N Nickyokkk 🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 11.874 52.997 528 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nickyokkk #121 LeylaSultan93 .!.: Ayy kendinizi bukadar ezik göstermeyin. Bulunmaz hint kumaşımı. Şüpheyle sadakat aynı yerde durmaz. Madem rahatsız oldun düzgünce söylersin, baktın tınlamıyor sende onu tınlamassın. Genişletmek için tıkla... Ay ne eziği? Bana adam mı yok? Koydum ortada geldim evime. Ama sinirlendirmedi desem yalan olur.
LeylaSultan93 .!.: Ayy kendinizi bukadar ezik göstermeyin. Bulunmaz hint kumaşımı. Şüpheyle sadakat aynı yerde durmaz. Madem rahatsız oldun düzgünce söylersin, baktın tınlamıyor sende onu tınlamassın. Genişletmek için tıkla... Ay ne eziği? Bana adam mı yok? Koydum ortada geldim evime. Ama sinirlendirmedi desem yalan olur.
LeylaSultan93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.736 4.373 333 Hollanda 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nickyokkk #122 Konusamam Yalnizca Burhan .!.: Ay ne eziği? Bana adam mı yok? Koydum ortada geldim evime. Genişletmek için tıkla... Yazdığın şeyler hiçte onu göstermiyor. Evet gelmissin eve ama tınlanmadığın için. Sen üstüne düşüp tavır yaptıkça kendini birşey zannetmiştir
Konusamam Yalnizca Burhan .!.: Ay ne eziği? Bana adam mı yok? Koydum ortada geldim evime. Genişletmek için tıkla... Yazdığın şeyler hiçte onu göstermiyor. Evet gelmissin eve ama tınlanmadığın için. Sen üstüne düşüp tavır yaptıkça kendini birşey zannetmiştir
N Nickyokkk 🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 11.874 52.997 528 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nickyokkk #123 LeylaSultan93 .!.: Yazdığın şeyler hiçte onu göstermiyor. Evet gelmissin eve ama tınlanmadığın için. Sen üstüne düşüp tavır yaptıkça kendini birşey zannetmiştir Genişletmek için tıkla... Zannetsin önemli olan benim ne düşündüğüm.
LeylaSultan93 .!.: Yazdığın şeyler hiçte onu göstermiyor. Evet gelmissin eve ama tınlanmadığın için. Sen üstüne düşüp tavır yaptıkça kendini birşey zannetmiştir Genişletmek için tıkla... Zannetsin önemli olan benim ne düşündüğüm.