- Konu Sahibi ladymillion
-
askeri bilmem de üniversite yurtlarında gerçekten hala kullanılıyor mu? ya da kullanılıyorsa miktarı yanlış veya bizim şaplar hormonlu. öğrencileri dizginlediklerini sanmıyorum hatta daha da rahat yaşıyorlar her şeyi.
Bildiğim kadarıyla bu tarz ilaçlar otlar vs. cinsel isteksizlik değil iktidarsızlık yapıyor. Karşı tarafı bir hastalığı varmış gibi hissettirmeniz doğru birşey mi sizce? Bir de ya doktora gider de tahlillerde filan çıkarsa bunlar. Tuhaf birşey yani kullanmak istemeniz, normal değil bence. Ben erkek olsam e eşimin bu tarz birşey yaptığını farketsem kesin ayrılırdım.
asker esı olmak ıstemezdım o zaman
Yapılan etik mi değil mi tartışılır.
Ama hakediyorlar arkadaş... Valla bravo kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :))
Merak ettim,
size bunları düşündürüp,yaptıracak kadar ne yaptı eşiniz size?
Merak ettim sonucu işe yaradı mı ?Valla olay sap olayından cıkar heralde bı skandal oluverır o yuzden henuz anlatmayı dusunmuyorum.Su sapı da toz halıne getırıp tuzluga dolduracam.Bırseye eklemeden once suya koyup cozeltınce sap oldugu anlasılmıyormus
Konu sahibi en son 2014 de girmis siteye. Uzaklardan biyerlerden görürse cevap verir herhalde galiba sanirsamMerak ettim sonucu işe yaradı mı ?
Bende şimdi ona baktım eşin ile sorunları büyük galiba rabbim yardımcısı olsunKonu sahibi en son 2014 de girmis siteye. Uzaklardan biyerlerden görürse cevap verir herhalde galiba sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?