- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Amcaniz diye anladim anlattigin kisi yani amcanmi gögüslerine bakti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 yaşındayım evliyim annemlerde kaldım mı babamla annemin arasına koşarım.... ama içinize bir şüphe oturmuş biraz takibe alınMalum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Malesef cok kotu.Eşimde sürekli safsın sen diyip duruyor .o polis . Ben neler gördüm diyor. Dünya bu kadar kötü mü ya
Neden olmasin? Banada pek iyi gelmedi durum.. sarilmasi filanda degil sorun. Ya anlatis tarzin ya kilotla yatma bilmiyorum guven vermedi bana...bizde kucukken yatardik babamizla annemizle.. ama herseyin bi adabi var.. kilot ne ya? Insan altina bi don giyer giydirir.. normali budur..
Buarada 25 yasindaki arkadas.. baban sortluyken degil bana kalirsa normal kiyafetlede olsa yanyana yatilmaz..ne bilim elin yanlislikla bi tarafina deger vs. Sapikliktan degil ama gerek yokboyle seylere bence..buarada babamla aram gayet iyi olmustur ve iyidir sorun yok sukur. Sadece bu kadarini dogru bulmuyorum.
ben hayatimda olanı yaz-a-mam bu sadece girdigim avukatligini yapmam gereken bir durusmada duyduklarim malesef ki artik kimseye baba kardes abi güven okmuycak durumda amca olaylarını hiç açmıym bile ensest çok yaygınlaştıBöyle bir aninizmi var :/ Sizmi yasadiniz?
Daha doğali giyinikken sarılmasıKafayı mi yerini siz ya ?
Babanın kızına sarulmasindan doğal ne olabilir ?
Allah akıl fikir versin sizin gibilere.Daha doğali giyinikken sarılması
Boxer yokmuş üstünde normal kilot varmış hem dinlenmeye gececem demiş kızını ozellikle çağırmış her zaman birini yanında istermis 4 kızı var ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler konu sahibi supheleniyorsa vardır biseyAllah akıl fikir versin sizin gibilere.
Belki babası boxerle uyuyor , belki kız gidip yanına kivrildi ne var bunda yani?
+dediğiniz yastaki kız herseyin farkında olcak bi yaşta. Abartmayin lütfen hemen sapık damgası yapistirmissiniz. Baba - Kız onlar..![]()
Adam kendi evinde uyku vakti yapmıyo bu davranışıAllah akıl fikir versin sizin gibilere.
Belki babası boxerle uyuyor , belki kız gidip yanına kivrildi ne var bunda yani?
+dediğiniz yastaki kız herseyin farkında olcak bi yaşta. Abartmayin lütfen hemen sapık damgası yapistirmissiniz. Baba - Kız onlar..![]()
Külot mu kaldı bu devirdeBoxer yokmuş üstünde normal kilot varmış hem dinlenmeye gececem demiş kızını ozellikle çağırmış her zaman birini yanında istermis 4 kızı var ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler konu sahibi supheleniyorsa vardır bisey
Gündüz vakti değil ışığı açtım diyo ve kizlarindan birini yanına alır muhakkak diyo hadi biri farketmedi kalan 3 kızıda mi farketmedi ? Ben ihtimal vermiyorum ; vermiyorum diye de evet allah akıl fikir versin.Adam kendi evinde uyku vakti yapmıyo bu davranışı
Baba kızıyla yatmış ne var bunda değil olay
Gündüz vakti bi başkasının evinde külotla uyumaya gitmesinden ve kızı yanına almasından bahsediliyo. Kız bende uyuycam seninle demiyo adam çağırıyo oda gidiyo.
Ayrıca sadece bu olayda değilmiş
Bence olayı göremeyenlere akıl fikir versin