• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık öğretmenim kâbuslarım da

Evet soruyorum ama genelde derste bağırıyor çok notumuzu kırıyor gibi şeyler söylüyor. Okula giderken çok mutlu, benimle rahatlıkla her sorununu da paylaşıyor ama ne bileyim aklımda soru işareti oluştu. Öğretmenlere de güvenemeyeceksek kime güvenip çocuklarımızı emanet edeceğiz ki biz.
Meslekle alakalı değil ki her meslekte var böyle kişiliksiz ahlaksızlar.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Çocuğunuzu da başına ne gelirse size anlatacak biri olarak yetiştirmeye çalışın.
Allah öyle pisliklere fırsat vermesin.

bu tarz iğrenç bir durum başına gelmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki atlatmanızın tek yolu; anlatmak anlatmak anlatmak...

ben sizden daha büyüktüm lisedeydim ama o zaman bile kimseye anlatamazdım sanki suç bendeymiş gibi hissederek. bacaklarıma değmesin diye iki saat boyunca kendimi kasıp yan oturmaktan dolmuşa topallayarak yürüdüğümü bilirim. (özel ders hocamdı) ilk anlattığım kişi de bana böyle bir durum yaşadığını, hala atlatamadığını söyleyen üniversite arkadaşım oldu. onunla o anki hislerimizi, aptalca korkup ses çıkarmamamızı konuştukça ferahladık. daha sonra tüm yakın arkadaşlarıma anlatmaya başladım anlattıkça aştım diyebilirim. eskiden aklıma geldikçe kendimi sıkar, tırnaklarımı geçirirdim kendime sanki benim yüzümden olmuş gibi.. şimdi sadece şanssız bir öğrenci olduğumu biliyorum. gizlenecek, utanılacak şeyi siz yapmadınız ve bu sizin hatanız yüzünden başınıza gelmiş bir şey değil.
yasadiklariniz çok üzücü:(inanın burada paylaşmak bile beni çok rahatlattı teşekkürler.

adam bildiğin sapkınlık drecesinde nasıl bir fantaziyse ergenlik döneminde daha gelişiminitamamlamamış bir kıza bunalrı hissediyor bence o adamın psikoloğa gitmesi gerek gidin bulun okulunu ve delil tplayıp attırın sizin gibi şanslı olmayan bir kız çocugunun belkide hayatını karartıyor beli sizden daha ilerisini yapmıştır belki psikologda çare bulursunuz aama başkalarını düşünü ne olursa olsun süründürürdüm bilmem okudunuz mu bir kız üvey babasını 20 yıl sonra hapse attırdı
her olayda haksızken bile haklı duruma geçerdi.böyle birisiyle nasıl basederim elimde delil de yok ailemi uzmekten başka hiç bişey olmaz ki

6. sınıfa giden kızım var ve yazdıklarınız beni çok etkiledi. Ebebeyn olarak nasıl anlaşılabilir ki bu durum?
aileye yakinlik gösterebilir mesela çocuğu çok fazla metheder ve çok fazla eleştirir.mesela şu oglanla samimi şu kiyafeti çok dar giymisti her yeri belliydi şu konuda hata yaptı diye beni babama anlatiyomus oysa bi öğretmen kendisi de uyarabilir yani ben bu noktalara dikkat edin derim.bence bi ogretmenin sorunsuz ogrencsiyle bu kadar yakından ilgilenmesi hiç bi şekilde normal değildir her ilişkide sınır olmalı bence

(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
Canım benimde orta okul 8. Sınıfta öyle bir öğretmenim vardı sürekli beni öğretmenler odası boşken çağırtırırdı sonunda bi gün koridor dolu öğretmen ve öğrenciyken ona bağırarak yaptıklarını söyledim o günden sonra gitti o okuldan sende sıkma canını gitmiş bitmiş işte düşünme

Neden ailenize anlatmadınız?
Yaşadığınızı anlamasanız anlatmamanızı anlarım ama farkındaymışsınız her şeyin.
Ailelere çok iş düşüyor.
ailem en ufak hatam dahi olsa çok eleştirirdi.ablam da aynı şekilde hicbirsey anlatamazdim.çok şey yaşadım okul yillarimda annemin ancak aklı başına gelebildi küçük kardeslerimle olması gereken ilişkiyi kurabildi.olan bana oldu tabi

Kendimde değil de bazı sınıf arkadaşlarımda gözlemlediğim kadarıyla, evet maalesef bazı öğretmenlerin, bazı öğrencilerine yaklaşımı çok farklı oluyordu ve evet ne yazık ki vücutların şekillenmeye başladığı ortaokul dönemlerine rastlıyordu bu hep. Çok önemli olan bir sorun da, çocukların, öğretmenlerinin bu yaklaşımını "aşk" olarak nitelendirmeleri, o yüzden bazılarının gözünde masumlaşabiliyor, hele o da öğretmenine ilgi duyuyorsa tamam! Yaşadıklarının taciz olduğunu bilmiyor çoğu. Ailelerin bu konufa çok çok bilinçlendirmesi lazım çocuklarını.

