Sapik Kuyumcu

Araci olmak icin nasil dayaniyorsun diyemi sormak gerekiyor.bende bosanmis bir bayanim yerin dibine girer sonra rezil ederim onu cok ayip seks hayatindan ona me milletin karisinin kizinin
Valla ben sizin dediginiz sekil anlamadim. Nasil dayaniyorsun derken baska seyler geldi aklima. Ayrica ben de dul bir annenin cocuguydum hala oyleyim, emin olun benimde hic guzel olmayan anilarim, tecrubelerim var. Esini annemden kiskandigi icin koca kadin tarafindan oturdugum mahalleden kovulmuslugum var, varda var. Ondan pek normal sayilmam bende. Insanlarin hakkinizdaki algisini siz olusturur dikkati cekersiniz. Siz bekar bir bayansiniz yaftalamayin kendinizi.

Son düzenleme:
bukadar kolay direkt cinsellikten bahsedilmezki eger cinsellik icerikli dediyse sapiktir ama sevgi anlaminda mi dediki mahgoluyorum onsuz hayat duaunemiyirum tarzinda....amcayi hemen sapiga bagladik ama bilmiyoruz asil icerigi

Ya olayi anlamayan bi tek benmiyim?
Karim olmazsa ben mahvolurdum demis adam. Art niyet nerde burda??

Tekrar merhaba.
Suan sinirden cildirabilirim.
Babam 14 yil önce vefat etti.
Annem babamin vefatindan sonra hic evlenmedi, aklindan bile gecirmedi evliligi, yani 14 yildir bekar.
Dün carsiya gitti alisveris yapmaya, giderken de bir kuyumcu var oranin önünden gecmis, annemin bu kuyumcu adamin karisiyla arasi iyi, 10 yili geckindir tanisiyorlar. Kadini bende severim üc tane de kizlari var. Annem de kadin icerdedir diye girmis dükkana, ayip olmasin gecerken bir ayaküstü halini hatrini sorayim demis. Kuyumcu herif icerdeymis. Neyse iste annem X nerede diye sormus, adam da memlekete gittigini söylemis.
Sonra da söyle bir konusma gecmis;
Kuyumcu: H... hanim sende kac yildir yalnizsin, hic mi düsünmedin evlenmeyi ?
Annem: Düsünmedim, düsünmüyorum da.
Kuyumcu: Peki nasil dayaniyorsun, ben X (karisi) olmadigi zaman mahvoluyorum.
Annem de "Gerizekali" demis hemen cikmis.
Kizim elim ayagim titredi, ne diyecegimi bilemedim diyor.
Bakin su ise ya. Yarin gidip o adami rezil rüsva edecegim dükkaninda dedim, sakin ha diye bagirdi, rezil mi edeceksin bizi diyor.
Suan kavga ediyoruz, durum bu. Gidip onun agzinin payini iyi veririm ben ama annem karsi cikiyor. Ahlaksiz herif, üc tane de kizi var, birtanesi gelinlik caginda.

Anne diyorum, o utansin, o rezil olsun biz niye rezil olalim? Yok diyor. Zaten ben gerizekali diyince mosmor oldu diyor.

Siz olsaydiniz ne yapardiniz? Sinirden köpürüyorum.
sen git ve azının payını sessizce tehdıtle ver sessız kalırsanız adam daha cok rahatsız eder ve cevreye bana sarkıntılık bıle yapıyor der.git tehdit et orrsp...çocugunuuu sinir oldum burda.yalnız yasayan namuslu kadınların yakasından düşünnn akbabalarrrrrr

Kesinlikle ama kesinlikle susma siz niye rezil olucakmissiniz onun gibi kendini bilmez sapık herifler yapıyı rezil olucaz şöyle olucak boyle olucak diye susuluyor bunlarda yüz buluyor susarsaniz sizin hataniz olur

Ya sen nasıl dayanıyorsun derken belki erotik olarak dememiştir belki iyi niyetle yaklaşmış siz yanlış anlamıştırsınız anneniz zaten yapmış yapacagını ne manada söylerse söylesin ağzının payını almış yanı
İyi niyetten kastımda mesla yalnızlık zor, evde ses yok falan gibisi kötüye bakmamk lazım eşinin en yakın arkadaşı olarak sizi yakın bir kişi olark görebilşr

Ben kötü anlamda düşünmedim söylediklerini.Bence yalnızlıktan bahsetmek istemiştir.Daha önce böyle başka yanlış anlaşılacak şeyler olduysa söylediyse bilemiyorum tabi.

