- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Soraya_Baxtiyari
Adam cinsel anlamdamı demiş acaba?
Belki anneniz yanlış anlamıstir.
Belki anneniz yanlış anlamıstir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamdaki cesarete direk karısına diyip karısıylada görüşmesinTekrar merhaba.
Suan sinirden cildirabilirim.
Babam 14 yil önce vefat etti.
Annem babamin vefatindan sonra hic evlenmedi, aklindan bile gecirmedi evliligi, yani 14 yildir bekar.
Dün carsiya gitti alisveris yapmaya, giderken de bir kuyumcu var oranin önünden gecmis, annemin bu kuyumcu adamin karisiyla arasi iyi, 10 yili geckindir tanisiyorlar. Kadini bende severim üc tane de kizlari var. Annem de kadin icerdedir diye girmis dükkana, ayip olmasin gecerken bir ayaküstü halini hatrini sorayim demis. Kuyumcu herif icerdeymis. Neyse iste annem X nerede diye sormus, adam da memlekete gittigini söylemis.
Sonra da söyle bir konusma gecmis;
Kuyumcu: H... hanim sende kac yildir yalnizsin, hic mi düsünmedin evlenmeyi ?
Annem: Düsünmedim, düsünmüyorum da.
Kuyumcu: Peki nasil dayaniyorsun, ben X (karisi) olmadigi zaman mahvoluyorum.
Annem de "Gerizekali" demis hemen cikmis.
Kizim elim ayagim titredi, ne diyecegimi bilemedim diyor.
Bakin su ise ya. Yarin gidip o adami rezil rüsva edecegim dükkaninda dedim, sakin ha diye bagirdi, rezil mi edeceksin bizi diyor.
Suan kavga ediyoruz, durum bu. Gidip onun agzinin payini iyi veririm ben ama annem karsi cikiyor. Ahlaksiz herif, üc tane de kizi var, birtanesi gelinlik caginda.
Anne diyorum, o utansin, o rezil olsun biz niye rezil olalim? Yok diyor. Zaten ben gerizekali diyince mosmor oldu diyor.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz? Sinirden köpürüyorum.
Kamerra vardır kuyumcu değil mi orasıBilemiyorum, polise sikayet etsek polis birsey yapabilir mi ki? Kanit istese kanitta yok. Dükkanda bir o sapik varmis. Ben gidip agzinin payini vermek istiyorum. Inanin bende cildirmak üzereyim ve bunu daha yeni bugün söylüyor bana annem.
Annenizde de hata var neden giriyo elin adamının dükkanına yok ayıp olmasın hal hatır sorayım gerek varmı?madem adamın karısını tanıyo onu arasın adama neden soruyo?birde sizi göndermemesi gerizekalı lafıylamı mosmor olmus bu adam bilemedim![]()
Böyleleri yüzünden sapık zihniyet yetişiyor işte! Kadın nerden bilsin adamın böyle laf edeceğini tanıdıkmış medenice girmiş hal hatır sormaya! Demek bu üye böylesini iyi biliyor ki kadını hemen suçluyor adam hemen öyle yapar diye aynı iğrenç zihniyetin ürünleri! Böyleleri aman ha kadınla adam konuşmaz el sıkışmaz der düşünceleri ne haldedir kim bilir bilinçaltları yasak aşklar beyinler aşağıda filan! Midemi bulandırıyorlar!Tabi her zaman ki gibi kadın suçlu...
Böyleleri yüzünden sapık zihniyet yetişiyor işte! Kadın nerden bilsin adamın böyle laf edeceğini tanıdıkmış medenice girmiş hal hatır sormaya! Demek bu üye böylesini iyi biliyor ki kadını hemen suçluyor adam hemen öyle yapar diye aynı iğrenç zihniyetin ürünleri! Böyleleri aman ha kadınla adam konuşmaz el sıkışmaz der düşünceleri ne haldedir kim bilir bilinçaltları yasak aşklar beyinler aşağıda filan! Midemi bulandırıyorlar!
Ya adama laf yok da diyor ki kadında suç aranır gibi gitmiş hani adam da ee tabii boş geçmez diyor ordan biliyor yani adamı ama adamın böyle yapmasını haklı bulmuş tabii bulur adamlar yapar öyle arada ellerinin kiri... Allah aşkına kadın hiç konuşmasa adam kendi laf atarak dese gene bu üye der kii oradan geçmeyecekti te allam ya böyle kadın düşmanları başlarına iş gelince ancak anlarlar da neyse!Adama tek laf yok konu sahibinin annesine yüklenmiş. Hamile bir de çocuklarını da o zihniyetle yetiştirmez inşallah...