Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam pedofili hastası bir manyakmış ve sen de ondan zarar görmemişsin, unut gitsin(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
iğrenç mahlukatOkadar çok varki öylesi.. ortaokulda bi hoca vardı kızların yanına oturur bacaklarına sırtlarına hattadaha belirmemiş... dokunurdu sütyenlerimzi yoklardı sırtımıza dokunup hiç kimse birbirine itiraf edemezdi... şerefsiz...
şikayet etsem bile neyi ispat edebilirim ki bunun için çok geç değil mi??Ayrıca o sapık hala öğretmenlik yapmamalı. Şikayet edin. Çoluk çocuğumuzu bunlara emanet ediyoruz ya..
Allah sonumuzu hayır etsin
Kesinlikle sen destek al, onunda Allah belasını versin.(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
kimsenin bilmesini istemedim belki herkesin güvenini kazandığı için bana kim inanir düşüncesi belki insanlar duysa ne der düşüncesi,en yakınım ablamdi ona bile anlatamadım.belki de aklim erdiginden beri hep ayıp baskısıyla büyüyor olmam beni buna itti.o zaman neden sustunuz ?
yanlış anladığını sanmıyorum bende benzer şeyler yaşadım.şimdi adam ne zaman aklıma gelse midem bulanıyor.
Çocuğunuzu iyi gözlemleyin okula giderken mutlu mu?6. sınıfa giden kızım var ve yazdıklarınız beni çok etkiledi. Ebebeyn olarak nasıl anlaşılabilir ki bu durum?
iğrenç mahlukat
şikayet etsem bile neyi ispat edebilirim ki bunun için çok geç değil mi??
Çocuğunuzu iyi gözlemleyin okula giderken mutlu mu?
Davranışlarında değişiklik var mı?
Öğretmenlerini sorun. Sevmediği bir öğretmen varsa nedenini öğrenmek isteyin.