Şanslı Masa Kanal D

Arkadaşlar hepsi kurmaca. İsmini vermiyim ama katılanlardan biri arkadaşım ve oyuncudur kendisi:/

Tabiki kurmaca olucak , düşünün sevgiliniz yada arkadaşınız sizi cafede rezil edıyor sız oyle otururmuydunuz ?? kalkıp gıdersınız değil mi.. ama bunlar kuzu kuzu oturuyorlar ..

Bırtek yaşlı bır teyze yarıştıya o kurmaca değildi bence .. kadını resmen ağlattı çunku cok guldum ben o yarısmacıya

evet bende gecen gun cıkan bı kızla oglan vardı
esım falan dıyosu
aynı kızı o hafta baska dızıde gordum :20:

bu aksam yarışan kız Fariza Vahidova
bu değil mi ? kız resmen oyuncu ..

$0.webp

$Fariza-Vahidova-0.webp $Fariza-Vahidova-0.webp

bu akşam ki kız..hepsi oyuncu filan olcaksa böle bi anlamı yokki yarışmanın :26:
ilk çıkanlardan sonrası acaba oyuncumuydu..

Bencede hepsi oyuncu değil .. mesela ilk bölumde şapkalı cok kufur eden adamla kadın oyuncu değildi
Yaşlı teyze vardı o da oyuncu değildi bence ..

Birde ; Aslında süper bır yarışma , ınsanlar sevgılılerın arkadaslarının sıkışınca nasıl olduklarını , gercek yuzunu ogrenıyorlar ..

:1:ay o küfreden şapkalıya hala gülüyorum yaa
teyzede sahiciydi,hele karşısındaki kadını ağlattı sonunda yıkıldım burda :9:
kesinlikle genel olarak çok güzel bi yarışma ama bu oyuncu işi rutine bağlanırsa tadı kaçar..inandırıcılığı kalmaz.

Fariza'nın karşısındaki erkek de oyuncu,figüran ,oynadığı bir şeyleri de söyleceğim ama çıkartamıyorum.
İnsanları aptal yerine koyarken kendileri aptal durumuna düşüyorlar.

Fariza'nın karşısındaki erkek de oyuncu,figüran ,oynadığı bir şeyleri de söyleceğim ama çıkartamıyorum.
İnsanları aptal yerine koyarken kendileri aptal durumuna düşüyorlar.

aynen ...ilk bölümden sonra izlemedim çok baydı artık dün biraz bakıyım dedim dayanamadım
o anneyle kız felan hiç inandırıcı değildi diğerlerini izleyemedim bile:19:

Bir çift vardı onlar da ajansa kayıtlıymış.Kız pizza yerken nasıl küfür etti öyle yaa şok oldum resmen:53:
Küfür eden erkek çok itici hele de sevgilisinin yanında,büyük konuşmayı sevmem ama sevgilim öyle küfür etse iğrenirdim heralde ondan ıyy:47:

evet ya annesi ama oda sırıtıyor arada fark ettinizmi haberliler gibi bu progmaa pek inanmıyorum:26:

Şanslı Masa figüranları
Daha ilk bölümün ardından, Şanslı Masa ile ilgili 'kuşkumu' bu sütunlarda dile getirmiştim, "Eğer yarışmacılar, profesyonel oyuncular değilse..." diye... Kaygılarımı destekleyen emareler birer birer ortaya çıkmaya başladı.
İkinci bölümdeki yarışmacı Dilek Sağlam'ı, Babam Sağ Olsun dizisinde oyuncu olarak izledik.
Ardından bir başka yarışmacı Fariza Vahidova'nın da ajansa kayıtlı bir manken olduğu ortaya çıktı. Yarışmacılardan Selen Ağıt'ın da oyunculuk eğitimi aldığı yönünde haberler yapıldı.
Zaten köşemize iki haftadır Şanslı Masa izleyicilerinden pek çok 'ihbar' geliyor: "Filanca yarışmacı benim arkadaşımdır. Kendisi tiyatrocu" şeklinde...
Şanslı Masa'nın son bölümünde yaşananlar da ilginçti.
Annesini kafede çıldırtmak üzere ekiple anlaşan genç kıza, annesi bir 'Buse', bir 'Şule' deyip durdu. Gelin de 'aptal kutusu' karşısında heba olan zamanlarımıza yanmayın...

yüksel aytuğ:40:http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/05/24/IcerikResim/680436120104.jpg

Son düzenleme:
Şanslı Masa figüranları
Daha ilk bölümün ardından, Şanslı Masa ile ilgili 'kuşkumu' bu sütunlarda dile getirmiştim, "Eğer yarışmacılar, profesyonel oyuncular değilse..." diye... Kaygılarımı destekleyen emareler birer birer ortaya çıkmaya başladı.
İkinci bölümdeki yarışmacı Dilek Sağlam'ı, Babam Sağ Olsun dizisinde oyuncu olarak izledik.
Ardından bir başka yarışmacı Fariza Vahidova'nın da ajansa kayıtlı bir manken olduğu ortaya çıktı. Yarışmacılardan Selen Ağıt'ın da oyunculuk eğitimi aldığı yönünde haberler yapıldı.
Zaten köşemize iki haftadır Şanslı Masa izleyicilerinden pek çok 'ihbar' geliyor: "Filanca yarışmacı benim arkadaşımdır. Kendisi tiyatrocu" şeklinde...
Şanslı Masa'nın son bölümünde yaşananlar da ilginçti.
Annesini kafede çıldırtmak üzere ekiple anlaşan genç kıza, annesi bir 'Buse', bir 'Şule' deyip durdu. Gelin de 'aptal kutusu' karşısında heba olan zamanlarımıza yanmayın...

yüksel aytuğ:40:
:46::46::46:evet kaçarken dışarıya da bi güzel güldü annesi olacak kadında hem hiç benzemiyolar matraxta yapılan eğlencenin tv ye yansıması zeki kayahan çoşkun kaç yıldır bunu radyoda yapıyordu zaten:63:

kızlar daha cafeye gelirken bu oynayacak kız sırıtıyordu zaten herşey önceden ayarlanmış gııcık oldum :19::19:

Back
X