şanslı mıyım şanssız mıyım anlamadım

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
iyi geceler herkese.. artık ciddi anlamda canım sıkılmaya başladı.. elimi neye atsam kuruyor mu bilmiyorum yada çok cabuk güvenip değer verdiğimdenmidir bilmiyorum ama hayatıma giren erkeklere az bişey değer verip bunu gösterince bir garip oluyorlar.. son konularımda bahsettiğim biri var o kadar ilgili yakın davrandı bana ulaşmak için baya çabalar sarf etti dün kek yaptım kendisine istediği için verdikten sonra yine yakın davrandı ama bugün gün boyu bişey yazmadı sadece günaydın falan demişti akşam napıosn yazmış önceden epey ilgiliydi.. ne oluyor ki anlamıyorum her zaman geri mi çekeyim kendimi ben yakınlaştıkça böyle mi olacak? acaba ben mi bi yerde yanlış yapıyorum? gece dışarıya çıktım ya onun için

Son düzenleme:
Bence yaptığın gayet de uygun bi sey ama erkeklere her zaman çok ilgili olmak geri tepiyor. Dikkatini onun disindaki kişilere yonelt boylelikle sirf ona degil

Bence yaptığın gayet de uygun bi sey ama erkeklere her zaman çok ilgili olmak geri tepiyor. Dikkatini onun disindaki kişilere yonelt boylelikle sirf ona degil

haklısınız mesela her yazdığında hemen cevap veriyorum falan hatta az önce napıosn dediğinde özel biriyle konuşuyorum dedim özel biri :) yazmış kıskansın biraz diye düşündüm ama yok kıskanmadı sanırım bende deim ki özel biri ama erkek değil bi kız arkadaşım benim için çok değerli dedim yanlış anlaşılmak istemem dedim oda zaten yanlış anlamadım ki senden öyle bişeyi beklemem dedi sanırım benden emin ve bu sebeple gizemliliğimi yitiriyorum acilen geri çekilmem gerek sanırım

Hayır yanlışı sen yapmıyorsun. Onlar yapıyor biraz ilgimiz çoğalınca kendilerini hint kumaşı zannedip havalara giriyorlar. Sen ulaşılmaz olunca deli gibi peşinde koşan adam sen bir kere ona sempatini göstersen kendini geri çekiyor. Onların beyni nasıl çalışıyor inan bilmiyorum ama bildiğim tek şey sorun sende değil onlarda..

aynı düşüncedeyim ve yarından sonra gerçekten çok farklı olacak herşey önceden bu saatlerde mesajlaşırdı benimle şimdi hiçbişey yazmıyor bende telefona bakmadan duramıyorum off çok gerildim taktik falan mı bu acaba

Sen çek kendini sakın taviz verme sonra çok vurursun başını tecrübeye sabit

bebeğim çoğu böyle erkeklerin zaten.. sende hemen bağlanıyosun anladığım kadarıyla. bizim genelimiz böyledir hemen kaptırırız kendimizi zaten
bence o yazmadıkca yazma yazıncada hemen cevap verip samimi olma dozunda naz yap biraz uğraşsın öyle daha kıymetli olursun onun için. cepte bilmesin seni. he zaten yeter bu kadar koştugum diyip bırakıyosa bi yol olmaz ondan. böylelikle ilgisini verdiği değeri ölçersin.

Her anlamda sana uyan biriyse, arada sevgi varsa kisaca gelecek vaad eden biriyse biraz taktik yaparak ilgisini yeniden kazanmaya calis. Yok degilse o zaman hiç ugrasma salla gitsin. Bir tavsiye daha. Hep arayip sormasini bekleme. Yani beklentini dusur ondan

aynen öyle yapacağım canım ne tuhaflıktır bu böyle ne oluyosun yani hiç tahammül edemiyorum böyle şeylere.. sanırım fazla kaptırıyorum dediğin gibi ama yarından sonra nasıl olacağım görecek beyefendi

kilit noktayı söyledin canım beklentimi azaltacağım bana birkaç taktik verseniz keşke şuanda kafam durdu sinirden gerildim baya.. evet iyi biri olabilir gelecekte ama bu davranışlar nedir ya

Son düzenleme:
yanlış anlama ama bence sen biraz evhamlı ya da takıntılı birisin. doğru kelimeyi bulamıyorum tabi seni tanımadığım için.
karşındakini de bilemem ama belki o normal davranıyor da sen biraz abartıyorsun gibi geliyor bana.
son 4-5 gün içinde kaç tane konu açtın buraya.
basit şeyleri problem haline getirdiğini düşünüyorum biraz.

haklısınız farkındayım ama buradaki fikir ve destek çok iyi geliyor bana..
ama sizcede garip değil mi? kek olayından sonra geri çekildi resmen..
dediğinizi dikkate alacağım yarından sonra evham ve takıntı konusunda toparlayacağım kendimi

Kek yapacaginiz zaman temkinli olmanizi, durumunuzun adi konmadan fazla heyecana kapilmamanizi soylemistim, umarim bu kez daha etkili olur onerilerimiz...

