• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
32 yaşındayım evliyim annemlerde kaldım mı babamla annemin arasına koşarım.... ama içinize bir şüphe oturmuş biraz takibe alın

Çok sıcak havada babam altında şortla uyur ve ben bazı sabahlar gider babiis diye yatarım yanına 25 yaşındayım.
Hep yaptım bunu. Çok uyudum babamla.
Bence siz kuruyorsunuz

Icine suphe dustuyse normal olmayan biseyler var.takip et gerekirse farkli sekilde konusturmayi dene.ve eger varsa ki insallah yoktur lütfen o cocuklara yardimci ol

Neden olmasin? Banada pek iyi gelmedi durum.. sarilmasi filanda degil sorun. Ya anlatis tarzin ya kilotla yatma bilmiyorum guven vermedi bana...bizde kucukken yatardik babamizla annemizle.. ama herseyin bi adabi var.. kilot ne ya? Insan altina bi don giyer giydirir.. normali budur..

Buarada 25 yasindaki arkadas.. baban sortluyken degil bana kalirsa normal kiyafetlede olsa yanyana yatilmaz..ne bilim elin yanlislikla bi tarafina deger vs. Sapikliktan degil ama gerek yokboyle seylere bence..buarada babamla aram gayet iyi olmustur ve iyidir sorun yok sukur. Sadece bu kadarini dogru bulmuyorum.

Neden olmasin? Banada pek iyi gelmedi durum.. sarilmasi filanda degil sorun. Ya anlatis tarzin ya kilotla yatma bilmiyorum guven vermedi bana...bizde kucukken yatardik babamizla annemizle.. ama herseyin bi adabi var.. kilot ne ya? Insan altina bi don giyer giydirir.. normali budur..

Buarada 25 yasindaki arkadas.. baban sortluyken degil bana kalirsa normal kiyafetlede olsa yanyana yatilmaz..ne bilim elin yanlislikla bi tarafina deger vs. Sapikliktan degil ama gerek yokboyle seylere bence..buarada babamla aram gayet iyi olmustur ve iyidir sorun yok sukur. Sadece bu kadarini dogru bulmuyorum.
:işsiz:

Böyle bir aninizmi var :/ Sizmi yasadiniz?
ben hayatimda olanı yaz-a-mam bu sadece girdigim avukatligini yapmam gereken bir durusmada duyduklarim malesef ki artik kimseye baba kardes abi güven okmuycak durumda amca olaylarını hiç açmıym bile ensest çok yaygınlaştı

Kızım 5 yaşında yaz başından beri atlet kilotla uyuyor,havalar o kadar sıcak ki,uyku vakti gelince üzerinde pijama da olsa çıkarıp yatırıyoruz. Çoğu zaman kendi yatağında yatsada yeri geliyor babasıyla yeri geliyor benimle yatıyor.Şimdi kilotla yatıyor,babasıyla yatıyor diye direkt sapık diyemeyiz. Çıplak olsa düşünülebilir belki ama iç çamaşırı üstündeymiş. Ayrıca kızlarına düşkün olabilir,onlarla vakit geçirmekten hoşlanıyor olabilir. Eşiyle böyle bir karar almış olabilirler ,iki çocuklu arkadaşlarımda çokça gözlemlediğim bir durum bu,ufak sende kalsın,,büyükle ben ilgileneyim durumu,bir nevi çocukları paylaşıp yükü azaltıyorlar. Bu tip bir durum olabilir.
Bilemedim,bir babaya böyle birşeyi kondurmak dahi istemiyorum ama devir çok kötü,hepimiz diken üstündeyiz,dışarıdaki insanlara hep bir acaba ile yaklaşıyoruz. Bu anlamda size hak verdim. Öte yandan ne olabileceğini yukarıda anlattım. Umarım ve dilerim ki sandığınız gibi değildir.

Şimdi bu konuda enteresan giden şeyler var..Evet baba ile kızı uyuyabilir.cani,kanı,evladi..Fakat baba kız uyumanın da bir adabı usulü vardır.baba okadar kalabalığın içinde uyuyacağım zaman kızlardan birini yanına alıp uyumaya gider ve gündüz vakti uyumaya gider ve o vakitte de pantolonunu çıkarıp kilotla yatma rahatligini sergilerse evet bende çok şüphelenirdim.okadar gereksiz bi durmki.nicin yalnız uyumuyor bide gündüz yani çocukta uyumak istemez.bide yok işte öylesine uzanmak icin yatıyorum diyosun madem pantolon nerde..Bilmiyorum bence normal değil.ileei boyutta bı durum değil belki ama çok rahatsız edici.

Allah akıl fikir versin sizin gibilere.
Belki babası boxerle uyuyor , belki kız gidip yanına kivrildi ne var bunda yani?
+dediğiniz yastaki kız herseyin farkında olcak bi yaşta. Abartmayin lütfen hemen sapık damgası yapistirmissiniz. Baba - Kız onlar..:işsiz:
Boxer yokmuş üstünde normal kilot varmış hem dinlenmeye gececem demiş kızını ozellikle çağırmış her zaman birini yanında istermis 4 kızı var ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler konu sahibi supheleniyorsa vardır bisey

Allah akıl fikir versin sizin gibilere.
Belki babası boxerle uyuyor , belki kız gidip yanına kivrildi ne var bunda yani?
+dediğiniz yastaki kız herseyin farkında olcak bi yaşta. Abartmayin lütfen hemen sapık damgası yapistirmissiniz. Baba - Kız onlar..:işsiz:
Adam kendi evinde uyku vakti yapmıyo bu davranışı
Baba kızıyla yatmış ne var bunda değil olay
Gündüz vakti bi başkasının evinde külotla uyumaya gitmesinden ve kızı yanına almasından bahsediliyo. Kız bende uyuycam seninle demiyo adam çağırıyo oda gidiyo.
Ayrıca sadece bu olayda değilmiş
Bence olayı göremeyenlere akıl fikir versin

Adam kendi evinde uyku vakti yapmıyo bu davranışı
Baba kızıyla yatmış ne var bunda değil olay
Gündüz vakti bi başkasının evinde külotla uyumaya gitmesinden ve kızı yanına almasından bahsediliyo. Kız bende uyuycam seninle demiyo adam çağırıyo oda gidiyo.
Ayrıca sadece bu olayda değilmiş
Bence olayı göremeyenlere akıl fikir versin
Gündüz vakti değil ışığı açtım diyo ve kizlarindan birini yanına alır muhakkak diyo hadi biri farketmedi kalan 3 kızıda mi farketmedi ? Ben ihtimal vermiyorum ; vermiyorum diye de evet allah akıl fikir versin.

Back
X