- 17 Haziran 2024
- 3.425
- 23.003
- 228
- Konu Sahibi IcselYolcu
-
Herseye bi cevabı vardı herseye bunu istemem bunu yapamam şunu edemem gibi dimiBana da hiç geçmedi. Dedim en son şu evden gitme iş bulma olayını sorayım ne de olsa hassas mevzular. Verdiği cevaplar tam fiyasko bana göre
Eminmisiniz net bilgimi gerçekten yasamişmi korktumu yoksa o kişiyi mi taklit ediyor yüzde yüz eminseniz bişey diyememKorktu çünkü. Çoğu kadın bunu dile getirmeye cesaret edemiyor.
Konu sahibi Ankara’da Madalyon diye bir klinik var. Öncelikle bunu uzman kişilerle paylaş. Tedavi masrafını ben karşılarım. Herşey senin elinde, güçlü ol. Pes etme.
İşadamı Fatih Oflaz'a kızına cinsel istismardan 18 yıl dokuz ay hapis cezası - Diken
19/07/2018 - MTV ve Eurosport gibi pek çok tematik kanalın Türkiye temsilcisi, işadamı Fatih Oflaz'a öz kızına cinsel istismardan 22 yıl altı ay hapis cezası verildi. Mahkeme, daha önceden sabıkası olmadığı için Oflaz'ın cezasını 18 yıl dokuz aya indirdi.www.diken.com.tr
Bunlara inanmaya inanmaya artık gözümüzle gördügümüz seylerede inanmıcaz halüsinasyon dicez.İnanmamıştım açıkçası sinsi sinsi bekliyodum.
Mobbing dönüyor yazmış ya hah dedim orda. Elleyen baba daha iyi dedi herlade.Yaşı küçük olsa anlayacaktım, okul da bitmiş korkulacak bişey kalmamış. Sığınma evi şartları bile şu durumdan iyidir, bi başınasın ya millet 4 çocukla uğraşıyor orda.
Aynen yaa valla yukarda da yazdım ben gerçek bişi olsa inanmıycaz sorunlu olucazBunlara inanmaya inanmaya artık gözümüzle gördügümüz seylerede inanmıcaz halüsinasyon dicez.
Mobing önemli çünkü, en önemli şey hatta hey Allahım.Mobbing dönüyor yazmış ya hah dedim orda. Elleyen baba daha iyi dedi herlade.
Elleyen üstüne çullanan babadan her koşulda "iyidir" mobbinge uğramak,hele adamın kazanıp getirdiği ekmeği nasıl yiyor o boğazından geçirebilyorsun??? Gider sığınma evinde kalır yine minnet etmez insan normaldeMobbing dönüyor yazmış ya hah dedim orda. Elleyen baba daha iyi dedi herlade.
Ya dese ki denedim gittim olmadı zorlandım ona da okeyim. Yok diyor denemedim. 23 yaşında insanlar ülke değiştiriyor.Mobing önemli çünkü, en önemli şey hatta hey Allahım.
İyi de aşkım okumuş kız neyin ne olduğunu bilir eder sığınma evindeki mobingi biliyo ediyo da şikayet etmesi mi zor geliyor üstüme uzandı kalktık ettik kahvaltı yaptık diyo bunlar olamaz anlıyo musunVar böyle hayatlar arkadaşlar.. Binbir türlü aile Binbir türlü insan var.
Ben daha fazla devam etmek istemediği için, korktuğu için üyelik iptali yaptığını düşünüyorum.
Mune bu kullanıcıya bakabilir misiniz?
Niye üyelik iptali yapmış ne oldu kitabiiki haklısnız keske keske çook uzun yıllar önce bir yerlere başvurup çekip gitseydim
Yalan olduğunu düşünmüyorum aslında ilgi çekmek için konu açmak saçma. Belli ki fazlaca cesaretsiz biri ve savcılık konusunu açınca tırstı hemen. Psikiyatriste git diyorum belki giderim diyor. Biri de kaynım bende kalıyor rahatsız oluyorum ne yapmalıyım diye konu açmış, eşinle konuş diyorum yok eşim üzülür konuşmam diyor. İlk üye olduğumda neden beni ve burdaki insanları bazen linçliyorlar diyordum şimdi yorum yapınca daha iyi anladımTabiki de etmedim. Devam etseydi edecektim daha önce yapmışlığım var tam da böyle baba-abi hakkında senaryo yazmıştı üye. Hatta yalvarıp yakardı sikayet etmeyin diye. Bu üyeye de bana ulas iletisimde kalalım dedim tık yok. Sikayet dedim anında söylediklerimi yok sayın dedi. Böyle böyle çıktı ortaya.