Bir erkege 'ozel biriyle konusuyorum' demenin amaci bellidir, kiskandirmak, merak uyandirmak vs... Siz de zaten bunu inkar etmiyorsunuz ama bu cok eski bir numara ve bunu her erkek bilir, dogal olarak siz ona acikca 'Beni merak et, ozel biri kim ogren, beni sahiplen' demis oluyorsunuz...

Bunu kime diyorsunuz, duygularindan emin olamadiginiz birine zaten emin olsaniz boyle numaralarla ugrasmazsiniz...

Dogal olarak karsi tarafa verdiginiz izlenim su: 'Ben bir iliskim olsun, benimle ilgilensin, beni sevsin, beni merak etsin istiyorum, lutfen bu kisi sen ol' diye dovunen bir kiz... Yani karsiniza o degil de baska bir erkek ciksaydi siz o kisi icin de hayatinizin erkegi oldugu hissine kapilacaktiniz. İste su anda onun aklinda bu var, bir an once sevgilisi olsun da onu ilgiye, hediyelere, mesajlara bogsun isteyen bir kiz...

Belki siz aranizdaki durumun adi konmadigi icin agirdan aldiginizi dusunuyorsunuz ama disaridan ona iliski anlaminda bel bagladiginiz cok belli oluyor... Yazdiklariniza bakilirsa daha evvel ozel hayatinizda isler pek de yolunda gitmemis ve ben sebebin bu durum oldugunu dusunuyorum, karsi taraftn muhakkak bir iliski beklentiniz var ve olur mu olmaz mi tartmadan bir an evvel seven sevilen kiz sifatina ulasmak istiyorsunuz... 'Olcup biciyorum, baliklama atlamiyorum' diyeceksiniz belki, ben de denk geldigim konularinizdaki tutumunuzu anlatacagim ki onlar olmasaydi da bir insan 'yanlis olan ne' diye dusunuyorsa o yanlista kendi payini yadsiyor derdim...

Bir de rica edecegim, sorunlari olan farkli dertlerden mustarip hanimlarin 'erkekler cok hain' vs demeleriyle hayattan ve erkeklerden sogumayin... Siz kendi degerinizin farkina varin, size ilgi gosteren her erkegi dogru insan olarak degerlendirmeyin, maymun istahlilari unutmayin ve acele etmeyin yeter ayrica lutfen taktik pesinde kosmayin ne onu kiskandirmaya ne isleri cabuklastirmaya ugrasin, kacmayin, kovalatmayin, sizi sevmeyen bir adamin sirf meraktan pesinizden kosmasini sevgi sanmayin ki bu kiside kesinlikle fikren de olsa israrci olmayin, son kismi ozellikle vurgulamis olayim... Bunlari zaten yaptiginizi dusunuyorsaniz da ben yine de yazmis olayim, ayni seyleri tekrar yazarsaniz tekrar okursunuz belki bir seyler degisir...

Sana vereceğim tek taktik arkadaslarinla çokça vakit gecirmen. O zaman catlayacaktir kiskancliktan. Ama tamamen de ilgisiz olma sakin. Bir de ona çok karisma kiskandigini çok belli etme derim

karşınızdaki insana vazgeçilmez olduğunu hissettirirseniz ilk vaz geçeceği siz olurmuşsunuz. bu durumda bu sözün 2 tık altı..

Geçenlerde bana da birisi sürekli ısrar etti konuşalım edelim diye. Baktım ciddi tamam dedim. ama tamam deyince yazmaz etmez oldu garip cevaplar vermeye başladı. bende dedim görüşmesek çok daha iyi. zaten artık kimsenin peşinden koşmayı düşünmüyorum

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız ve gerçekten haklısınız dediğiniz gibi sanırım durumu hızlandırma çabasında olduğum için bu kadar kafama takıyorum.. ama şu dakikadan sonra dediğiniz ve vurguladığınız noktaların önemle üzerinde duracağım.. emek verip yazmışsınız ve aklımı başıma getirdiniz diyebilirim.. aslında bu durumu ona yansıtmıyorum yada öyle sanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…