- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Sorma bizde 480 den aldik altın. Smdi 430 lara düştü. Borcumuz var zarar ettik hep. BU ay sonuna kadar bekliyorum mecbur kalanı bozdurcam. Yaza doğru yükselecek diyorlar ama o kadar vakit yok bende..Herkese merhabalar hanımlar
Bu derdim şanssızlığımızla ilgili, çok şükür eşimle aramız çok iyi ama üzerimizde şanssızlık var
ev aldık projeden ve ödeme yapmamız gerekiyor biz evi aldık tüm paramız altındaydı, altın düştübi miktar bozdurduk verdik hadi dedik bekleyelim yükselir her hafta daha çok düştü.. şuan ödeme yapmamız gerekiyor ama çok değer kaybımız oldu..
çok kafama takıyorum eşimde çok takıyor.
tabi aldığımız evinde fiyatı bi miktar arttı biraz o teselli veriyor ama yüksekten bozdurmak varken şimdi bu şekilde bozdurmayı insan sindiremiyor başına gelen var mı böyle birşey sizce daha düşer mi yoksa hemen bozduralım mı.. ödemeyi şuan bekliyorlar tabi
Off sizinde çok kötü olmuş bizimde hesaptakiler 500 e yakınSorma bizde 480 den aldik altın. Smdi 430 lara düştü. Borcumuz var zarar ettik hep. BU ay sonuna kadar bekliyorum mecbur kalanı bozdurcam. Yaza doğru yükselecek diyorlar ama o kadar vakit yok bende..
Ne güzel yazmışsınızHer şey nasip. Ayrıca şanssızlık dediğiniz bu olsun
canınıza bır sey olmasın esınız basınızda..ınıs cıkıslar her zaman olucak bızler olene dek...en azından esınız yanınızda benım sapasaglam esım bır anda kanserden olduHerkese merhabalar hanımlar
Bu derdim şanssızlığımızla ilgili, çok şükür eşimle aramız çok iyi ama üzerimizde şanssızlık var
ev aldık projeden ve ödeme yapmamız gerekiyor biz evi aldık tüm paramız altındaydı, altın düştübi miktar bozdurduk verdik hadi dedik bekleyelim yükselir her hafta daha çok düştü.. şuan ödeme yapmamız gerekiyor ama çok değer kaybımız oldu..
çok kafama takıyorum eşimde çok takıyor.
tabi aldığımız evinde fiyatı bi miktar arttı biraz o teselli veriyor ama yüksekten bozdurmak varken şimdi bu şekilde bozdurmayı insan sindiremiyor başına gelen var mı böyle birşey sizce daha düşer mi yoksa hemen bozduralım mı.. ödemeyi şuan bekliyorlar tabi
Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm inanıncanınıza bır sey olmasın esınız basınızda..ınıs cıkıslar her zaman olucak bızler olene dek...en azından esınız yanınızda benım sapasaglam esım bır anda kanserden oldu
allah razı olsun..Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm inanınAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?