• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

ya işte tuhaf geldi bana, bir nedenle açılabilecek bir kapının ardında, gündüz vakti, akraba evinde, kızıyla farklı münasebetlere girecek kadar gözü dönmüş bir adam şimdiye kadar açık verirdi diye düşündüm.
siz yine kızların ağzını arayın, direk söylemezler ama bişey varsa renk verirler.
Pelin,o dediğin seviye:( olmasa da neler duyuyoruz,en hafifi bile olsa o çocuğun aklı erdikten sonra yaşayacağı azabı hayal edebiliyor musun:(

Babam hala uzanırken gel beraber yatalım der bazen.. en sevdiğim şeydir babamla uyumak.. kızım babasıyla yatar uyur,sarılır vs vs.. olayda farklı durumda olabilir tabi olamaz diyemeyiz neler duyuyoruz bu konuda ama sizin babanızla ilişkinize bakarak kesin bişey var demekte yanlış. Sizin baba kız ilişkiniz biraz soğuk bence.

Babam hala uzanırken gel beraber yatalım der bazen.. en sevdiğim şeydir babamla uyumak.. kızım babasıyla yatar uyur,sarılır vs vs.. olayda farklı durumda olabilir tabi olamaz diyemeyiz neler duyuyoruz bu konuda ama sizin babanızla ilişkinize bakarak kesin bişey var demekte yanlış. Sizin baba kız ilişkiniz biraz soğuk bence.

bende babamla çok yattım ama hiç bir zaman külotlu değildi. elbette hiç birşey olmayabilir ama gündüz vakti odaya çekilip uyumak hem kızı ne alıyor yanına dinlensin madem yalnız.. benim burnuma kötü kokular geldi.

bende babamla çok yattım ama hiç bir zaman külotlu değildi. elbette hiç birşey olmayabilir ama gündüz vakti odaya çekilip uyumak hem kızı ne alıyor yanına dinlensin madem yalnız.. benim burnuma kötü kokular geldi.
Kesinlikle bişey yoktur demiyoruz zaten,adam o anda külotlu olmasada hoş olmayan şeyler yapıyor olabilir. Eşim boxerla yatar ve kızımda yanında yatar,eşim sapık mı yani ? Adam doğru yada yanlış diyemeyiz sdece bunun için.. kızları yoklayıp olayın üstüne gitmek lazım.

Kesinlikle bişey yoktur demiyoruz zaten,adam o anda külotlu olmasada hoş olmayan şeyler yapıyor olabilir. Eşim boxerla yatar ve kızımda yanında yatar,eşim sapık mı yani ? Adam doğru yada yanlış diyemeyiz sdece bunun için.. kızları yoklayıp olayın üstüne gitmek lazım.

gündüz vakti misafir evinde külotlada yatılmaz ki.. eşiniz niye sapık olsun yahu.. bu olaydaki durum normal değil.
bence adam sırf rahat taciz edebilmek için misafirliğe gitmiş. çok mu ütopik düşünüyorum belki ama var böyleleri..

Pelin,o dediğin seviye:KK43: olmasa da neler duyuyoruz,en hafifi bile olsa o çocuğun aklı erdikten sonra yaşayacağı azabı hayal edebiliyor musun:KK43:

ay bilemiyorum işte, benim aklım almadı belki...
ama pedofili hikayelerinde hep daha temkinli, daha planlı olaylar okuruz ya,
kimsenin şüphesini çekmezler falan.
en iyisi çocukların ağzını iyice yoklamak...

gündüz vakti misafir evinde külotlada yatılmaz ki.. eşiniz niye sapık olsun yahu.. bu olaydaki durum normal değil.
bence adam sırf rahat taciz edebilmek için misafirliğe gitmiş. çok mu ütopik düşünüyorum belki ama var böyleleri..
Belki sıcaktır adam öyle rahat ediyodur nebileyim :) misafir evinde taciz daha zor olasılık bence ama herşey olabiliyor malesef,kızları iyice sorgulamak lazım.. inşallah konu sahibi yanılıyordur..

Yok bize gelmeleri gerekiyordu zaten başka bi nedenle. Biz derken annemin evi aslında nasılsa artık akrabam olduğu ortaya çıktı. Yemek hazırlıyorduk ben yemege kadar dinleneyim dedi.

Benim eşim de öyle sarılır kız yanında uzanır.Ama boxerle dahi yanında durmaz daha kuçucukkken bile, sordugumda hatırlar büyünce der mesela.

Benim babamda sarılır, bizi uyuturdu. Küçükken annem hastayken yıkamışlığı vardır. İlgili bir baba olabilir. Haklı çıkmakla, iftira arasında çok çok ince bir çizgi var. Çok dikkat etmek lazım. İnşallah yanılıyorsunuzdur.

Yok bize gelmeleri gerekiyordu zaten başka bi nedenle. Biz derken annemin evi aslında nasılsa artık akrabam olduğu ortaya çıktı. Yemek hazırlıyorduk ben yemege kadar dinleneyim dedi.

dinlensin işte çocuğu ne alıyor yanına..
çocukların ağzını ara mutlaka 11 ve 7 yaşındakinin özellikle.

bazı adamlara kondurmak o kadar zor ki.
defalarca evine girip çıktım sofrasına yemek yedim. yakın geçmişte hayatımın şokunu yaşadım. dile kolay 4 sene boyunca tecavüz etmiş pislik kızına 3 kızı vardı. büyüğü ellememiş ortancanın hamile kalmasıyla ortaya çıktı herşey..

sizde ortancaların ağzını yoklayın büyüğe cesaret edemiyorlar herhalde..

Gündüz vakti yanında kızı var ve benim nikahı düşmeyecek sekılde yakınım. Yine de evet yanlis.

Siz nikahim.dusmez nasilsa diyip odasina daliyorsaniz o da .birisi gorse de nikahim dusmez nasilsa diye dusunup donla yataga girmistir.

Kizindan da cekinmemistir ufak diye.

Olabilir yani.
Yakininiz sapik degil kisaca.

Back
X