• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık öğretmenim kâbuslarım da

Eger o ogretmen hala gorev yapiyorsa bir sekilde birilerinin haberi olmasini saglayin gerekirse milli egitime basvurun o adamin gorev yapmasini engelleyin ... Sizden baska kim bilir kac cocugun boyle piskolojisini bozmustur sapik pislik ... Size asik falan degildir sizi kandirip sizden yararlanmaya calismis pislik... Of dusundukce icim urperdi masum cocuklarin piskolojisini alt ust etmistir pis herif
müfettiş olmuş hangi kadını istismar ediyor diye aklıma gelmiyor değil ama çok uzun yıllar oldu ne yapabilirim ki

Kimbilir bu zamana kadar ne kadar çocuğu taciz etti senin gibi kac çocuk daha ruhsal bunalım geçiriyordur

Keşke o zaman ortaya çıkarmış
olsaydınız

aşıktı filan demişsin de çok şaşırdım doğrusu ağır sapıklığın adı ne vakit aşk oldu

taciz etmiş bildiğin
bir gün tutturmustu sen bana inanmiyorsun bütün çocukları toplayıp hepsinin içinde aşık olduğumu soyliyecem diye hem aptal aşık hem sapık

Ne yazık ki, güvenebilmeniz gereken ve karşı koymanızın mümkün olmadığı birinin tacizine uğramışsınız. Fiziksel bir aşamaya varmamış olması iyi bir şey, ama bu, yaşadığınız psikolojik travmanın üzerinizde izler bırakmadığı anlamına gelmez.

Kabuslar bilinçaltımızın bizim dikkatimizi çekme ve iyileşmek istediğini söyleme yöntemidir. Hafife almayın.

Mümkünse cinsel taciz konusunda tecrübeli bir terapiste başvurun. Bana özelden ulaşmak isterseniz elimden gelen yardımı seve seve yaparım.

Taciz ve tacizciniz geçmişte kaldı. Artık size zarar veremez. İyileşme vaktiniz gelmiş ki, bu konuyu açtınız. İyileşeceksiniz.
13 yaş nedir ki yaa bir de kaç yıl yasatti bana bunlari. teşekkür ederim

Bu adam görevine hala devam ediyorsa uzun yıllardır bu sapıklıgi yapıyorsa kim bilir kaç kız çocuğu daha vardır buna maruz kalan.

bir gün tutturmustu sen bana inanmiyorsun bütün çocukları toplayıp hepsinin içinde aşık olduğumu soyliyecem diye hem aptal aşık hem sapık
Ya 12-13 o kadar da küçük değil. Kendi mi düşünüyorumda o zamanlar da bayağa aklımız eriyordu.
Siz ailenize bile mi bahsetmediniz?
Ya daa, ee aşıksan nedir plan, evleniyoruz mu, demediniz?

Yetiştirmeden kaynaklı iç dünyanıza kapalı olabilirsiniz tabii. Sadece anlamaya çalışıyorum.

Ya 12-13 o kadar da küçük değil. Kendi mi düşünüyorumda o zamanlar da bayağa aklımız eriyordu.
Siz ailenize bile mi bahsetmediniz?
Ya daa, ee aşıksan nedir plan, evleniyoruz mu, demediniz?

Yetiştirmeden kaynaklı iç dünyanıza kapalı olabilirsiniz tabii. Sadece anlamaya çalışıyorum.
ayıp baskısı olan bi ailede yetiştim ve haliyle çok cekingendim.bi de her yerden kuşatmıştı.babamın bi anda en iyi arkadaşı olmuştu

var öyle sapık ruhlu öğretmenler.haberlerden çok duyuyoruz neler oluyor neler.bende orta okuldayken hiç unutmam o adamı.Bana karşı çok farklıydı.Pislik beğeniyodu beni anlıyodum ben.Şimdi artık bu saatten sonra neyi şikayet edilebilir bilmiyorum.Bir işe yaramaz polise şikayet etmek gibi geliyo.Ama elbette meslek hayatı boyunca başka öğrencilerinede kim bilir neler yapmıştır.Ama hiç mi şikayet edene denk gelmemişte müfettiş olmuş bu adam oda tuhaf.Şuan hala piskolojikmen etkisindeyseniz bi uzmandan yardım alın bence.

ben mezun olduktan sonra fazla gorev yapmamış calisip müfettişliğe geçmiş başka çocuklara da yapmamıştır öyle umuyorum:((ahh şimdi olsa onu anasından doğduğuna pisman ederdim ama çocuktum....

