- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Etrafta o kadar anormal olay olurken suphe etmek gayet yerinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek istediğim gece uyku vakti değil. Zaten adamda gece uykusu için değil dinlenmek için girmiş odaya, pantolonunu çıkarması anormal. Yanına kızlardan sadece birini almasıda bence birbirlerine söyleyemeyeceklerini düşündüğü içindir.Gündüz vakti değil ışığı açtım diyo ve kizlarindan birini yanına alır muhakkak diyo hadi biri farketmedi kalan 3 kızıda mi farketmedi ? Ben ihtimal vermiyorum ; vermiyorum diye de evet allah akıl fikir versin.
Böyle bişey varsa da benim aklım almıyor malesef.Demek istediğim gece uyku vakti değil. Zaten adamda gece uykusu için değil dinlenmek için girmiş odaya, pantolonunu çıkarması anormal. Yanına kızlardan sadece birini almasıda bence birbirlerine söyleyemeyeceklerini düşündüğü içindir.
Bence yanlış durumlar var anlatılanlara bakılırsa
Tabi ki mide bulandırıcı bişey. Ama dünyada neler oluyo. Durup dururken bi insandan şüphelenmek hastalık olur, öyle bi paranoyayla zaten etrafında kimseyi görmek istemezsin ama bazı olaylarda işaret oluyo demek ki insanaBöyle bişey varsa da benim aklım almıyor malesef.
Yani baba ve kızın (baba kız olmanın disinda) farklı konumlandırılmasi bana ilginç geliyor. Aksini dusunursem 5 dk eşimin yanında kalamam.
Öyle bişeye ihtimal verenler nasıl eşlerinin yanında rahat olabiliyorlar pes doğrusu , cok zor olsa gerek heran şüpheyle yaklaşıp diken üstünde durmak.
Tabii ki haklısınız işaret olur insana fakat elle tutulur , aa bu adam sapık , kızına neler yapıyo diyecek kadar da somut bişey yok..Tabi ki mide bulandırıcı bişey. Ama dünyada neler oluyo. Durup dururken bi insandan şüphelenmek hastalık olur, öyle bi paranoyayla zaten etrafında kimseyi görmek istemezsin ama bazı olaylarda işaret oluyo demek ki insana
Sapık denemez bu olaylarla tabo ama ilk yorumumdada söylediğim gibi üstüne gidilip ne olduğunun araştırılması gerek. Bi kere şüphe düşmüş içine çünküTabii ki haklısınız işaret olur insana fakat elle tutulur , aa bu adam sapık , kızına neler yapıyo diyecek kadar da somut bişey yok..
Benim babamda beyaz paçalı kilotla uyurdu. Pijama giymezdi hiç. Biz yadırgamazdık. Olağan gelirdi. sarılıp uyurduk.Zannetmiyorum aklı ermiyor diye düşünmüştür . Denizde slep giyiyorsa kilot çok mahrem gelmez bence .inş öyle değildir. Benim eşim evde şort giyer(kilot değil) onunla uyurlar kızımla. Üzerlerini örteriö hep. Baba kız onlar . Bilmiyorum midem bulanıyor şuan
Konu sahibi mutşaka bişey hissetmiş olmalı. Eşim adla kilot baksır gibi şeylerle evde dolaşmaz uyumaz . Basketbol şortu yada koşu şortlarını giyer yada kapri giyer. Diz kapağının üzerine çıkmaz giydiği kıyafet. Çocuklara mahremiyet eğitimi vermekte de etkili bi durum sanırım evdeki kılık kıyafetimiz . Konu sahibi slep tarzında kilot giydiğini söylemiş. Düşündükçe midem bulanıyorBenim babamda beyaz paçalı kilotla uyurdu. Pijama giymezdi hiç. Biz yadırgamazdık. Olağan gelirdi. sarılıp uyurduk.
Bence çocukların babaya yaklaşımından anlarsınız. Herhalde baba sapık olsa çocuklar mesafeli davranır.
Kilotla yatan çocuk değil .Kızım 5 yaşında yaz başından beri atlet kilotla uyuyor,havalar o kadar sıcak ki,uyku vakti gelince üzerinde pijama da olsa çıkarıp yatırıyoruz. Çoğu zaman kendi yatağında yatsada yeri geliyor babasıyla yeri geliyor benimle yatıyor.Şimdi kilotla yatıyor,babasıyla yatıyor diye direkt sapık diyemeyiz. Çıplak olsa düşünülebilir belki ama iç çamaşırı üstündeymiş. Ayrıca kızlarına düşkün olabilir,onlarla vakit geçirmekten hoşlanıyor olabilir. Eşiyle böyle bir karar almış olabilirler ,iki çocuklu arkadaşlarımda çokça gözlemlediğim bir durum bu,ufak sende kalsın,,büyükle ben ilgileneyim durumu,bir nevi çocukları paylaşıp yükü azaltıyorlar. Bu tip bir durum olabilir.