Kendimde değil de bazı sınıf arkadaşlarımda gözlemlediğim kadarıyla, evet maalesef bazı öğretmenlerin, bazı öğrencilerine yaklaşımı çok farklı oluyordu ve evet ne yazık ki vücutların şekillenmeye başladığı ortaokul dönemlerine rastlıyordu bu hep. Çok önemli olan bir sorun da, çocukların, öğretmenlerinin bu yaklaşımını "aşk" olarak nitelendirmeleri, o yüzden bazılarının gözünde masumlaşabiliyor, hele o da öğretmenine ilgi duyuyorsa tamam! Yaşadıklarının taciz olduğunu bilmiyor çoğu. Ailelerin bu konufa çok çok bilinçlendirmesi lazım çocuklarını.
evet çok haklısınız ailelere çok iş düşüyor.dediginiz gibi orta okul döneminde çok rastladim bu tür olaylara

her olayda haksızken bile haklı duruma geçerdi.böyle birisiyle nasıl basederim elimde delil de yok ailemi uzmekten başka hiç bişey olmaz ki
doğru söylüyorsun canım Allaha havale et o bilir en doğrusunu burada paylaştığın için belki çocuğu olanlar daha iyi bir okulagönderirler

keşke öğretmenim yapsaydi daha mı az canım acırdı..
aileye niye söylemedin diyenler olmuş nasıl söylesin.. o yaşta ciddiye alınacağınıza inanırmıydınız..
hele toplumun sen naptında adam sana böyle yaptı mantığı ..
yok.. yaş demişler.. 13 yaşında değildim bende... ne yaşadığımı bir ben biliyorum..
en yakınımdan.. lanet olsun... hepsine.. yıllarca babamla bile aynı odada uyuyamadım yanlız..
konuşmak evet.. sustukça açılıyor yaralar..

aileye niye söylemedin diyenler olmuş nasıl söylesin.. o yaşta ciddiye alınacağınıza inanırmıydınız..
yok.. yaş demişler.. 13 yaşında değildim bende... ne yaşadığımı bir ben biliyorum..
en yakınımdan.. lanet olsun... hepsine.. yıllarca babamla bile aynı odada uyuyamadım yanlız..
Allah yardımcınız olsun hayırlı kişilerle karşılaştırsın Rabbim evlatlarınızı ama benim çocuğum 8 yaşında bile olsa gider o okulu başlarına yıkardım ortaokuldayken benim kız kardeşimi rahatsız eden bir öğrenci vardı ibret alem için okulda dövmüştüm evine kadar kovalamıştım hiç sevmem olaylar bence oplumumuz bu konularda hassas hani kadın namus derler ya bizde çok önemsiyorlar

Allah yardımcınız olsun hayırlı kişilerle karşılaştırsın Rabbim evlatlarınızı ama benim çocuğum 8 yaşında bile olsa gider o okulu başlarına yıkardım ortaokuldayken benim kız kardeşimi rahatsız eden bir öğrenci vardı ibret alem için okulda dövmüştüm evine kadar kovalamıştım hiç sevmem olaylar bence oplumumuz bu konularda hassas hani kadın namus derler ya bizde çok önemsiyorlar
bizim içinde aynı ama çocuğun psikolojisi çook başka..
şimdi inanın kızımı kimsenin yanında bırakmak istemiyorum... kalbim daralıyor... başına bişey gelecek sanıyorum.. bilinç dikkat.. allahım korusun evlatlarımızı..

adam hastaymış 6. sınıf çocukmuşsun daha.. vay ş......

korkunç bişey peki nasıl atlattiniz kimseye anlatabildiniz mi???

korkunç bişey peki nasıl atlattiniz kimseye anlatabildiniz mi???
korkunç ötesi neyazıkkı hiç konuşmadım bu konuyla ilgili..
sadece eşime yaklaşmakta güçlük çekiyordum yani mesela eşim arkadan sarılınca ağlıyordum.. nedenini anlattım ama sadece tacize uğradığımı .. çok ısrar etti kim diye.. dayım diyebildim okadar.. gerisini ne o sorguladı ne ben anlatabildim.. keşke konuşabilseydim birilerine anlatabilseydim.. geçerdi hafiflerdi... sen şanslısın benim için en kötüsü sürekli karşılaşıyor olmam.. ve herkesin gözünde mükemmel olması

korkunç ötesi neyazıkkı hiç konuşmadım bu konuyla ilgili..
sadece eşime yaklaşmakta güçlük çekiyordum yani mesela eşim arkadan sarılınca ağlıyordum.. nedenini anlattım ama sadece tacize uğradığımı .. çok ısrar etti kim diye.. dayım diyebildim okadar.. gerisini ne o sorguladı ne ben anlatabildim.. keşke konuşabilseydim birilerine anlatabilseydim.. geçerdi hafiflerdi... sen şanslısın benim için en kötüsü sürekli karşılaşıyor olmam.. ve herkesin gözünde mükemmel olması
uzun zamandır takip ediyorum burayi bi arkadaş vardı dayısı tarafından tacize uğrayan ve teyzesi tarafından suçlanan sen o musun?Üzülmüştüm okuyunca

Adam asik degil sapikmis. Bu konuda yapilacak tek sey heralde yardim almak. Boyle travmalarin izi kalmasi cok normal bazen kendimizi iyilestiremiyoruz yardim almak en dogrusu oluyor.

Psikolojik destek şart diye düşünüyorum.Çok üzüldüm yaşadıklarınıza :(

uzun zamandır takip ediyorum burayi bi arkadaş vardı dayısı tarafından tacize uğrayan ve teyzesi tarafından suçlanan sen o musun?Üzülmüştüm okuyunca
yok ben değilim.. kimse bilmedi benim sıkıntımı.. artık bilmesinde.. nerdeyse 20 yıl olacak

Back
X