"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

1 temmuz günü açtığım topikle kocaman bi umut oldu bende...ama kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş.18 temmuzda bu topikde olmadı yani size bu ay diğer ay müjdeli haberler verecem desemde veremeyceğimi biliyrm artık umudum yok yakınlarda..doktor randevum vardı önce 13 sonra 18 snra 21 di sanırım bugun 32 yani yumurta yumurta her ay kiste dönüşüyrmuş sanıırım belkide bu ay için böyle olmuş bilemyrz..çatlatma iğnesiyle bile doktor garanti veremem dedi..anlamadım..hastalandğmda 3 günü doktora gidecekmişim bakacakmş kkiste dönüşen yumurta ne olcak onu bilmyr...onu gözlemleyip ona göre tedavi başlaycak yanii...

topiğin ilk annesi ama ikinciyide rabbim vermeyince vermiyo...kızım bana anne karşemiz hemen gelmyr diyemi çok üzülyrsn diyo...bende evet diyrm ben seni o gelene kdr daha çok sevecem üzmycem hiç diyo...

ben veremedim siz bana müjdeli, haberler verin...rabbim ramazan ayında hepinize gönlündekini versin....

hepinize teşekkür ettim..

Kızlar göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşti.Hamilelik belirtisi olabilir mi? 1 gün var adetime. Kız kardeşim test yap diyo.Eşim az daha bekle diyo.Ne yapayım kızlar

canım hakkımızda hayırlısı olsun hiç belli olmaz o işler rabbim OL desin yeter ki, yaşamaz denen nice hastalar yıllarca yaşıyor da bize yumurtayı veren Rabbim evladı verirse kim ne derse desin gelecektir, moralini yüksek tut nolur. vazgeçmek yok.

canım benim hiçbir zaman umudunu kaybetme unuttuysan eğer ilk sayfalara bak sen bana diyordun umudunu kaybetme diye umutsuzluk yok! hepimiz bu topicte hamile kalacağız isterse aylar geçsin ne çıkar sende hamile kalacaksın niceleri ne kistlerle hamile kalıyor elbet düzelecektir yumurtlama düzenin asla kafana takma minik kızın var çok şükür ona kardeşte gelecektir bu ay olmasın diğer ay olsun yada diğer ay ne farkeder sakın ama sakın üzme kendini ve umutsuzluğa kapılma sen inançlı bir insansın daha iyi bilirsin

dr bana yumurtalıklarını kist kaplamış dedi ben bile umut edebiliyorum bende istanbula döndüğümde dr a gideceğim bakalım ben ne haldeyim

canım benim hemen umudunu kaybetme...bozma moralini...hem her şerde vardır mutlaka bi hayır...belliki daha zamanı var,birazcık sabır

hem ne güzel akıllı bi kızın var,Allah bağışlasın,inş.en yakın zamanda kardeşide katılır aranıza

teşekkür ederim arkdşlar evet benim sözlerim ilk günler böyle geçer sanrıım rabbimin gücüne gitmesin o beni bilyor..ben 2 güne kadar toparlarım belki stresden hamile kalmadığıma bende inandipim için böyle bir sorunla alt üst oldum..doktor ihtimalleri söyledkçe gözlerim doldu ama ağlamadm yannda kötü oldum ...bu ay bakcak çatlatma yumurtasıda garanti veremem dedi..neden öyle dediki.

yumurta fazla büyüdüğü için demiştir belki ama kesinlikle yaptır iğneyi Rabbim isterse herşey olur

Son düzenleme:
canım benim hiç üzülme dün aklımdan geçmiştin neden biliyor musun? bir çocuğun var ve çocuğun olabiliyor mesela ben problemim var mı yok mu bilemiyorum doktora gidemiyorum spekulum takılmasından korkuyorum korkularımdan ne olduğunu bile bilemiyorum bu karamsarlık inan bana daha kötü. Yüce Rabbim mutlaka zamanı gelince ikincisini verecek sana. kafana takıntı yapma hem ben doktorlara inanmıyorum çünkü çok iyi bir prof. a gittiğimde myom olduğunu görememişti 15 gün arayla başka birine gittim o gördü belkide doktor yanıldı ne biliyorsun

yıllardr gttğim doktorum bana bişe dememişdi bu yeni doktorum bilmyrm artıkkk

yumurtalarım kiste dönüşüyo çok büyüdüğü için....öyleymiş belkide bu aya mahsusdur dedi ama ben ihtimal vermyrm çünkü aylardır gebe kalamıyrm....

teşekkür ederm cnm bnm hayırlısını versin rabbm hepimizin hakkında hayırlısı...

yumurta fazla büyüdüğü için demiştir belki ama kesinlikle yaptır iğneyi Rabbim isterse herşey olur

evt cnm aynen öle 32 olmş yumurtam..kiste dönüşmşş..

kızlaar kızlaar bugün kafaları dağıtıyorduk haniii
ilk sahura ne yapacaksınız en hafifinden?

kızlaar kızlaar bugün kafaları dağıtıyorduk haniii
ilk sahura ne yapacaksınız en hafifinden?

bekarken ne güzeldi,annem herşeyi hazırlar kaldırırdı bizi,o çöreğin kokusu bütün evi sarardı...şimdi yanlız başına kim kalkıcak,kim hazırlıcak

ben maalesef sahur yapamıcam haftaiçi,eşim oruç tutmuyo,bende mecburen gece yatarken bişiler atıştırıp öyle yatıcam

ama Allahtan anneme çok yakınım,haftasonları sahura kadar oturup komşularıyla hep birlikte bişiler hazırlayıp yapıcaz sahurumuzu,cümbür cemaat

ben de bekarken babamın kapımı tıklatmasıyla kalkardım annem çorbamı ısıtırdı, geçen yıl da eşime kalan yemeklerden ısıttım kendime çorba ısıttım yeyip yatıyoruz hemen uykumuz açılmadan zaten. ama öyle hamur işi falan yemiyoruz sahurda. bu yıl eşim de yemek yemeyip hafif atlatacakmış. kahvaltı türü olacak sanırım.

yaa naz aklıma geldi birdende sen kızımda üstünemi gördüm demiştin?

bende kahvaltı türü bişilerle geçiştiririm,yoksa hamur işi dediğin gibi çok ağır,zaten kilolar aldı başını gitti,offf bide bu halde çocuk düşünüyorum

offf benim halim ne olcek bilmiyorummm

bende kahvaltı türü bişilerle geçiştiririm,yoksa hamur işi dediğin gibi çok ağır,zaten kilolar aldı başını gitti,offf bide bu halde çocuk düşünüyorum

offf benim halim ne olcek bilmiyorummm

ben doğuma kadar kotlarımı giymiştim, şimdi en üst düğmesini açıp giyebiliyorum ancak, hemen dikişlerim yanıyor yoksa, 6 aylık hamileyken ki kilomdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…