- Konu Sahibi Deniz_balkes
Sadece 2 kişiye bakicam arkadaşlar yorgunum kisa ve net yorum olucak geç oldu..memnun kalırsanız kalırsanız özelden yazarsınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bakarmisinSadece 2 kişiye bakicam arkadaşlar yorgunum kisa ve net yorum olucak geç oldu..memnun kalırsanız kalırsanız özelden yazarsınız..
Tek çocuklu mu kalıcam? Isim Merve.Soru nedir alayim ve isminizi
Geç mi kaldımSadece 2 kişiye bakicam arkadaşlar yorgunum kisa ve net yorum olucak geç oldu..memnun kalırsanız kalırsanız özelden yazarsınız..
hamilelik sağlıklı devam edecek mi gayeManolya hanım sorunuz nedir
Sorunuz?Bana bakarmisin
Manolya hanım sağlık konularında tarot kesin cevap vermez ama yakın cevap olarak yazayım.. hamilelikten yana endişeniz var..stres yaptığınız ve fiziksel olarak hareketli olduğunuz görülüyor bünyeniz saglam geçmiş Korkuları bırakmanız gerekiyor bebeğiniz çok sağlıklı görünüyor şu am maşallah..kendinize bakmanız cok onemli sakin kalin ve aksiyon almayin yanınızda eşiniz yada biri varr babanız olabilir su grubundan s size duygusal olarak çok destek oluyor yada olacak..bebeginizle bağıniz ve enerjiniz güçlü kısaca sürece güvenin ve eskiyi düşünmeyin diyor kartlar..Ve asla stres yapmayın sakın kalin duygusal iniş çıkışlar dikkat diyor ve doktor kontur ihmal etmeyin diyor..harika kartlar çıktı:)Allah tamamına erdirsin.:)hamilelik sağlıklı devam edecek mi gaye
Çok teşekkür ederimSorunuz?
Manolya hanım sağlık konularında tarot kesin cevap vermez ama yakın cevap olarak yazayım.. hamilelikten yana endişeniz var..stres yaptığınız ve fiziksel olarak hareketli olduğunuz görülüyor bünyeniz saglam geçmiş Korkuları bırakmanız gerekiyor bebeğiniz çok sağlıklı görünüyor şu am maşallah..kendinize bakmanız cok onemli sakin kalin ve aksiyon almayin yanınızda eşiniz yada biri varr babanız olabilir su grubundan s size duygusal olarak çok destek oluyor yada olacak..bebeginizle bağıniz ve enerjiniz güçlü kısaca sürece güvenin ve eskiyi düşünmeyin diyor kartlar..Ve asla stres yapmayın sakın kalin duygusal iniş çıkışlar dikkat diyor ve doktor kontur ihmal etmeyin diyor..harika kartlar çıktı:)Allah tamamına erdirsin.:)
Bunu siz bileceksiniz.:) ama kartlar diyorki bu ihtimal var seçenekler arasında kararsızlık var ama maddi durum ve psikolojik olarak hazırlanmak şart diyor duygusal değil zihinsel ve mantıklı karar almak doğru..acele etmeyin sabirli davranip digru zamanı bekleyin diyor ama potansiyel var olursa süreç pozitif ilerleyebilir.Tek çocuklu mu kalıcam? Isim Merve.![]()
Yarın arkadaslar..iyi geceler diliyorum. :)Geç mi kaldım
Rica ederim isminiz gayemiz ama farketmez öyle niyetlendimÇok teşekkür ederimiçimi okudunuz