- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Dan dan dannn değil de fıss fısss fıssssssSaka yapiyorsun herhalde, ne yapcaz, cekip vurcak miyiz hemen
Valla ben senden önce görmüştüm şekerim..daha orta 1 deyken.okuldan eve dönerken yolda açtı bana ceeee yaptı köpek. .he liseye giderken apartmanımızın içinde göstermişti bana.. en sonda üni de kampüste görmüştüm .. bayağı olmuş bak
Valla ben senden önce görmüştüm şekerim..daha orta 1 deyken.okuldan eve dönerken yolda açtı bana ceeee yaptı köpek. .
Neyse sinir oldum şimdi hatırlayınca..çok korkmuştum ya..
Şimdiki aklım olsa yemin ederim tekmeyi yapıştırırım malum yerine..ahhhhh ahhh şimdiki tecrübe mi deseydim yoksa?he senin yaş pek ufakmış gerçi bende panikle daha yukarı kata çıkamadan komşunun kapısını çaldıydım..
ama 2.cisinde kovaladıydık adamı tecrübe kazandırıyor bu şerefsizler insana..
O silahi tasiyannin sorumlulugudur. Saldirgana firsat vermek istemiyorsaniz ya uzak dogu savas sanatinda usta olacaksiniz ya da silahlanacaksiniz. Baska nasil bir secenek olabilir?Saka yapiyorsun herhalde, ne yapcaz, cekip vurcak miyiz hemen
Dövüs olabilir evet. Ama silahlanma olmaz. Insanoglu sinirine hakim olamaz. Benim silahim olsa, kimbilir kac kez katil olmustum simdi.O silahi tasiyannin sorumlulugudur. Saldirgana firsat vermek istemiyorsaniz ya uzak dogu savas sanatinda usta olacaksiniz ya da silahlanacaksiniz. Baska nasil bir secenek olabilir?
Neden sinirlerimize hakim olamiyor musuz?Araba surerken her kural ihlal edeni inip dovuyor musunuz?Dövüs olabilir evet. Ama silahlanma olmaz. Insanoglu sinirine hakim olamaz. Benim silahim olsa, kimbilir kac kez katil olmustum simdi.
Geri zekalı fenerle gözükücek kadar küçükmüş demekki iğrenç yaratıklar nefret ediyorum erkeklerden uçkuruna düşkün aciz pisliklerNasıl bir sapıklıktır bu ya bir de fener tutuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?