Sapik Kuyumcu

Terbiyesiz ya milletin namus bekciligi evlenmesi ona mi dusmus o yoldan dahi gecmeyin daha ben olsam dukkanin camlarini indirdm

Kadın kadına sorsa art niyet belki aranmaz ,cinselliğe yormayabilir ama erkek yanlış anlaşılabilir diye sözünü tartıp ta konuşmalıydı .Kaldı ki söyleme tarzından,hareketlerinden art niyete söyleyip söylenmediği anlaşılabilir diye düşünüyorum.Kadın anlatsa ,adam burada yazıldığı gibi yanlış anladı beni,o anlamda demedim derse suçlu anneniz konumuna düşer,art niyetli diye.En iyisi hiç muhatap olmamak,selamı sabahı kesmek.

Bence anneni dinle hiç kavga çıkarma ne faydası var ki ahlaksız adama ahlak bu saatten sonra sen mi öğreticeksin sanki. Annen "gerizekalı" diyince yeterince utanmıştır zaten utanması varsa.

gerizekalı demenizden ne utanacak ki. utanacak adam olsa onu baştan söylemez. morarması utancından değil o an bir şey yapar mı, söyler mi diye tedirginliğindendir bence. bana abartı gelmediniz. adamın böyle bir şey söylemesi suç değil de kadının arkadaşını sormak için dükkana girmesi mi suç? neyi neye yoracağınızı şaşırdı bazıları artık.
ama konu sahibi niye banlandı onu merak ettim

Söyleme tonu nasıldı bilmiyorum ama "mahfolmak"tan kasıt neden illa cinsellikle ilgili olsun. Yalnız kalıyorum, kendi işimi kendim yapmak zorunda kalıyorum, hem erkek hem kadın oluyorum gibi gündelik telaşlar neden olmasın? Ayrıca adam annenize bir şey ima etmemiş, sarkmamış ...
Sinirle davranmak yerine makul düşünmenizi öneririm. Ayrıca madem anneninizin arkadaşının eşi, arkadaşını da düşünmeniz gerek. Yanlış yorumlamışsanız adamın kızlarının ve kadının nazarındaki itibarını sarsmış olursunuz
Ha söylenen böyle bir imaysa, bir daha muhatap olmaz anneniz olur biter

Cidden çok sinirlendim.
Kadının yanlış anladığını zannedenler ya da "ne var bunda sapıkça" diyenleri pek anlayamadım,ayrı dünyaların insanları mıyız ?
Türkiye'de yaşıyoruz ve eşi vefat eden ya da eşinden ayrılan kadınların toplumda maalesef ahlaksız erkekler tarafından "ihtiyacı" vardır şeklinde sapkınlıkların doğrudan hedefi olduğunu görmemek duymamak mümkün mü ?
Adamın ne niyetle söylediği çok bariz
Annenizin sizi engelleme çabasını da anlıyorum,öyle bir toplumuz ki (türkiye ya da yurt dışı fark etmiyor)erkeğin ağzından çıkan söz kanun kabul ediliyor yani sapık herif annenizi itham edecek ufacık bir imada bile bulunsa ilk başta o sapığın eşi ve sonra çevrelerindeki herkes adama hak verir,iğrenç ama acı gerçek bu !

Ya iyide adam karım yokken mahvoluyorum derken ,yalnızlık zor ev bomboş oluyo yanında bi destek iyi olurdu anlamında demiştir belki.

Çok mu iyi niyetli oldu bu yaklaşım :)

Bir tek bana mi abarttmis geldiniz acaba. Belki adam araci olmak istiyordu bir arkadasi icin. Mevzuya nasil girecegini bilememis olabilir vs vs. Siz sakin olun gidip bagirip cagiracak kadar bir sey yok.
Araci olmak icin nasil dayaniyorsun diyemi sormak gerekiyor.bende bosanmis bir bayanim yerin dibine girer sonra rezil ederim onu cok ayip seks hayatindan ona me milletin karisinin kizinin

Ya şimdi, bu adamın esiyle, konuda geçen annemiz on yıllık arkadaş..anladığım kadarıyla adamın eşi de genelde dükkanda olduğu için, kadincagiz girmiş dükkana..bana da adam asilmamis ta..yalnızlıktan dem vurmuş gibi geldi..hani hanım yok, yemek yapan yok, hizmet yapan yok mahvoldum falan.. tabi boyle degilse de kesinlikle o aileyle muhatap olmayın..

Yani açıkcası benim aklıma cinsellik gelmedi mahvoluyorum derken tek kaldığı içindir belki de..Anneniz de gerizekalı deyince mosmor olmuş ya adam onu kastetmediği için utanmıştır belki

Bilmiyorum daha önceki sayfalarda yazdılar mı bir fikir geldi aklima gece o dükkanı kapatınca camına kocaman bir şekilde sapık kuyumcu yazmak.:deli:
Nasıl olsa msj yerine ulaşır. Tabi kamera felan varsa bilir hiç değilse sizin olduğunuzu.:KK50:

Bende de ne aksiyon merakı varmış.:halay::KK73:

Ne anlamda diye sorsaydiniz:KK51:
Bana pek sapık gibi gelmedi ama o an söyleyiş tarzı mimikleri bilmiyorum anneniz öyle hissettiyse demek ki doğrudur. Hassas bir konu.

Ben olsam hiç bulaşmam pislik herife döner dolaşır sizin başınıza patlar iyice b... Çıkar.

Kesinlikle bulasmayin o on yillik dost olan karisi bile size bi anda 40 yillik düsman olur anneniz ve Siz mesafe koyun araya

Gitmeyin kesinlikle boswerin allahlarindan bulsunlar elinizde kanit olsa tamamda bu IT kamera kayitlarini dahi siler

Şu zamanlarda Sözlü ve ya bedensel tacize polis duyarlı diye düşünüyorum . Telefon açıp dukkanın adresini verip 'bu adam sapık bana ve mahalle insanına tacizde bulunuyor çok şikayetçiyiz.. Şu şekilde konuşarak taciz ediyor gereken lütfen yapılsın şahısa maddi açıdan zarar vermek istemiyoruz ! Adresi bu diyip görüşmeyi sonlandirabilirsin. Oranın bilindik esnafıysa polisler geldiğinde hem itibarı zedelenir hemde esnaf arkadaşları gözünde ne mal olduğu anlaşılır.

Ayrıca ihbar ettiğinizde gerçek isminizi vermek zorunda değilsiniz. Ayşe fatma farklı bir isim söyleyerek arayabilirsiniz.

Back
X