Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle uzman desteği almalısın. Çok korkunç bir süreç yaşıyorsun, profosyenel bir hekim tarafından yönlendirilmelisin. Bizim sana şunu yap, bunu yap deme yeterliliğimiz yok. Allah yardımcın olsun. Utanması, korkması gereken sen değilsin.

Hesap bilgilerini düzenliyor sanırım umarım sırf ilgi görmek için yapmıssındır bu hatayı keza bu bile yapılmaz da işte yazık ya gerçekten

Belkide annen baban öyle insanlar değiller neden böyle bişeye kalkıştın ki niye yani çok yanlış

Benim Ben birşey yapacak değilim Siz nasıl isterseniz öyle yapın

Konu sahibi başınıza gelenlerin ne kadarını anlatıyorsunuz bilmiyorum
Lakin babanız olacak adama çok ileri gitmeden durdurmak senin elinde olabilir
Bunu ancak sen yapabilirsin sen istemeden bütün kadınlar birleşsek genede faydası olmaz
Kıyafetini dini Allahı düşünme çünkü ahlaksız olan biriyle karşı karşıya iseniz çarşaf dahi giyseniz size o gözle bakacaksın
Bu ahlaksızlığın sizin imanınız bedeniniz giyiminizle alakası yok
Karşınızda ahlaksız biri var ve ona susan korkak bir anneniz var
Ama çok cesur insanlarda var sadece sesinizi çıkarın

Ölmeye öldürmeye tamamsınız ama kalkıp sığınma evine gidemiyorsunuz. Babanız ananız zaten pislik insanlar, erkek kardeşinizle konuşmuyorsunuz; bi ablanız var belki sonuç olarak... Ee olmayan ailenizin hala neyinden korkuyorsunuz? Onlar tarafından zaten dışlanmışsınız daha ne yapabilirler size?

Ettin mi gerçekten umarım yapmışsındır yaa
Tabiki de etmedim. Devam etseydi edecektim daha önce yapmışlığım var tam da böyle baba-abi hakkında senaryo yazmıştı üye. Hatta yalvarıp yakardı sikayet etmeyin diye. Bu üyeye de bana ulas iletisimde kalalım dedim tık yok. Sikayet dedim anında söylediklerimi yok sayın dedi. Böyle böyle çıktı ortaya.

Ben sikayet etmis bulundum. Yarın bir gün evine kagıt geldiğinde bunu bil diye açıklıyorum. Çünkü bu işin şakası olmaz. Konuyu silsen bile geri gelecek. Konu silmek yasak.
Hayır o değilde param yoktan psikolojik destek alayıima geldi konu öldürcem adamı derken bu sakinlik geldi üyeler yardım önerirken istemem demeye geldi iş bulmaya geldi bı rahat rahat yazmaya geldi fena yedim ama konuyu neyse dahada inanmam böyle konulara bu kötü oluyor işte .

İşte böyle şeyler oluyor gerçek bi durum oluncada inanmıyoruz sonra sorun oluyo ben anlamıyorum abi yaa kime inanıcaz biz gerçekten

Bak nasıl da gitti üyelik iptali yaptı ama.
Korktu çünkü. Çoğu kadın bunu dile getirmeye cesaret edemiyor.
Konu sahibi Ankara’da Madalyon diye bir klinik var. Öncelikle bunu uzman kişilerle paylaş. Tedavi masrafını ben karşılarım. Herşey senin elinde, güçlü ol. Pes etme.

Şikayet dedim anında iptale gitti
İlgi görmek için yaptı bence yaa baksana yorumlarına zaten
ilgi görmek adına bu senaryolara basvuruyorsa bilinçaltı, kafası çok pismis demek ki şu cümleleri kurmaya insan korkar.
Bir üye vardı böyle abisi ve babası hakkında taciz iddiaları yazmıştı millet şikayet edince ağladı zırladı yapmayın böyle bir şey yok ben babamın abimin yüzüne nasıl bakarım diye. Kimse acımadı umarım o kağıt evine gelir de babanda abinde yüzüne tükürür senin dedik.

Gidemde bi cuvara yakam ya sinir bastı beni resmen duygularımla oynandı

Madalyon cok özel bi klinik kaç arkadası götürdüm oraya cok ciddi ağır vakaları ele alan bi klinik. Buda ankaradaymıs gidecek kafası mı var. Zaten konuda yalan kesin.

Bana da hiç geçmedi. Dedim en son şu evden gitme iş bulma olayını sorayım ne de olsa hassas mevzular. Verdiği cevaplar tam fiyasko bana göre
Yaşı küçük olsa anlayacaktım, okul da bitmiş korkulacak bişey kalmamış. Sığınma evi şartları bile şu durumdan iyidir, bi başınasın ya millet 4 çocukla uğraşıyor orda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…