38 yasında, kayınvalideyle yasamayı kabul ettim, bile bile lades dedim, 2 koca yıl gectı, her defasında esime yapamıyorum, bir eve çıkalım derdim, o kiraya çıkamazmış. Kendi evi olsun diye beklememiz gerekmiş. Kayınvalide beni ne kızı gördü ne gelini, ona ortak gittim o eve sanki. Esimle gülsek, en ufak bi tartışsak sürekli kendini atıyo ortaya. Susun çok sesiniz çıkıyor, bi tartışmada oğluna ' sen evliliği ne znnediypsun diye' laf çatıyor, belki yüzlerce kez bu lafı işittim, arkamdan demedikleri kalmadı, ben pasaklıymısım, benim elim de lezzet yokmuş, bi keresinde ben de biraz esimle yalnız kalmak ıstiyorum dediğimde, sapık mısın dedi bana kayınvalide olacak şahıs, kızı geliyordu hergun eve, son Zaman'larda sen kızıma surat asıyorsun, arkadaş, benim başka derdim mi yok, bi yalnız kalamayacak mıyım ben, yasım büyük laf yapmışlar, çocuğu olmaz laf yapmışlar, iftira attılar, ben kızına kendi durumuyla ilgili teselli etmeye çalıştım, laf çarpıtmayı çok seviyorlar ya adı ben kocasız kalamam oldu, bu laf kocama gidiyo kayınvalide tarafından. Peki diyorum ben böyle demedim? Niye oğluna söyledin, şaka yaptım, sen benim her deiğimi takma. Bitmedi, bugün sohbet ediyoruz, kayınvalideye 65 yasında da insanlar evlendir, bak benim bi arkadasım o yaşta evleniyor, sen git oğluna yetiştir ki karın bana koca bulmaya çalıştı. Bitmedi. Ben faturaları öderim, pazar, market genelde ben de, vay efendim pazartesi günleri temizlik yapmıyomuşum, arazi oluyomuşum, iyi de çalışıyorum arkadaş, 5 ten sonra ne iş yapıcam ben?eşimle beni kıskandı, hep oğlum beni bırakmaz ona göre derdi, dediği gibi de oldu. Benim babam annem evliliğimizin ilk günleri çok hasta oldu, eşim ben ne şanssızım, senin ananla babanla hastane huzurevi dolaştım dedı, her defasında yüzüme vurdu. Bitmedi, oğlu beni yemeğe götürse, kayınvalide cıldırıyodu, bi keresinde dışarda yemek sonrası ertesı akşam ben mutfakta koştururken oğluna,dün sen yedirdin, bu akşam da o sana yedirsin dedi, ben şok. Bitmedi. En son anama kayınvalide kızıyla sardı, benim anneme de iftira attılar, annemin arkasından kötü konuşmuşlar, artık canıma tak etti. Kocam kıskanç, baskıcı biri. Ben de eşyalarımı aldım v en evden çıktım, çok pişmanım, çünkü çok kotu insanlarmış. Keriz gibi hissediyorum kendimi, eşim anasının evinde. Hep bana sunu dedı, benim huzurumu bozdun, sen geldin düzenim bozuldu, ben evden çıktıktan sonra bi iki ev baktık bana en ufak bi olayda seni terkederim ona göre diye gözdağı verdi. Sonunda yakın akrabama iftara davet edildim, eşime söyledim, vay efendim senin ne işin var o evde? O evin de bi erkeği var bilmem ne. Beni telefonundan engelledi, 3 gün oldu, ulaşamıyorum ona. Hani başıma bişi gelse haberi olmayacak. Kendimi mutsuz, aldatılmış, keriz gibi hissediyorum. Size özet geçtim, fazlası var ama eksiği yok.siz olsaydınız napardınız?