sapık damadı söylemeli mi söylememelimi??

Heee kız kocasını savunmaya da kalkacak???
Yok yok sakın söylemeyin,kız hayatından çok memnun çooook!

Son düzenleme:
karışma sen el alemin yatak odasına sana ne ki onu anlamadım hem sapık olupta birisine falanda sarkmamaış allah korusun ...... herkesin fantazi istegi farklıdır saygı duymak lazım

Heee kız kocasını savunmaya da kalkacak???
Yok yok sakın söylemeyin,kız hayatından çok memnun çooook!

banada öyle geldi laalecim (begen butonu nerelerdesin)

yalniz konu sahibine neden bukadar mahremini anlatti amac ne orayi anlayamadimyarin bigün degisik bir teklifle gelirse hic sasmam

Vala ben olsam hiç durmam,bu adam yarın öbürgün eve birilerini getirip zorla başka şeylerde yaptırmaya kalkabilir,zaten adam sorumsuz aklı fikli şeyinin ucunda ilerliyormuş,onun canına minnet olur getirri birilerini hem karısını satar hem fantezi yapar,sonra dahada içinden çıkılamaz hale gelir, bu kadın dahada anlatamaz olur kimseye ailesine de gidemez ,o zaman baştan niye demedin derler diye korkar ve sonuç felaket olabilir. olmuyormu oluyor böyle şeyler belki çok uçtum ama zaten düşünmekle yapmak bence aynı şeydir adam karısının başkasıyla olma fikrinden haz alıyor baksanıza,valla kötü olurum falan deme sen üzerine düşen insanlık vazifeni yap bence,ileride dahada sarpa sarar hatta belki içinden çıkılmaz hale gelir kendine zarar vermek belkide intiharı bile düşünecektir,adam kademeli olarak zemin hazırlıyor bazı şeylere baksanıza ,gözgöre göre bi hayatın kararmasınımı izleyeceksin ben olsam dayanamam,isterse bana kötü desinler benle konuşmasınlar en azından vicdanım rahat eder, ileride daha kötü şeyler olabilir belkide bunu engellemek senin elindedir,allah hepimizi birşeylerle sınıyor buda senin sınavın olabilir sonuçta karar senin kötü olacakta sensin iyi olacakta kalbini sesini dinle ve metanetle doğru olan şeyi yap sabrını koru her durumda. niye bu kadar uzattım dersen yanlış olanı bilipte kimseye birşey diyememenin ne demek olduğunu bende biliyorum sonuç aradan zaman geçip çıkıp olanı biteni söylediğimde batan niye söylemedin deyip bi inanaçsızlık ve güvensizlik hedefi oldum yani aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olayını bende yaşadım farklı bir örnekle. Bence demir tavında dövülmeli zamanla düzelen birşey olmuyor huy konusunda huyu değişmiyor bu insanların sadece daha kötüye gidiyor daha fazlasına cüret etmeye başlıyorlar, o adamda öyle yapacak.

hooo hicte uc nokta degil coook var öyle erkek, karisinin bir baskasiyla yatarken seyretmekten tatmin olan, hatta sadece bu sekilde tatmin olanlar ...

ben diyorum bu adamin yaptigi ön hazirlik, kesin birilerinden fikir almistir nasil yavas yavas ikna ederim diye

banada öyle geldi laalecim (begen butonu nerelerdesin)

yalniz konu sahibine neden bukadar mahremini anlatti amac ne orayi anlayamadimyarin bigün degisik bir teklifle gelirse hic sasmam

Ben de o teklife şaşırmıcem.
Kız yol yapıyor,ağız arıyor sanırım..

Hey allahım sapıklığa bak yaa:26::26:
Siz hiiiç karışmayın bence halinden memnun olmasa laalenin dediği gibi giderdi çoktan..
Ayrıca bukadar şey yaşayan biri nasıl olur da o adamın bi gülüşüne tav olacak.:O kızda da bi sorun var bence..
Hiçbiri yenilir yutulur değil nerden tutsan elinde kalıyor insanın:96::96::96:

evet işte aynen böyle düşündüğüm için sizlerle paylaşmka istedim arkadaşlar . durum daha da kötüye gittiğinde bana denizle çok samimiydin madem biliyodun niye bize anlatmadın demezler mi bence derler ve ben de anlatmadığıma pişman olurum. bu adam denize gittiklerinde kuzenlerinin bile dekoltelerine bakaıyormuş bunuda karısı syledi

Durumdan rahatsız olsa bi şekilde gider ailesine anlatır yani. "Anne, baba, abla işte her neyse, ben evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyordum, sonradan ahlaksız çıktı bana yardım edin" gibi şeyler söylerdi.. Aile de kayıtsız kalacak değil herhalde..