Ben doğru olması üzerine yorum yapıyorum. Şüphe şeytanın işidir. Burda asılsız bir konu açmanın kimseye bir faydası yok. Sadece bir kullanıcı adı. “İlgi çekip” ne kazanmış oluyor.Eminmisiniz net bilgimi gerçekten yasamişmi korktumu yoksa o kişiyi mi taklit ediyor yüzde yüz eminseniz bişey diyemem
Psikiyatristler bizim gibi düşünmüyor. Benim görüştüğüm bir psikiyatrist “bana tecavüz eden bir adam geliyor. Ben onu polise ihbar etmiyorum. Hasta hakları vardır. Bana geliyorsa zaten düzelme isteği vardır” demişti. Konu sahibi tedavi olmak isterse ben yardımcı olacağım.Madalyon cok özel bi klinik kaç arkadası götürdüm oraya cok ciddi ağır vakaları ele alan bi klinik. Buda ankaradaymıs gidecek kafası mı var. Zaten konuda yalan kesin.
Bu doğru bu arada, reşit olmadan ilişki yaşadığımda ki bu bir istismardı karşı taraf reşit olduğu için. Psikolog bunu bildirmem gerek dedi ama aynı bu konu sahibi gibi şikayet ederseniz daha kötü olurum demiştim. Psikolog da anlayışla karşıladı ve bildirmedi. Ama ileride şikayet etmediğin için pişman olacaksın dedi ve öyle de oldu. Şimdiki yaşımla yani 20 yaşındaki şu an ki ben olsaydım kesinlikle şikayet ederdim. Psikiyatriste de muhtemelen şikayet olur korkusuyla gitmiyor ama yardımcı oluyorlar, okuyorsa bilsin bunu. En azından destek alır.Benim görüştüğüm bir psikiyatrist “bana tecavüz eden bir adam geliyor. Ben onu polise ihbar etmiyorum. Hasta hakları vardır. Bana geliyorsa zaten düzelme isteği vardır” demişti.
Okumuş üniversite öyle dediYa dese ki denedim gittim olmadı zorlandım ona da okeyim. Yok diyor denemedim. 23 yaşında insanlar ülke değiştiriyor.
Bence yalan. Neden yalan biliyor musun “hayır asla olamaz babası yapamaz” diye degil. Bu topraklar zaten bu vakalarla dolu bilmedigimiz cok ensest vakaları var ben bazı projelerimde yer veriyorum bunlara çünkü dudak uçuklatan cinsten kolay kolay dile bile dökülmez dökülse harfler cümleler intihar eder korkudan. Bu konu sahibinde rahatlık vardı bu yüzden dedim bana ulas iletisimde kalalım diye baktı oralı olmadı sikayet diyince anında kapattı.Yalan olduğunu düşünmüyorum aslında ilgi çekmek için konu açmak saçma. Belli ki fazlaca cesaretsiz biri ve savcılık konusunu açınca tırstı hemen. Psikiyatriste git diyorum belki giderim diyor. Biri de kaynım bende kalıyor rahatsız oluyorum ne yapmalıyım diye konu açmış, eşinle konuş diyorum yok eşim üzülür konuşmam diyor. İlk üye olduğumda neden beni ve burdaki insanları bazen linçliyorlar diyordum şimdi yorum yapınca daha iyi anladım
Kleptomani hastası doktoruna gidip onu bunu çaldım kötüyüm iyileşmek istiyorum dediğinde bile ihbar edemez hasta haklarından dolayı. Mesela tecavüz meyilli adam tecavüz ettikten sonra hapishanede adli psikiyatride tedavi görüp sonra topluma kazandırıyorlar acı ama gerçek.Ben doğru olması üzerine yorum yapıyorum. Şüphe şeytanın işidir. Burda asılsız bir konu açmanın kimseye bir faydası yok. Sadece bir kullanıcı adı. “İlgi çekip” ne kazanmış oluyor.
Psikiyatristler bizim gibi düşünmüyor. Benim görüştüğüm bir psikiyatrist “bana tecavüz eden bir adam geliyor. Ben onu polise ihbar etmiyorum. Hasta hakları vardır. Bana geliyorsa zaten düzelme isteği vardır” demişti. Konu sahibi tedavi olmak isterse ben yardımcı olacağım.
Ablamda taciz edildi ama şimdi sorun yok atlattı eve gelip gidiyor dediğinde nasıl diye huylanmadım değil,ama bir tarafım ya gerçekse yardımcı ol deyip durdu......Torunları da karıştırdı yani burada bı düşündüm ben o derece o torunlarım annesi babası falan hepsi birden susuyor olabilirmi Ablası var şahit madem oda konuşurdu bir şekilde neyse umarım gerçek değildir olay bunu istiyorum buna üzülmem ben çünkü çok üzüldüm konuya
Okumuş işte. Cahil olsa evden hiç çıkartmamış olsalar neyse. Bak konu doğru da olabilir o zaman da insan bu cesaretsizliğe kızıyorOkumuş üniversite öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?