• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

Mesela?
Pantolonu da muhtemelen düz kottur 40 yaşlarında orta halli biri.

adam okumus ve aydın bir insandı birgün erkk cocuguna ve kız cocuguna farklı zamanlarda iğfal ediyor . anne kzın basına grlenleri birgün eve erken gelmesiyle ögreniyor.

yani herkeze olabilir herkstende beklenebilir. Allah korusun ama
birsekilde kanıtlamak lazm

Büyükler de sessizse,bir problem var. İçine kapanırlar zaten öyle bir durumda.
Öyle bir olayı da kimseye söyleyemezler,korkarlar. Ben çook uzun süre anlatmadım,birgün kız kardeşime anlattım o zaman da 23 yaşındaydım sanırım. O gün ona da aynı şeyleri yaptığını söylemişti. Ve ikimiz de sessiz çekingenizdir hala :)
Bi ortanca sesli ama o da gereksizce

Babası kulotluyken beraber uyuyan yoktur sanrımı geçersiz kildilar. Ben oglumla bile eşimi iç çamaşırli yatarken görmek istemem. Her aile farklı demek kesin doğru yok.ve yanılıyor olmayı çok istiyorum.
yani hadi diyelim adam böyle uyuyorda zamn mantıksız gece olsa anlatım ama iki arada bir derede . bide yengenizin agzını yoklayın acaba gerckten normaldedemi kilotla yatıyor ve coxuklarla yatıyor .

yani hadi diyelim adam böyle uyuyorda zamn mantıksız gece olsa anlatım ama iki arada bir derede . bide yengenizin agzını yoklayın acaba gerckten normaldedemi kilotla yatıyor ve coxuklarla yatıyor .
Yengem buluttan nem kapan ,sinir krizi geçiren biri onu üzemem. Ama normalde de yatıyor olmasi muhtemel yapışık gibiler

Gündüz vakti yanında kızı var ve benim nikahı düşmeyecek sekılde yakınım. Yine de evet yanlis.
Ya ikidir okuyorum bunu. Size nikah düşmeyen ne olabilir ki? Kuzenlerle düşüyor. He ben kuzenle evlenmeyi doğru bulmuyorum ama düşüyor sonuçta.
Dayınız mı? Ya da süt kardeşiniz o.O

Alla alla ben mi yanlış okudum acaba?

konuda adamın kızının yanında iç çamaşırıyla yattığı yazıyor,normal bir kıyafetiyle değil. Ben mi yanlış okudum acaba?

Ben bu kadarını normal göremem. Takipte
olun lütfen. Ülkemizde ensest ve pedofili oldukça fazla...

Ben şöyle düşündüm.
Adam çok yakınınız yabancı degil diye eger havada sıcaksa donla yatmış olabilir.
Çocukta küçük oldugu için ayak altında dolanıp sizi rahatsız etmesin diye yanına almış olabilir..
yinede gözlemlemek lazım, kimseye güven yok bu devirde..

Ben şöyle düşündüm.
Adam çok yakınınız yabancı degil diye eger havada sıcaksa donla yatmış olabilir.
Çocukta küçük oldugu için ayak altında dolanıp sizi rahatsız etmesin diye yanına almış olabilir..
yinede gözlemlemek lazım, kimseye güven yok bu devirde..
Hava durumunu hatırlamıyorum.
Çocuk küçük ama sessiz sakin kesinlikle hiç bir yaşında sorun çıkarmayan hatta göz teması kurmaya yeni yeni başlayacak kadar çekingen.

Yok ya biz milletçe akıllanmayız. Onca pedofili,taciz,tecavüz ve cinayet olayları gördük ama hâlâ saf salak gibi düşünüyoruz. Biraz uyanık olun ya.

Babanın çocuğunun yanında "külotla" yatması ne demek? İsterse hava 50° olsun,nem olsun hiçbir şekilde bir baba çocuğunun yanında o şekilde yatmamalı hatta dolaşmamalı. Bunları normal bulmamız içler acısı... Bir de çok normalmiş gibi " ne var bunda benim kocam da öyle yatar çocukların yanında" diyorsunuz. Çok güzel bir şeymiş gibi.

Yok ya biz milletçe akıllanmayız. Onca pedofili,taciz,tecavüz ve cinayet olayları gördük ama hâlâ saf salak gibi düşünüyoruz. Biraz uyanık olun ya.

Babanın çocuğunun yanında "külotla" yatması ne demek? İsterse hava 50° olsun,nem olsun hiçbir şekilde bir baba çocuğunun yanında o şekilde yatmamalı hatta dolaşmamalı. Bunları normal bulmamız içler acısı... Bir de çok normalmiş gibi " ne var bunda benim kocam da öyle yatar çocukların yanında" diyorsunuz. Çok güzel bir şeymiş gibi.

+10000000

Esim okumaz ama olur da denk gelir d
Korkusuyla detay veremiyorum bir kere yazayım lütfen tekrarlamayin malum olay diye ima ederseniz anlarım; ben de bikac kere göğsüme bakarken yakaladim ama konuşma anında,sanki dalmış gibi. Ki nikah düşmüyor bize...

Karar verin, adam pedofilmi degilmi? Zira bir pedofil yetişkin bir kadinin gögüslerine bakmaz.

:işsiz:

Back
X