- Konu Sahibi IcselYolcu
-
öncelikle uzman desteği almalısın. Çok korkunç bir süreç yaşıyorsun, profosyenel bir hekim tarafından yönlendirilmelisin. Bizim sana şunu yap, bunu yap deme yeterliliğimiz yok. Allah yardımcın olsun. Utanması, korkması gereken sen değilsin.eğer bu şekilde olacaksa ben bu sayfayı kapatmak zorunda kalacağım 23 yıldır daha bu konuyu insanlara açma cesaretini yeni yeni kazandım yeni yeni sitelere yazabilme gücünü elime aldım özür dilerim ama ben beni şikayet edin diye açmadım bu sayfayı kendinize iyi bakın.
Benimama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.
Ben birşey yapacak değilim Siz nasıl isterseniz öyle yapınama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.
Pekitamam tüm yazdklarımı geri alıyorum ben öyle şeylerin olmadıgını varsayın
Ettin mi gerçekten umarım yapmışsındır yaaBen sikayet etmis bulundum. Yarın bir gün evine kagıt geldiğinde bunu bil diye açıklıyorum. Çünkü bu işin şakası olmaz. Konuyu silsen bile geri gelecek. Konu silmek yasak.
Tabiki de etmedim. Devam etseydi edecektim daha önce yapmışlığım var tam da böyle baba-abi hakkında senaryo yazmıştı üye. Hatta yalvarıp yakardı sikayet etmeyin diye. Bu üyeye de bana ulas iletisimde kalalım dedim tık yok. Sikayet dedim anında söylediklerimi yok sayın dedi. Böyle böyle çıktı ortaya.Ettin mi gerçekten umarım yapmışsındır yaa
Hayır o değilde param yoktan psikolojik destek alayıima geldi konu öldürcem adamı derken bu sakinlik geldi üyeler yardım önerirken istemem demeye geldi iş bulmaya geldi bı rahat rahat yazmaya geldi fena yedim ama konuyu neyse dahada inanmam böyle konulara bu kötü oluyor işte .Ben sikayet etmis bulundum. Yarın bir gün evine kagıt geldiğinde bunu bil diye açıklıyorum. Çünkü bu işin şakası olmaz. Konuyu silsen bile geri gelecek. Konu silmek yasak.
İlgi görmek için yaptı bence yaa baksana yorumlarına zatenBak nasıl da gitti üyelik iptali yaptı ama.
İnanmamıştım açıkçası sinsi sinsi bekliyodum.Bak nasıl da gitti üyelik iptali yaptı ama.
Korktu çünkü. Çoğu kadın bunu dile getirmeye cesaret edemiyor.Bak nasıl da gitti üyelik iptali yaptı ama.
Şikayet dedim anında iptale gittiHayır o değilde param yoktan psikolojik destek alayıima geldi konu öldürcem adamı derken bu sakinlik geldi üyeler yardım önerirken istemem demeye geldi iş bulmaya geldi bı rahat rahat yazmaya geldi fena yedim ama konuyu neyse dahada inanmam böyle konulara bu kötü oluyor işte .
ilgi görmek adına bu senaryolara basvuruyorsa bilinçaltı, kafası çok pismis demek ki şu cümleleri kurmaya insan korkar.İlgi görmek için yaptı bence yaa baksana yorumlarına zaten
Bana da hiç geçmedi. Dedim en son şu evden gitme iş bulma olayını sorayım ne de olsa hassas mevzular. Verdiği cevaplar tam fiyasko bana göreİnanmamıştım açıkçası sinsi sinsi bekliyodum.
Madalyon cok özel bi klinik kaç arkadası götürdüm oraya cok ciddi ağır vakaları ele alan bi klinik. Buda ankaradaymıs gidecek kafası mı var. Zaten konuda yalan kesin.Korktu çünkü. Çoğu kadın bunu dile getirmeye cesaret edemiyor.
Konu sahibi Ankara’da Madalyon diye bir klinik var. Öncelikle bunu uzman kişilerle paylaş. Tedavi masrafını ben karşılarım. Herşey senin elinde, güçlü ol. Pes etme.
İşadamı Fatih Oflaz'a kızına cinsel istismardan 18 yıl dokuz ay hapis cezası - Diken
19/07/2018 - MTV ve Eurosport gibi pek çok tematik kanalın Türkiye temsilcisi, işadamı Fatih Oflaz'a öz kızına cinsel istismardan 22 yıl altı ay hapis cezası verildi. Mahkeme, daha önceden sabıkası olmadığı için Oflaz'ın cezasını 18 yıl dokuz aya indirdi.www.diken.com.tr
Yaşı küçük olsa anlayacaktım, okul da bitmiş korkulacak bişey kalmamış. Sığınma evi şartları bile şu durumdan iyidir, bi başınasın ya millet 4 çocukla uğraşıyor orda.Bana da hiç geçmedi. Dedim en son şu evden gitme iş bulma olayını sorayım ne de olsa hassas mevzular. Verdiği cevaplar tam fiyasko bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?