sapık damadı söylemeli mi söylememelimi??

Kız hastanelik oluyor ailesi bilmiyor he?
Annesi anlıyordu hani?

yazık hemde çok yazık böyle evliliklere böyle insanlara kkkkkkkkkkkkkkkk adam hem seyrediyo hemde utanmadan karısını hayal ediyo akıl alır şey değil tüylerim diken diken oldu yazdıklarınızı okuyunca kızla konuşun anlattıklarını daha fazla taşıyamayacağınızı mutlaka birine söylemeniz gerektiğini söyleyin bence

Kız hastanelik oluyor ailesi bilmiyor he?
Annesi anlıyordu hani?

dayak yediğini anlıyor demedim kızına maddi anlamda bakmadığını kızın ailesinden geçindiğinin herkes farkında annesi bi kaç defa benim ağzımı aradı denizi dövmüş bi defa sana anlatmadı mı dedi bana bende yok anlatmadı kim söyledi dedim . deniz kendisi söyledi dedi. denize sordı-um sonra sen annene mi anlttın diye oda öyle bişey yok annem senin ağzını armaış sakın söyleme bişey dedi durum budur.annesi ters giden bişeyler olduğunun farkında ama kız sır verip ser vermiyor evleride birbirine çok uzak hergün kızını görme şansı yok . anlıyor ama bildiği hiç bişey yok

Daha önce söyledim kız hayatından memnun diye.
Eeee annesi de görmese de farkındaymış,sorunları az çok anlıyormuş müdahale etmediğine göre siz anneye söyleseniz de hiç bir şey değişmeyecek. Anne de pek şikayetçi değil demek ki kızının durumundan.
Bırakın kendi halinde insanları.

bıraktım bile herkes çok haklı hepsi inkar eder olan bana olur hemde bu kadar müstehcen bir olayda adım geçsin istemem asla

bıraktım bile herkes çok haklı hepsi inkar eder olan bana olur hemde bu kadar müstehcen bir olayda adım geçsin istemem asla

çok yazık , siz yinede bi kayıt alın nolur nolmaz,ama bu işin sonu belli dediğim gibi adam başkalarına peşkeş çekekecek bunu, bu kız cahil bence hissettiği şeyi aşk sanıyo adama karşı,korku bağımlılık ve ait olma hissi falan kendine saygısı yok kızcağızın bence kişilikte daha oluşamamış zaten yaşıda küçkmüş,yinde anneye çıtlatın derim son kez, anneler hisseder bu anneside anlıyor ama ortada konduracak bişey yok diye ses edemiyor o kadının rüyasına bile giriyodur yavrusu, eminim bilse dünyaları yıkar, tabi siz bilirsiniz buda sizin sınavınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…