nasıl öğretmen bu ya sinir oldum :KK12: canım artık o geçmişte kaldı uzman desteği lazım sana belliki çok etkilemiş yaşadıkların kolay değil :/

6. sınıfta size aşıktı??? Allahım.. sen evlatları koru. Tobe tobe öğretmen bile sübyancı olur mu ya. Öğretmen ya çocuklara eğitim vermekken amacı. Yaşım çokta büyük değil ama anne baba gibiydi bizim öğretmenler. Hastalıklı kişiler bari boyle güzel bi meslekten uzak dursalar.Keske şikayet etseydiniz o dönem.. Yaşınız küçük olduğun dan o zamanlar etkilenmeniz, unutmamanız normal. Bir doktora görünün onune geçirmiyorsanız.

Bu yasadiklarinizin aynini hem de tamamen aynini ben de yasadim. Orta1-2 ve 3. siniflarda. O kadar saftim ki ben beni kizi gibi gordugunu dusunuyorken sinif arkadaslarimin hepsi beni uyariyordu "Bu adam sana asik" diye..

Bir gun yine tenefuste beni yakaladi bankta oturup bas basa muhabbet ediyorduk. Ben cok sevdigi bir ogrencisiyle baba kiz modunda dertlesiyor gozuyle bakiyordum. O gun eve gittigimde anneme onu anlattim ve dedim ki "Arada sirada gelir seni evinden alirim,bira falan icer dertlesiriz dedi bana. Baksana anne beni ne kadar seviyor ogretmenim" dedim.

Annemin o anki yuzunun ifadesini hic unutmuyorum!!

Ertesi sabah benimle okula geldi ve ogretmenler odasina daldi bir hisimla. Inanin neler olup bittigini anlayamamistim =)

Sonra da bana bir daha o hocanla muhattap olmuyorsun!! Dedi. Beni her gordugu yerde kacar olmustu o hocam daha sonralari =)

Ama ne var ki tum bunlari sizin konuyu okuyunca hatirladim. Ben ne icin bunca yildir bu kadar kafaniza taktiginizi anlayamadim. Cok daha beter durumlar yasayanlar var ve siz cok sansli sayilirsiniz...

Son düzenleme:
Bu yasadiklarinizin aynini hem de tamamen aynini ben de yasadim. Orta1-2 ve 3. siniflarda. O kadar saftim ki ben beni kizi gibi gordugunu dusunuyorken sinif arkadaslarimin hepsi beni uyariyordu "Bu adam sana asik" diye..

Bir gun yine tenefuste beni yakaladi bankta oturup bas basa muhabbet ediyorduk. Ben cok sevdigi bir ogrencisiyle baba kiz modunda dertlesiyor gozuyle bakiyordum. O gun eve gittigimde anneme onu anlattim ve dedim ki "Arada sirada gelir seni evinden alirim,bira falan icer dertlesiriz dedi bana. Baksana anne beni ne kadar seviyor ogretmenim" dedim.

Annemin o anki yuzunun ifadesini hic unutmuyorum!!

Ertesi sabah benimle okula geldi ve ogretmenler odasina daldi bir hisimla. Inanin neler olup bittigini anlayamamistim =)

Sonra da bana bir daha o hocanla muhattap olmuyorsun!! Dedi. Beni her gordugu yerde kacar olmustu o hocam daha sonralari =)

Ama ne var ki tum bunlari sizin konuyu okuyunca hatirladim. Ben ne icin bunca yildir bu kadar kafaniza taktiginizi anlayamadim. Cok daha beter durumlar yasayanlar var ve siz cok sansli sayilirsiniz...
birilerine anlatmış olsaydim bu kadar takilmazdim belki inanın onun yüzünü gördüğümde mideme ağrılar girerdi daha kötü olaylar da yaşadım ama bu benim bütün kâbuslarim

sizde buna benzer bişey yaşadınız bu yaşlarda. Ögretmen yeni mezunsa bile 20 küsür yaşlarında olmuyor mu. siz 12 yada küsür yaşlardayken ilgi göstermesi normal degil.
İleri gitmedi ama durumu bence yumuşatmıyor. İğrenç bir eğitimciymiş oda.
Elbette ki yumusatmıyor ama konu sahibi arkadas daha kötü seyler yasamıs benim durumumla bu kıyaslanamaz bile o yüzden öyle söyledim.

yanlış anlamaıs olabılır mısısınz 6. sınıf yanı

Emdr terapisi alabilirsiniz hicbirsey hatirlaminizi engellemez ama en azindan akliniza geldiginde kotu hissetmezsiniz biraz arastirin isterseniz.

Back
X