• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

Ben de öyle dusunmustum yemeğe kadar uzanacakti.harta cocuğu da sanki zaten uyumicam muhabbet olur gibi çağırdı diyebiliriz.
Annemlere gelen giden misafirimiz çoktu.Babamın arkadaşlarından da,iki tarafın ailesinden de gelenler çoktu.Fakat evde gezinen çocuklar olarak hiç böyle gündüz vakti çamaşırla yatan misafire rastlamadım.En fazla yastık ve pike verirdik,gidip üst başla uzanıp kestirirlerdi...

Bende hep babamla uyurdum.koca kadinim hala girerim koynuna o uyurken.hep babam beni banyo yaptirirdi ole isterdim.kucagindan inmezdim simdi yine cikip oturuyorum koca kazik dizime uzan artik tasinmiyorsun der.
Simdide kizim aynisini yapiyor dedesine onunla uyuyor kuduruyorlar.
Ben kardesimle bile ayniyim.hadi uyan diye pat yatagina atlarim 30 yasinda kardesim : )
Belki sizin babanizla bu sekilde iliskiniz yok diye fazla abarti gelmis olabilir mi ?

Esim okumaz ama olur da denk gelir d
Korkusuyla detay veremiyorum bir kere yazayım lütfen tekrarlamayin malum olay diye ima ederseniz anlarım; ben de bikac kere göğsüme bakarken yakaladim ama konuşma anında,sanki dalmış gibi. Ki nikah düşmüyor bize...
Sil mesajını istersen:(

Bende hep babamla uyurdum.koca kadinim hala girerim koynuna o uyurken.hep babam beni banyo yaptirirdi ole isterdim.kucagindan inmezdim simdi yine cikip oturuyorum koca kazik dizime uzan artik tasinmiyorsun der.
Ben kardesimle bile ayniyim.hadi uyan diye pat yatagina atlarim 30 yasinda kardesim : )
Belki sizin babanizla bu sekilde iliskiniz yok diye fazla abarti gelmis olabilir mi ?
Gündüz vakti külotla yatıp yanına da kızını alan misafir sizce normal mi?

Ben de bunu öğrenmek için fikir aliyorum

Kilitliyemezdi kilidi yoktu ve normalde kimse girmez yanına sinirlidir esi bile cesaret edemez uyandırmaya. Ben boş bulundum

ya işte tuhaf geldi bana, bir nedenle açılabilecek bir kapının ardında, gündüz vakti, akraba evinde, kızıyla farklı münasebetlere girecek kadar gözü dönmüş bir adam şimdiye kadar açık verirdi diye düşündüm.
siz yine kızların ağzını arayın, direk söylemezler ama bişey varsa renk verirler.

kardesin kardese olan bi olaya zorunlu müdafii olarak atandım midem kaldirmadi durusmalara gidemedim mazeret girdim yada esime vekalet verdim hala dava devam ediyor hatırladıkça beynimden vurulmuşa dönüyorum o ilk celsede duyduklarım resmen kabus gibiydi sizin olayda da bence bi anormallik var odaya kiziyla gitme iç çamaşırıyla olma garip geldi siz bu işin arkasını birakmayin yazık yavrulara hersey olabilir bu devirde

Asla sessiz kalmayin.
Size su filmi oneriyorum. Kadin cok akillica davranip ufak bi kizin cinsel istismara ugrayip ugramadigini ogrendi.

Gercegin ogrenildigi dk tam olrak 53:00.
Cocuklara konuyu acmada cok yardimci olucak size.
Insallah korktugumuz degildir ama asla pesini birakmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya işte tuhaf geldi bana, bir nedenle açılabilecek bir kapının ardında, gündüz vakti, akraba evinde, kızıyla farklı münasebetlere girecek kadar gözü dönmüş bir adam şimdiye kadar açık verirdi diye düşündüm.
siz yine kızların ağzını arayın, direk söylemezler ama bişey varsa renk verirler.
Araya hamileligim vs girdi unutmaya çalıştım acikcasi bebegimi strese sokmamak için. Yine dikkat ederim çok sık bir aradayiz. Mesela geçenlerde eşim yolda görmüş arabada büyük kızıyla tekmis selamlasmislar. Şimdi düşünüyorum mesela yaşları yakın tüm çocuklarının neden asla hepsi goturmuyor. Daima tek biriyle gider bi yere gidecekse.

sağlıklı insan gibi düşünüyorsun da ondan cesaret edemez gibi geliyor.

Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Mutlaka takip et.Hiç normal değil çocuklar ziyan olmasın .Ne saçma heryere giderken mutlaka birini alması .Ve kulotlu olması.

Babam hala uzanırken gel beraber yatalım der bazen.. en sevdiğim şeydir babamla uyumak.. kızım babasıyla yatar uyur,sarılır vs vs.. olayda farklı durumda olabilir tabi olamaz diyemeyiz neler duyuyoruz bu konuda ama sizin babanızla ilişkinize bakarak kesin bişey var demekte yanlış. Sizin baba kız ilişkiniz biraz soğuk bence.

Hepsi evdeydi.sadece küçüğü aldı. Dışarı çıkarken vs daima bir tane seçer alır.hep beraber gitmezler yani bana denk gelen öyle oluyor. Yaşlar şuan 2 7 11 16

hepsiyle uğraşmak istemediği için birini alıyor olabilir.
ama size çocuğu rahat taciz etmek içinde gelmiş olabilir.
uzak mı kendi evide uyumaya kalktı sizde?
11 yaşındakinin ağzını arayın .

Back
X