sapık öğretmenim kâbuslarım da

nogayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
102
65
48
(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için

yaşadıklarınız çok kötü,maalesef eskiden kimseye birşey anlatılmıyordu, şimdi çok şükür çocuklara bu tür şeylerde anlatılması gerekitği öğretiliyor, bu konu ile destek almadığın sürece rüyalarında görmeye devam edersin, bilinçaltın kaydetmiş

Şaka gibi, yaşınız 12-13 ken mi bunlar oldu? Sınıf kalabalık değil miydi? Hangi arada derede size aşkını anlatıp, şiir şarkı söylüyordu bu adam?

6.sınıf deyince ögretmenim bana asıktı deyince bi an kendimi buldum yazdıklarınz da ama benim hocam yeni mezundu ve sizin dediginiz kadar ileriye gitmedi hic bir zaman.. Rüyalarına kadar giriyorsa kesinlikle destek almalısınız

Eger o ogretmen hala gorev yapiyorsa bir sekilde birilerinin haberi olmasini saglayin gerekirse milli egitime basvurun o adamin gorev yapmasini engelleyin ... Sizden baska kim bilir kac cocugun boyle piskolojisini bozmustur sapik pislik ... Size asik falan degildir sizi kandirip sizden yararlanmaya calismis pislik... Of dusundukce icim urperdi masum cocuklarin piskolojisini alt ust etmistir pis herif

ne aşkı ne aşığı adam bildiğin pedofililiymiş

Adam sapik bence calisdigi okuldan atdirmalidiydin. Kim bilir senin gibi kac cocuk yasadi bunu((((

Psikologa git bence canım ve adamı şikayet etmelisin ki başka çocukların da bası yanmasın. Bence bu.

Kusura bakmayin sonraki ifade telden yanlislikla olmus ,cok sasirdim adam resmen pedafoliymis,kimseye anlatamadiniz mi ? Allah belasini versin ya,nasil gorev yapiyor acaba illaki birilerine dha yapmistir bu reZilligi pislik ..

fazla ileriyle gidemedigi icin sanslisiniz

sizde buna benzer bişey yaşadınız bu yaşlarda. Ögretmen yeni mezunsa bile 20 küsür yaşlarında olmuyor mu. siz 12 yada küsür yaşlardayken ilgi göstermesi normal degil.
İleri gitmedi ama durumu bence yumuşatmıyor. İğrenç bir eğitimciymiş oda.

Şaka gibi, yaşınız 12-13 ken mi bunlar oldu? Sınıf kalabalık değil miydi? Hangi arada derede size aşkını anlatıp, şiir şarkı söylüyordu bu adam?
buluyordu bir fırsat olmadı birşey bahane eder çağırır dı dersten

lisedeyken buna benzer bsey yasamistim..ogretmenimin bnle farkli ilgilendgni farketmistim ama konduramadim.snra arkadslarimda farketti ve bana soylediler.bigun bana sen intihar eden sevgilime cok benziyosun dedi.o zaman anladim olayi.daha sonra sizofren teshisyle hastaneye yatrdilar..bakislarindan bile rahatsz oluyodum adamin.ama 6.sinif nedir adam bildgn sapikmis..bilincaltina yerlesmis ..bu durum seni cok rahtsz ediyosa psikologla girusmen iyi gelir bnce

Ne yazık ki, güvenebilmeniz gereken ve karşı koymanızın mümkün olmadığı birinin tacizine uğramışsınız. Fiziksel bir aşamaya varmamış olması iyi bir şey, ama bu, yaşadığınız psikolojik travmanın üzerinizde izler bırakmadığı anlamına gelmez.

Kabuslar bilinçaltımızın bizim dikkatimizi çekme ve iyileşmek istediğini söyleme yöntemidir. Hafife almayın.

Mümkünse cinsel taciz konusunda tecrübeli bir terapiste başvurun. Bana özelden ulaşmak isterseniz elimden gelen yardımı seve seve yaparım.

Taciz ve tacizciniz geçmişte kaldı. Artık size zarar veremez. İyileşme vaktiniz gelmiş ki, bu konuyu açtınız. İyileşeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…