Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de birşey daha sorucam yanlışsam düzeltin lütfen..
İlk bölüm yayınlandığında yaklaşık 1000e yakın bölüm çekildiği,bunlardan 70-80 tanesinin yayınlanıcağını çekimlerin bittiğini söylediler.
Ama bu bölümlerde yukarı çağardıklarında "programımızı izliomusunz,beğeniomusunz" diye soruyolar..
E bu ne yaman çelişki , bende gidiyim o masaya oturiyim o zaman danışıklı dövüşelim..
Tabiki kurmaca olucak , düşünün sevgiliniz yada arkadaşınız sizi cafede rezil edıyor sız oyle otururmuydunuz ?? kalkıp gıdersınız değil mi.. ama bunlar kuzu kuzu oturuyorlar ..
Bırtek yaşlı bır teyze yarıştıya o kurmaca değildi bence .. kadını resmen ağlattı çunku cok guldum ben o yarısmacıya
Birde bu yarışmadaki başka bir ilginçlik mekanda herkes bizim adamımız diyorlar yarışmacıya. eee orası halka açık bir mekan neden hiç normal müşteri gelmiyor yarışan insanlardan sonra. Çok ilginç değilmibence tüm oyuncular özel olarak seçiliyorlar ajanstan falan. n fazla bir kaç kişi gerçek yarışmacıdır
![]()
bazıları gercekten ınandırıcı bazılarıda cok yapmacık
we bole bıseye kac ınsan sabredebılır yaa kalkar gıder yanı ...
Kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama masaya gelen menülerden birinde şanslı masada yarışmacı olduğuna dair bi yazı yazıyo ya, o yazı yazan menü kimin eline verilirse verilsin (normalde hep masanın üzerinde açarız dimi kapağı sanki dergi okuyomuşuz gibi) hemen kaldırıp karşı tarafa gizleyerek bakıyolar sanki içindeki kağıttan haberleri varmış gibi bakın bi dikkat edin bütün yarışmacılarda bu böyle oluyoKesinlikle kurmaca artık hiç inanmıyorum ve eskisi gibi keyif almıyorum izlemekten
![]()
Kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama masaya gelen menülerden birinde şanslı masada yarışmacı olduğuna dair bi yazı yazıyo ya, o yazı yazan menü kimin eline verilirse verilsin (normalde hep masanın üzerinde açarız dimi kapağı sanki dergi okuyomuşuz gibi) hemen kaldırıp karşı tarafa gizleyerek bakıyolar sanki içindeki kağıttan haberleri varmış gibi bakın bi dikkat edin bütün yarışmacılarda bu böyle oluyoKesinlikle kurmaca artık hiç inanmıyorum ve eskisi gibi keyif almıyorum izlemekten
![]()