Bilemedim,bir babaya böyle birşeyi kondurmak dahi istemiyorum ama devir çok kötü,hepimiz diken üstündeyiz,dışarıdaki insanlara hep bir acaba ile yaklaşıyoruz. Bu anlamda size hak verdim. Öte yandan ne olabileceğini yukarıda anlattım. Umarım ve dilerim ki sandığınız gibi değildir.
Eskiden şortmu vardı. pijama da erkekler için piknik kıyafetiydi.Konu sahibi mutşaka bişey hissetmiş olmalı. Eşim adla kilot baksır gibi şeylerle evde dolaşmaz uyumaz . Basketbol şortu yada koşu şortlarını giyer yada kapri giyer. Diz kapağının üzerine çıkmaz giydiği kıyafet. Çocuklara mahremiyet eğitimi vermekte de etkili bi durum sanırım evdeki kılık kıyafetimiz . Konu sahibi slep tarzında kilot giydiğini söylemiş. Düşündükçe midem bulanıyorben hala arada babama sarılır uyurum özlüyorum onu öper koklarım
Evin karanlık odasi orası.Gündüz vakti değil ışığı açtım diyo ve kizlarindan birini yanına alır muhakkak diyo hadi biri farketmedi kalan 3 kızıda mi farketmedi ? Ben ihtimal vermiyorum ; vermiyorum diye de evet allah akıl fikir versin.
Allah razı olsun. Benim annrm oglumu g... yerim diye seviyor du küserse küssun dedim baya uyandım anne bak doğruyu yanlısı ayıramaz diye şimdi baya azalttişunu herkes anlasın artık.
ÇOCUKLAR EN ÇOK YAKINLARINDAN İSTİSMARA UĞRUYOR!
BABA
ABİ
AMCA
DAYI
KOMŞU
AKRABA!!!!
Ve çocuk bunun farkına varamıyor. Yaşı ilerledikce onarılmaz yaralar açılıyor.
Bakın arkadaşlar. Amaç ne olursa olsun...
İsterse baba veya anne sevgisinden ölsün gebersin...
Çocuğunuzu dudaklarından ÖP-ME-YİN!
Mıncıklayarak, memesine, vajinasına dokunarak 'yerim senin pipini, yerim senin pıtığını' şeklinde SEV-ME-YİN!
Yanınızda çıplak yatmalarına İZİN VERMEYİN!!!
Sizde onların yanında SOYUNMAYIN!
Bu davranışı kimsenin yapmasına İZİN VERMEYİN!!!
Çoğu aile kendi çocuğunu istismar ediyor. Ortalık problemli çocuktan gençten geçilmiyor.
Hayır efendim hiç kimse çocuğu ile bu şekilde yakınlaşamaz!!
Yapamaz ya!!!
Aklınızı başına alın. Çocuklarınızı korumak istiyorsanız önce kendinizden ve çevrenizden başlayın!
Ses çıkartın ses!
Ortalığı ayağa kaldırın, korkmayın artık!
Sapıklara istediği ortamı siz yaratıyorsunuz!!!
Benim eşim cocugumla ki çocuğum erkek o şekilde uyumuyor uyuyamaz. Ama size ne desek boş tamam biz abartiyoruzBöyle bişey varsa da benim aklım almıyor malesef.
Yani baba ve kızın (baba kız olmanın disinda) farklı konumlandırılmasi bana ilginç geliyor. Aksini dusunursem 5 dk eşimin yanında kalamam.
Öyle bişeye ihtimal verenler nasıl eşlerinin yanında rahat olabiliyorlar pes doğrusu , cok zor olsa gerek heran şüpheyle yaklaşıp diken üstünde durmak.
Tekrar okur musunuz ifadelerimi.Hava sıcaksa ya da verdiğiniz alt eşofmanı dar geldiyse yatmıştır belki kilotla, adam hep kızlarından birini yanına alıyor uyuyor diye pedofili fantezisi üretmeye gerek yok hemen. Ben bu konuda pedofili kokusu almadım, zaten öyle bir şey yapıyor olsa misafirlikte yapmaz. Eyleme döken pedofiller çok hindir bu konuda zaten gizli saklı yaparlar. Gidip de misafirlikte yapmaz onu bir pedofili. Ben daha çok sizin baba-kız ilişkinizi sağlıklı bulmadım, sanki o sağlıklıymış gibi lanse etmeyin.