Saolun

Montekrstokontu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
2
2
1
24
Bugün yazdığım ilk konuya yanıt veren birsürü kişi olmuş saolun içimde biriktiriyordum ne zamandır görüşlerinizi anlıyorum ama neden bana acıdığınızı anlamıyorum bunu yazmamın sebebi insanların bana acıması değildi yanımda olsanız yeterdi kendinden daha küçük daha acınası gördüģün kişiye acırsın değilmi acımanıza ihtiyacım yok.

konu ne ben hatırlamıyorum

Hayır madem yapılan yorumlar zorunuza gidecek,komplekse girecekseniz konu acmayin. Kimin nasıl yorum yapacağını bilmeden aciyoruz konuları,göze alamıyorsanız acmayin.

baktım konuya
cok degısıksınız
okudugunuzu anlayabılmenız ıcın boool booool kıtap okumanızı tavsıye edıyorum sıze yazılanlardan bır cumle anlamamıssınız bellı kı

Annemi sevmiyorum o da beni sevmiyor diye konu açıyorsun insanlar anneni tutsa suç sana destek olsa suç eşeklik bizde kusura bakma telkinde bulunmak yerine acımak yerine seni o hayattan kurtarıp bir iş bir ev vermeliydik.

Sen dün de aynen bu şekilde iki konu ard arda açan içinde tıp fakültesi ukdesi olan çocuk musun..Burayı oyalamayin ya..

saol değil de sağol yazmak çok mu zor böyle görünce ruhum darlanıyor.
ayrıca ulusa sesleniş metni gibi niye kalayladın milleti fazla sinir stres kalbe zarar aman diyeyim.

Biraz fazla alıngansın bence, kendine dışarıdan bakmaya çalışmanı öneririm. İnsanlar sana acımıyorlar, durumuna üzülüyorlar arada fark var canım. Sen zor bir durumda olabilirsin ama öyle güçlüsündür ki hiç hasar almadan atlatırsın, yıllar sonra da Güler geçersin

Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayın, kimse sizi pohpohlamak zorunda mı? Değil.
Burada kimse sizin ağır ergenlik sorunlarınızla ilgilenmek zorunda mı? Değil.
Ayrıca anneniz haklıymış, Allah evladın bile hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…