aynen öyle!Küçük insanların küçük hesapları ve küçük zaferleri. Bazı insanlar o kadar zavallı ki o yaşadığı laf sokma anı belki bütün haftasını şenlendirecek tek an. Bana laf sokulduğuna, kötü davranıldıgında tek düşündüğüm şey karşı tarafın ne yaşadığı oluyor artık. Karşı taraf adına üzülüyorum sadece. Siz de öyle yapın. Onlar cok daha mutsuz ve çaresiz.
Bazi insanlar ozellikle hassas olunan noktaya dokunup bilerek kiriyorlar. Neden, neyin acisini cikariyorlar ki? Halbuki gunun birinde onlar da aldatilabilir ya da esleri ölür ya da bir sebeple ayrilir. Ayrilmayacaginin garantisi varmiscasina özgürce ve kibirle asagilamaya calismislar. Fake hesabi acip soyle rus bi guzelin fotosunu koyup kocalarini isleticen bakalim o zaman nasil bir evlilige sahiplermisDünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.
Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.
Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
Ya ben anlamıyorum . Boşandıktan sonra bir Sürü yeni insanla tanıştım . Ne eski tanıdıklarım ne yenilerden birtane densizlik eden olmadı. Ben hep burda oluyorum böyle tepkileri . Büyük konuşmayım ama öyle biri denk gelse elimde kalır heralde . Bunu sana demeye cüret edenlerde aynı şeyleri duysun inşallah . Bunu anlamak için illede boşanmış olmak gerekmiyor.Dünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.
Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.
Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?