• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

Benim eşim cocugumla ki çocuğum erkek o şekilde uyumuyor uyuyamaz. Ama size ne desek boş tamam biz abartiyoruz

Benim evde iki kedim var,eşim onların yanından bile boxler le geçmeye çekinir.
O şekilde uyumak hiç hiç normal değil misafir evinde üstelik.

Benimm tanidigim biri her defasinda kizniyla birlikte uyurdu en sonunda kiz hamile kaldi devlet üstüne gidince genetik test falan yaptilar cocuk kzin babasinin cikti böyle seyler normal gelmiyor bana evet benimm sizn anlatiginiz olay ilginc

Hava durumunu hatırlamıyorum.
Çocuk küçük ama sessiz sakin kesinlikle hiç bir yaşında sorun çıkarmayan hatta göz teması kurmaya yeni yeni başlayacak kadar çekingen.
Bu bariz bir belirti değil mi sizce? Tacize uğrayan çocuklar, içine kapanık, sessiz, ürkek olur :(

Ben artık her şeyi düşünür oldum. Baba, amca, dayı, dede veya başka akraba benim için hiç biri masum değil. İnsanları dışarıdan görüp sapık olup olmadığını anlayamıyoruz.
Neler görüyoruz artık. Bence bu işin üstüne gidin. Ağızlarını arayın ileride daha büyük olaylara gebe gibi geldi bana. :sinirli:

Kumaş pantolonu varsa kırışmasını istemiyor olabilir. Kızların üçünü birden yanında taşımaması da çok anormal değil.

Isterseniz ayrı ayrı 3 a4'e bir ağaç bir ev bir de insan çizdirin çocuğa. Profesyonel anlamda bir iddiam ya da geçerliliğim yok ama çocuk psikolojisi ile ilgili aldığım dersler var yorumlamayı denerim.

Allah akıl fikir versin sizin gibilere.
Belki babası boxerle uyuyor , belki kız gidip yanına kivrildi ne var bunda yani?
+dediğiniz yastaki kız herseyin farkında olcak bi yaşta. Abartmayin lütfen hemen sapık damgası yapistirmissiniz. Baba - Kız onlar..:işsiz:
Bence abartın, pedofili gerçeği varken hem de bu durumu en yakınları yapıyorken, anartın, her daim tedbirli olun. 5 yaşında ki çocuk her şeyin nasıl farkında olacak o da ayrı bir durum..

şunu herkes anlasın artık.
ÇOCUKLAR EN ÇOK YAKINLARINDAN İSTİSMARA UĞRUYOR!
BABA
ABİ
AMCA
DAYI
KOMŞU
AKRABA!!!!

Ve çocuk bunun farkına varamıyor. Yaşı ilerledikce onarılmaz yaralar açılıyor.

Bakın arkadaşlar. Amaç ne olursa olsun...
İsterse baba veya anne sevgisinden ölsün gebersin...
Çocuğunuzu dudaklarından ÖP-ME-YİN!
Mıncıklayarak, memesine, vajinasına dokunarak 'yerim senin pipini, yerim senin pıtığını' şeklinde SEV-ME-YİN!
Yanınızda çıplak yatmalarına İZİN VERMEYİN!!!
Sizde onların yanında SOYUNMAYIN!
Bu davranışı kimsenin yapmasına İZİN VERMEYİN!!!

Çoğu aile kendi çocuğunu istismar ediyor. Ortalık problemli çocuktan gençten geçilmiyor.

Hayır efendim hiç kimse çocuğu ile bu şekilde yakınlaşamaz!!
Yapamaz ya!!!
Aklınızı başına alın. Çocuklarınızı korumak istiyorsanız önce kendinizden ve çevrenizden başlayın!
Ses çıkartın ses!
Ortalığı ayağa kaldırın, korkmayın artık!
Sapıklara istediği ortamı siz yaratıyorsunuz!!!
Ah ah cehalet başa bela işte. Çok haklısınız

Tekrar okur musunuz ifadelerimi.

