Şanslı Masa Kanal D

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Yepyeni bir yarışma programı başlıyor!
Çok yakında... Şimdiye kadar Türk televizyonlarında görülmemiş bir yarışma; Şanslı Masa… Bu yarışma her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğinde, belki bir iş yemeğinde, belki sevgilinizle buluştuğunuzda belki de bir arkadaş sohbetinde… Her an bu oyunun içinde yer alabilir ve bizimle yarışabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yarışmaya katılmak için başvuru yapmanıza gerek yok çünkü biz sizi buluyoruz. Biz bir mekânda şanslı masamızı seçip kameralarımı saklıyoruz. Partnerinizle sizi izliyoruz. Bir anda sizi yanımıza çağırıyoruz ve partnerinizin haberi olmasan size bir kulaklık veriyoruz. Bu sayede sizinle haberleşiyoruz. Size görevler veriyoruz ve yarışmamız başlıyor. Bazen karşınızdakine yalanlar söylüyorsunuz bazen de restoranın içinde şarkılar söylüyorsunuz. Karşınızdakinin tahammül sınırlarını zorluyorsunuz ve etapları tamamlayıp büyük ödüle ulaşmaya çalışıyorsunuz… Ama sakın unutmayın bunu sadece siz biliyorsunuz.
Şanlı Masa tüm eğlencesiyle yakında Kanal D ekranlarında…

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinan Çalışkanoğlu suncak galiba öfff:120:

Sunanlar gıcık amaa:84::84:
:60::1:

]YouTube - Şanslı Masa dan ilk görüntüler burada![/url][video=youtube;7ulrBjAr0I0]http://www.youtube.com/watch?v=7ulrBjAr0I0[/video]

Son düzenleme:
sunucular birbirinden kötü seçmişlerde mi bulmuşlar bunları özellikle, hele sinan çalışkanoğlunun sevilen biri olmadığını biri yapımcılara söylesin:27::27:

çok fena yarışmaymış yani, kan çıkartabilir:1:

helal olsun selene ben yapamazdım:1:

bayıldım mükemmeldi gül gül öldüm valla dün akşam :60:

aynen bende..

pc / tv ikisi birarada izlemeye çalışıyodum...baktım program süper pc falan bıraktım...ne zamandır hiç bu kadar gülmemiştim..hele o siyah şapkalı adam koparttı beni...:52::52::52:

aynen bende..

pc / tv ikisi birarada izlemeye çalışıyodum...baktım program süper pc falan bıraktım...ne zamandır hiç bu kadar gülmemiştim..hele o siyah şapkalı adam koparttı beni...:52::52::52:

kıza bi tane yapıştırcak şimdi dedim, nasıl küfür etti kıza, bak insanların çirkin yüzlerinide ortaya çıkarıyo ben o kıızın yerinde olsam o adamla evlenmezdim:1::1:

kıza bi tane yapıştırcak şimdi dedim, nasıl küfür etti kıza, bak insanların çirkin yüzlerinide ortaya çıkarıyo ben o kıızın yerinde olsam o adamla evlenmezdim:1::1:

bendee....demekki adam biraz sinirlenince basacak sopayı :27::27::27:

resmen izşerken katıldım gülmekten,eşimde aynı şekilde:60:
çook güzel ve eğlenceli bir program..hele o bereli adam ile selen in ki tam şenlikti..kız tarafı-ailesi izleyince sorun olabilir,gelecekleri parlak görünmüyor hiç:20:
bu akşam 20.00 de tekrarı var,mutlaka izlesin izleyemeyenler:52::52::52:

resmen izşerken katıldım gülmekten,eşimde aynı şekilde:60:
çook güzel ve eğlenceli bir program..hele o bereli adam ile selen in ki tam şenlikti..kız tarafı-ailesi izleyince sorun olabilir,gelecekleri parlak görünmüyor hiç:20:
bu akşam 20.00 de tekrarı var,mutlaka izlesin izleyemeyenler:52::52::52:

kız dedi ya, bizim evin arka bahçesinde darı ambarı var.... adamda dedi, ne sizin evi kızım biz beraber oturmuyoz mu...:60::60::60::60: koptum orda:1::1: belkide kızın ailesi bilmiyodu bencede problem olcak

bide ikinci çıkanlar vardı ya, kızı dışarda bi teyze arabasına almak istedi orda çok güldüm
:1::1:

dün akşam iki kez tekrarı vardı çok mu tutuldu ne :51:
acayip manyak bir program o bereli adam ve selende koptum:27:
kızın kolları felan darbe aldı :53:küfürler cabası bu programdan sonra bencede kıyamet kopmuştur bir de sünnet elbisesi giyen çocuk çok komikti:1:

çooooook komikti yaa şimdi faceden izledimde
bayıldım selene ve sevgilisine :9::9::9::9:

bende cok begeniyorum :66: ama takıldıgım bişey war ilk bölüm yayınlandıktan sonra izlio cogu kişi başına böyle bişi gelse tahmin edebilir şaka oldugunu :44:

Son izlediklerim yani hani kıza şaka yapıyordu ya erkek.
O çift bana hiç inandırıcı gelmedi ,,

Çok komikkk gerçekten güzel bir program olmuş ama sanki çiftlerin önceden haberi varmış gibi geldi bana nedense :44:

Back
X