Tekrar merhaba.
Suan sinirden cildirabilirim.
Babam 14 yil önce vefat etti.
Annem babamin vefatindan sonra hic evlenmedi, aklindan bile gecirmedi evliligi, yani 14 yildir bekar.
Dün carsiya gitti alisveris yapmaya, giderken de bir kuyumcu var oranin önünden gecmis, annemin bu kuyumcu adamin karisiyla arasi iyi, 10 yili geckindir tanisiyorlar. Kadini bende severim üc tane de kizlari var. Annem de kadin icerdedir diye girmis dükkana, ayip olmasin gecerken bir ayaküstü halini hatrini sorayim demis. Kuyumcu herif icerdeymis. Neyse iste annem X nerede diye sormus, adam da memlekete gittigini söylemis.
Sonra da söyle bir konusma gecmis;
Kuyumcu: H... hanim sende kac yildir yalnizsin, hic mi düsünmedin evlenmeyi ?
Annem: Düsünmedim, düsünmüyorum da.
Kuyumcu: Peki nasil dayaniyorsun, ben X (karisi) olmadigi zaman mahvoluyorum.
Annem de "Gerizekali" demis hemen cikmis.
Kizim elim ayagim titredi, ne diyecegimi bilemedim diyor.
Bakin su ise ya. Yarin gidip o adami rezil rüsva edecegim dükkaninda dedim, sakin ha diye bagirdi, rezil mi edeceksin bizi diyor.
Suan kavga ediyoruz, durum bu. Gidip onun agzinin payini iyi veririm ben ama annem karsi cikiyor. Ahlaksiz herif, üc tane de kizi var, birtanesi gelinlik caginda.

Anne diyorum, o utansin, o rezil olsun biz niye rezil olalim? Yok diyor. Zaten ben gerizekali diyince mosmor oldu diyor.

Siz olsaydiniz ne yapardiniz? Sinirden köpürüyorum.
10 yılı geçkin süredir bir tanışıklık var.Eveliyatında art niyetli bir tavır davranış bakış olmamış ki,annen dükkanına girip çıkabiliyor.
Ben bu cümlede sapıklık görmüyorum.Yalnızlığa,eşinin yokluğuna nasıl davranıyorsun anlamında sorulmuş.
Zaten adam kendi eşinin yokluğundan örnek vermiş.Annen hemen yanlışa çekmeden önce nasıl yani diye sorsaydı ya da anlamamazlıktan gelip kısmet deyip geseydi.Çıksaydı ordan.Varsa hoşlanmadığı bir durum muhatap olmasaydı bir daha.Dallanıp budaklanmasına gerek yok olayın.

Birde bu edepsiz adamlara bir şey söylesen bak gördünmü nasıl yanlış anladı "dul ya aklı hep başka yerlerde" diyorlar.sanki millet salak ne denildiğini anlayamıyor.Hasta ve takınlıymışsınız gibi davranıyor herkes. cesaret aldıkları şeyde bu zaten.kapının ağzından kısık sesle gözdağı verin rahat edemeyecekseniz.

İstemsiz şu karikatür aklıma geldi

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 134
hayır o adama gidip soracaksın KIZLARIN NASIL DAYANIYOR diye..de kızların günahı ne iste
küfür edeceğim banlanacağım ama hak ediyor söyle şerefsizler

Demetevler-Ankara İvedik caddesinde merkez lokantası yanında bulunan sarraf kuyumculuktan 2 kolye aldım. lanet olsun ki, bu altın fiyat işlerinden anlamadığım için, sonrasında pek çok kuyumcuya satış fiyatını danıştığımda benden bayağı fazla ücret aldığını öğrendim. 22 ayar bir bilezik karşılığı olarak 2 14 ayar kolye aldım. Bilezikten cüzi bir para üstü verdi. onu da istemesem ayakta uyutup vermiyordu. Kolyeyi teslim alırken biraz fazla ücret almadınız mı dediğimde adamın bakışları, üslubu değişti. Kolyenin olduğu kutuyu masaya vurarak önüme koydu. Neredeyse kafama alacaktı.

Fazla kötüye endeksli olabilir misiniz? Okuyunca ne var bunda diye bakakaldım çünkü. Yalnız sonuçta, yokluğuna nasıl katlanıyorsun anlamında söylemiştir. Koca adam dükkanında sevişmeyi ima edecek değil ya.

Sosyal medyada kuyumcuların sitesi var ifşa edeceksin aslında

Fazla kötüye endeksli olabilir misiniz? Okuyunca ne var bunda diye bakakaldım çünkü. Yalnız sonuçta, yokluğuna nasıl katlanıyorsun anlamında söylemiştir. Koca adam dükkanında sevişmeyi ima edecek değil ya.
Çok iyi niyetlisin

Back
X