Demekki herşeye rağmen ya seviyor adamı ya da korkuyor.. Ama korkarak da nereye kadar yani sinirlerim bozuldu vallahi Allah yardımcısı olsun ne diyeyim. Allah öylelerinden korusun hepimizi..

Bu arada sen söyleme ailesine bence sen kötü olursun

sen karışma bence sonra suçlu sen olursun

kız zaten halinden memnun adamın ne olduğunu da daha önce biliyormuş

ailesini tehdit etmiş kaçarım kendimi öldürürüm diye

şimdi de katlanacak bunlara

100 kere dedim 1000 kere daha derim. Aile onayı olmayan evliliklerde mutlaka sorun çıkıyor.. ( İstisnalar olabilir )

Ana baba duası almak gerekir.

Arkadaşım senin yapabileceğin hiçbirşey yok.Söylersen sen zararlı çıkabilirsin. Boşver unut gitsin bu söylediklerini. .

evet nabız yokluyo olabilirler grup seks için fikrinizi öğrenmek adına.
bir daha konu açarsa "kusura bakma ama ben mahrem şeylerden konuşmaktan hoşlanmıyorum" diyerek kapatın konuyu bence..

nabız mı yokluyor tövbe tövbee ... eğer öyle bir niyeti varsa aldı zaten benden cevabını terbiyesiz . duyduktan sonra kocanın yüzüne bakmaya iğreniyorum demiştim ona :2:

Ana babasına söyleme tabiki, damatlarından nefret bile etseler böyle bir durumu kabul etmek zor olur, kızları da kocasını korursa tabi sen kötü olursun.
Ama eşine anlat mutlaka.Yarın bir gün kuzenin eşi arkadaşların da söylediği gibi işi abartıp ahlaksızlıkları ayyuka .çıkartırsa, bu iş duyulursa, hele de senin bildiğin öğrenilirse senden neden söylemedin diye hesap soracak olan ilk kişi eşin olur işte.
Eşine anlat, tabiki eşin de sinirlenecek ama onu sakinleştir, sonra eşin kızla konuşmayı denesin. Ama sen nasıl konuştuysan o da öyle konuşsun, arkadaş gibi. Ağzından lafları alsın.
Eşin de bilirse kuzen kocasını korusa bile sen üzerine düşeni yapmış olursun, kötü de çıkmazsın.Ama tek başına olursan o zaman işin zor.Ben karışmam diyorsan o senin bileceğin iş, ama karışacaksan da eşinle beraber hareket edin, ona uy ki yarın bir gün sen iş çeviren olma.

Böyle yapacağını düşnüyorsan hiç bulaşma kız gelip sana sorunlarını anlatınca da ben sizin sorunlarınızı dinlemek istemiyorum dersin.

Bak arkadaşım, arkadaşlar kız ağız yokluyor olabilir demişler bence eşini haberdar et(tabi sinirlenip de cinayet işleyecek türden bir insansa eşin yapma bunu)Gerkirse irtibatı kesin o insanlarla
Hiç olmadı yakınlarından biri kendi ailenden biri bunu bilsin, bence bu sır senin tek başına kaldırman için biraz fazla ağır, yarın öbür gün madem biliyordun bu ahlaksızlıkları neden ses etmedin diyen de olabilir

Son düzenleme:
Öfff ne berbat bişey yaaa

bence hiç müdahale etmeyin,malum yatak odası sırrı bu heryerde paylaşılmaz
sonra sizin adınız iftiracı olur maazallah..

kızla irtibatı kes. zaten görüşmenin ne ona nede sana faydası olacak hiç olmazsa sana gelecek zarardan korunursun. hemde kendini suçlu hissetmezsin. yüz verme kıza .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…