Okudum. Tamam, istismara uğradıklarını varsayıyorum. Babalarıyla oyun oynadıklarını söylüyorlarsa "Nasıl bir oyun bu anlatır mısın, güzelse ben de çocuğumla oynayayım" diye sorarak ağzını arayın ama sorguluyor gibi davranmayın sanki cidden merak etmiş ilginiz varmış gibi davranın. Pedofiller genelde yaptıkları şeyleri oyun gibi lanse ediyor küçük çocuklara. Okula gitmek istemiyor olabilirler büyük olanlar, cinsellik içerikli konuşmalar yapabilirler, kabus görebilirler, parmak emme, altını ıslatma gibi davranışları olabilir. Ama son üçü var diye cinsel istismara uğradığı anlamına gelmez illa.

Küçük olan çocuğa babası ve kendisini anlayan bir resim çizdirin, böyle anlaşılabiliyormuş. Birde evcilik oynatın bebeklerle.

benim kızım 7 aylik esim kızim yeni dogmustu onda bilr asla onun yaninda soyunmaz sort kapri vs giyip gezer isten gelir kizimi uyutmus olurum yada yataga birakırım sevmek icin kumas pantolon varsa kirisacak diye uzanmaz kizimin yanina gider diger odada pijamasini giyer gelir yani yanında soyunması bile rahatsiz edici baba degilmi sarilir yatar mantigindakiler olaydaki garipliklere dikkat edin bende babama sarilirim ama babami atlet yada boxer ile görmedim hiç ve gercek hayatta neler dönüyor biraz araştırın

Anneleri var ama annelerine sınırlı aslında hep sınırlı bi kızlarının nazını çeker o da bir yenek yememezlik olana kadar. El kaldırır hepsine.

İşte bunlar kilit nokta. Hiç bir şey görmesek bilmesek bile şu gazeteci Ayşe Arman'ın yazı dizilerini okuyup fikir sahibi oluruz. Bu tip aynı ailede olan vakalarda baba kızlarını sever! anneye eziyet, psikolojik baskı kurar.
Gündüz veya gece farketmez bir babanın kızıyla yatakta külotla yatması HİÇ NORMAL DEĞİL.

Babası kulotluyken beraber uyuyan yoktur sanrımı geçersiz kildilar. Ben oglumla bile eşimi iç çamaşırli yatarken görmek istemem. Her aile farklı demek kesin doğru yok.ve yanılıyor olmayı çok istiyorum.
Külotla yatmanın neresi normalmiş anlamıyorum yorum yaparken bile saçmalıyor insanlar. Aman paranoyak olmayalım diye her sapıklığı normalleştirecek de değiliz! Siz şüphelerinizde gayet haklısınız bende kız da olsa erkek de olsa cocğumu iç çamaşırı ile yatan babasıyla yatarken görmek istemem.
Ayrıca amcanın sizin evde külotla yatması da olmayacak şey! Siz dikkat edin bence onlar odaya geçince seslerini dinleyin kızın hareketleri ele verir dikkat edin.

Böyle bişey varsa da benim aklım almıyor malesef.
Yani baba ve kızın (baba kız olmanın disinda) farklı konumlandırılmasi bana ilginç geliyor. Aksini dusunursem 5 dk eşimin yanında kalamam.
Öyle bişeye ihtimal verenler nasıl eşlerinin yanında rahat olabiliyorlar pes doğrusu , cok zor olsa gerek heran şüpheyle yaklaşıp diken üstünde durmak.
Herkes sizin eşiniz gibi karakterli normal bir insan değil demek ki.Bütün insanları aynı kefeye koymayin

Biraz şüpheli bi durum ama yanında pijama olmadığı için külotla yatmış olabilir, kızı gece korkar diye yanına almış olabilir.. bilemedim ama yine de midemi bulandırdı, ama bi şey yok sanırım.. olabilir de.. off devir cidden çok kötü, bu tarz olaylar o kadar fazla ki olabilir yani:( inşaAllah yanılıyoruzdur

Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Yaşlar kaç cocuklarin

Back
X