hatta elimde bir iş var ama tembelliğimden henüz el süremedim nolcak bilmiyorum :)

Aminnnn canim insallah hepimiz mayis annesi oluruz. Düsükmü oldu senin?

ben site yapamıyorum da güncelliyorum

inşallah canım, 27. haftamda doğum yaptım 1 buçuk ay yaşadı kaybettim oğlumu, dün 4 ay bitti.

Canim benim ya rabbim sana cok sabir versin insallah.. Bende 2 düsük yaptim ama seninki bambaska. Allah yardimcin olsun. En kisa zamanda hayirli saglikli bebek nasip etsin.

Canim benim ya rabbim sana cok sabir versin insallah.. Bende 2 düsük yaptim ama seninki bambaska. Allah yardimcin olsun. En kisa zamanda hayirli saglikli bebek nasip etsin.
aminn aminnn....
sana da sabır versin canım ne hayallerle umutlarla bekleniyor, neler hissediliyor, tekmeleri, hareketleri.... beşiğimiz kıyafetlerimiz her şey hazırdı. şimdi boşluktayım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. inşallah söylediğin gibi en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

canım benım ya cok gecmış olsun basın saolsun ama sen en buyuk sınavını vermişsin zaten bıtanem artık guzellıklere ac kalbını.. bebeğin tez gelecek ben ınanıyorum

canım benım ya cok gecmış olsun basın saolsun ama sen en buyuk sınavını vermişsin zaten bıtanem artık guzellıklere ac kalbını.. bebeğin tez gelecek ben ınanıyorum

inşallah canım rabbim şu mübarek günlerin ayların hürmetine güldürsün yüzümüzü, doldursun kucağımızı, sağlıkla hayırlısıyla gelsin de beklemeye de razıyım. görüp koklayıp kaybetmek çok acı,
neyse kızlaaar kafaları dağıtacaktık hani

nerdensın bacım sen kac senedır evlısın.. kız sen kımsın kımlerdensın nerden geldın soyulermısınnnn hoppaaa

nerdensın bacım sen kac senedır evlısın.. kız sen kımsın kımlerdensın nerden geldın soyulermısınnnn hoppaaa

amasyalıyım canım 22 aylık evliyim, 11 aylık evliyken ilk bebeğime sürpriz hamile kalmıştım. yavrumun ömrü yokmuş, ahirette şefaatçimiz olur inşallah.

dilşad cım bende çorumluyum,hemşeri sayılırız.

30 yaşındayım,2 ağustosta 22 aylık evli olucam,özel bi şirkette 12 yıldır muhasebe departmanında çalışıyorum

bu arada yazdıklarını okudum,rabbim büyük sabır versin,inş.tez zamanda kardeşi gelir canım

evet canım hemşeriyiz 1 saatlik yol var aramızda.
amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…