Şanslı Masa Kanal D

Kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama masaya gelen menülerden birinde şanslı masada yarışmacı olduğuna dair bi yazı yazıyo ya, o yazı yazan menü kimin eline verilirse verilsin (normalde hep masanın üzerinde açarız dimi kapağı sanki dergi okuyomuşuz gibi) hemen kaldırıp karşı tarafa gizleyerek bakıyolar sanki içindeki kağıttan haberleri varmış gibi bakın bi dikkat edin bütün yarışmacılarda bu böyle oluyo:50: Kesinlikle kurmaca artık hiç inanmıyorum ve eskisi gibi keyif almıyorum izlemekten :59:

Aslında herkes için geçerli değil bu bence.Ben öyle okumam aynen yarışmadakiler gibi okurum :26:Ama yine de kurmaca olduğuna katılıyorum.Her programda 1 yada 2 tane kurmaca çift bir tane de gerçek çift oluyor.

Aslında herkes için geçerli değil bu bence.Ben öyle okumam aynen yarışmadakiler gibi okurum :26:Ama yine de kurmaca olduğuna katılıyorum.Her programda 1 yada 2 tane kurmaca çift bir tane de gerçek çift oluyor.

Ama şu var canım karşıdaki masanın üzerinde açarken diğeri saklar gibi açıyo karşı taraftan gizleyerek sanki içinde ne olduğunu biliyo gibi...

geçen hafta c.tesi günü bir ana oğul vardı . çocuk sevgilim diye yaşlı bi kadın getirmişti gerçekten ona çok güldüm :60: hele annesinin 'seni gebertirim meteeeeeeeee' :57: demesine çoook güldüm ya :60:

geçen hafta c.tesi günü bir ana oğul vardı . çocuk sevgilim diye yaşlı bi kadın getirmişti gerçekten ona çok güldüm :60: hele annesinin 'seni gebertirim meteeeeeeeee' :57: demesine çoook güldüm ya :60:

evet onlar cok komikti, anne deme bana falan demeside cok tatliydi :1:
bu arada bu yarismaya katilanlar ne kadar sabirli ya
dün ki son yarismacilar mesela
adamin gözünün önünde sevgilisine baska biri kur yapiyor, adam sakin sakin oturuyor
benim kocam olsa dakka bir gol bir, bana sarildigi an adama dalardi zaten

Nadiren izliyorum bu programı.
O anne-oğul'un yarıştığı gerçekten çok eğlenceliydi. :9:

sonunda foyası çıktı ortaya:52:zaten kurgu olduğu belliydi açık verdiler sonunda:33:

ben bu tarz programları sevemiyorum.
sanki şaka yapılan insanları salak yerine koyuyorlar.
şaka programlarının hiçbirini sevmiyorum.
şaka yapılan insanın halini gördükçe geriliyorum. empati mi yapıyorum artık nedir.
hele bir adam vardı eskiden mustafa karadeniz miydi neydi.
haftada bir dayak yiyordu şakazedelerden.
onu hiç mi hiç sevmiyordum.
çok ayarsız şakalardı. karşıdakine kalp krizi geçirtebilecek cinsten.

kurgumu deilmi çözemedim kanan insanlar çok gerekçiler çünkü

Bu program kurmaca mı ki:26:Hiç kurmaca olduğunu düşünmemiştim doğrusu,severek izliyodum ama şu andan itibaren aynı beğeniyle izlermiyim bilmiyorum:19:

ben yenı yenıızlemeye basladım bu programı

gecen gun de you tubedan baska bısey araken sanaslı masadan bosanmakararı cıktı dıye bı baslık ılgımı cektı bakım dedım
ya bu program neymıs ole ya onceden mılettı karısından kızından eder yemın ederım ya
programın kesınlıkle kalmlası gerekıyo enacılınden hemde !!
oysakıkaldırmak yerıne nasıl bı rtukse bu artık (!) azcık dah ahafıfletıyolar sakayı tabı bu hafıflemıs halı e komık de olmuyo zaten sacma sapan bı program her zamankı gıb kanal D ıste :47:

ha tabı sakayı yapanları suclamıyorum sadece bırde 5 bın tl ıcın kendını rezıl eden ınsancıkları daha daha cok sucluyorum
ve goruyoruzkı para ınsana neler yaptırıyo yazık :47::47::47:

kurgu değil grçek bence kurgu isede bukadar inandırıcılık olamaz gerçek bence ,en son izledğm bölümde şöyle bir dialog geçti kız maaşı almış annesiyle yemekte 'anne aslında teyzemleride yemeğe getiricektim'diyo annesde 'buşver gızım neyapacğsın tiyzeni nerde bulacğsın oğadar parayı' kızı 'anne olsun maaşımı aldım ya annesi 'ulsun maaşını aldın hepsini yemeğe vereceksın':9::9::9::9:

ayyy en sinir olduğum yarışma programı diyebilirim ne gıcık bişe ya kim olsa anlar yani program formatını artık çünki herkese aynı şey restorana gidiyon adam yada kadın habersiz kalkıp gidiyor sonra geliyor ve garip garip hallerle sana aklının ucundan geçmeyen kelimeler soruyor sonra sana abuk sabuk cümleler kuruyor ve birkere bir kelimeyi on beş defa tekrar ediyor ve dahası olmadık icraatlere geçip ayağa kalkıp saçma sapan hareketler yapıorlar yani kim olsa anlar şimdi durduk yere benim annem babam arkadaşım bana bu tür saçmalıkları yapıyorsa mutlaka altında bişey var demektir değil bana beş milyar 105 milyar bile verseler yapmam bu tür hareketleri bana göre çok klasikleşmiş saçma sapan bir program

Back
X