(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
Şaka gibi, yaşınız 12-13 ken mi bunlar oldu? Sınıf kalabalık değil miydi? Hangi arada derede size aşkını anlatıp, şiir şarkı söylüyordu bu adam?(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
evet 6.sınıf6.sinif mi ?
ne aşkı ne aşığı adam bildiğin pedofililiymiş(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
evet 6.sınıf
6.sınıf deyince ögretmenim bana asıktı deyince bi an kendimi buldum yazdıklarınz da ama benim hocam yeni mezundu ve sizin dediginiz kadar ileriye gitmedi hic bir zaman.. Rüyalarına kadar giriyorsa kesinlikle destek almalısınız
buluyordu bir fırsat olmadı birşey bahane eder çağırır dı derstenŞaka gibi, yaşınız 12-13 ken mi bunlar oldu? Sınıf kalabalık değil miydi? Hangi arada derede size aşkını anlatıp, şiir şarkı söylüyordu bu adam?
Ne yazık ki, güvenebilmeniz gereken ve karşı koymanızın mümkün olmadığı birinin tacizine uğramışsınız. Fiziksel bir aşamaya varmamış olması iyi bir şey, ama bu, yaşadığınız psikolojik travmanın üzerinizde izler bırakmadığı anlamına gelmez.(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?