• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık öğretmenim kâbuslarım da

Adam evli 2 çocuklu. Siz 6. Sınıftasınız yani 10 Yaşında... Ve size aşık..
Kusura bakmayında onun adı Aşk değil ! Aşk temiz saf bir duygudur

Ayrıca o sapık hala öğretmenlik yapmamalı. Şikayet edin. Çoluk çocuğumuzu bunlara emanet ediyoruz ya..
Allah sonumuzu hayır etsin

(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
Adam pedofili hastası bir manyakmış ve sen de ondan zarar görmemişsin, unut gitsin

Okadar çok varki öylesi.. ortaokulda bi hoca vardı kızların yanına oturur bacaklarına sırtlarına hattadaha belirmemiş... dokunurdu sütyenlerimzi yoklardı sırtımıza dokunup hiç kimse birbirine itiraf edemezdi... şerefsiz...

Okadar çok varki öylesi.. ortaokulda bi hoca vardı kızların yanına oturur bacaklarına sırtlarına hattadaha belirmemiş... dokunurdu sütyenlerimzi yoklardı sırtımıza dokunup hiç kimse birbirine itiraf edemezdi... şerefsiz...
iğrenç mahlukat
Ayrıca o sapık hala öğretmenlik yapmamalı. Şikayet edin. Çoluk çocuğumuzu bunlara emanet ediyoruz ya..
Allah sonumuzu hayır etsin
şikayet etsem bile neyi ispat edebilirim ki bunun için çok geç değil mi??

(Dikkat azicik uzun!!!)bu yaşadıklarımı eşim hariç kimse bilmiyo.Yazıp rahatlamak ve de akıl almak istedim.6.sınıftayken öğretmenim aşıktı bana sürekli aşkını anlatip şiirler yazar şarkılar söylerdi.başbaşa kalabilmek için fırsat kollar birşey alıp verme bahanesiyle elimi tutmaya çalışır hiç olmadı parmagima dokunurdu.Nasıl kabus dolu günlerdi.Stresten midem delinmisti ama yine de kimseye söyleyemedim.başka okula geçme şansım yoktu.evliydi bi de 2 çocuğu vardı.Çocuktum daha nasıl davranmamgerektiğini bilmeyecek kadar.nasıl olsa okul biterse beni goremez ondan kurtulurumdu tek düşüncem.liseye başladığımda kurtuldum ondan ama asıl derdim şu ki yıllardır aklıma gelipte iğrenmedigim tek günüm olmadı.3günde bi kesin görürüm rüyamda kabusum olur.unutamiyorum yaşadıklarımı psikolojik destek mi almalıyım yada ne yapmalıyım onun kabuslarindan kurtulmak için
Kesinlikle sen destek al, onunda Allah belasını versin.

o zaman neden sustunuz ?
kimsenin bilmesini istemedim belki herkesin güvenini kazandığı için bana kim inanir düşüncesi belki insanlar duysa ne der düşüncesi,en yakınım ablamdi ona bile anlatamadım.belki de aklim erdiginden beri hep ayıp baskısıyla büyüyor olmam beni buna itti.

bu tarz iğrenç bir durum başına gelmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki atlatmanızın tek yolu; anlatmak anlatmak anlatmak...

ben sizden daha büyüktüm lisedeydim ama o zaman bile kimseye anlatamazdım sanki suç bendeymiş gibi hissederek. bacaklarıma değmesin diye iki saat boyunca kendimi kasıp yan oturmaktan dolmuşa topallayarak yürüdüğümü bilirim. (özel ders hocamdı) ilk anlattığım kişi de bana böyle bir durum yaşadığını, hala atlatamadığını söyleyen üniversite arkadaşım oldu. onunla o anki hislerimizi, aptalca korkup ses çıkarmamamızı konuştukça ferahladık. daha sonra tüm yakın arkadaşlarıma anlatmaya başladım anlattıkça aştım diyebilirim. eskiden aklıma geldikçe kendimi sıkar, tırnaklarımı geçirirdim kendime sanki benim yüzümden olmuş gibi.. şimdi sadece şanssız bir öğrenci olduğumu biliyorum. gizlenecek, utanılacak şeyi siz yapmadınız ve bu sizin hatanız yüzünden başınıza gelmiş bir şey değil.

adam bildiğin sapkınlık drecesinde nasıl bir fantaziyse ergenlik döneminde daha gelişiminitamamlamamış bir kıza bunalrı hissediyor bence o adamın psikoloğa gitmesi gerek gidin bulun okulunu ve delil tplayıp attırın sizin gibi şanslı olmayan bir kız çocugunun belkide hayatını karartıyor beli sizden daha ilerisini yapmıştır belki psikologda çare bulursunuz aama başkalarını düşünü ne olursa olsun süründürürdüm bilmem okudunuz mu bir kız üvey babasını 20 yıl sonra hapse attırdı

Bu agir bi psikolojik travma, psikiyatr yardimiyla belki atlatirsiniz, yani hayatiniza minimum zarar vermesini saglayabilirsiniz belki. Ama kendi kendinize yol kat edemezsin edecek olsaniz bugunlere gelmezdiniz

allahım böyle sapıklardan yavrularımızı koru... birde öğretmen üstelik sen çocuğunu okula gönder öğretmeni aşık !olsun ona ki bu aşk meşk değil sapıklıktır, pedofolidir bu... senin gibi kimbilir kaç çocuğa aşığım dedi hadi sen kanmadın ya kanan çocuklar varsa ya onlara sana yaptığından daha ileri gittiyse.. allahım düşündükçe deli oluyorum

6. sınıfa giden kızım var ve yazdıklarınız beni çok etkiledi. Ebebeyn olarak nasıl anlaşılabilir ki bu durum?

Neden ailenize anlatmadınız?
Yaşadığınızı anlamasanız anlatmamanızı anlarım ama farkındaymışsınız her şeyin.
Ailelere çok iş düşüyor.

6. sınıfa giden kızım var ve yazdıklarınız beni çok etkiledi. Ebebeyn olarak nasıl anlaşılabilir ki bu durum?
Çocuğunuzu iyi gözlemleyin okula giderken mutlu mu?
Davranışlarında değişiklik var mı?
Öğretmenlerini sorun. Sevmediği bir öğretmen varsa nedenini öğrenmek isteyin.

iğrenç mahlukat

şikayet etsem bile neyi ispat edebilirim ki bunun için çok geç değil mi??

şikayet et... pedefoliyse ki öyle görünüyor diğer çocuklara da aynısını yapıyordur.. çocukların ifadelerini alırlar halen yapıyorsa ceza alır. çocuklar yok seviyoruz öğrentmenimizi derse bir şey olmaz adama. adam sizden şikayetçi olmazsa başınıza bir şey gelmez. isim vermeden şikayet edin. bimerden...

onun çalıştığı yeri biliorsanız okula bağlı ilçe milli eğitime gidip hukuk bolumune dilekce verebilirsiniz. ha utanırım derseniz o zaman Alo 147 yı arayıp hocanızı şikayet edin. veya Bimer kanalıyla başvuruda bulunun. Emin ol er veya geç bi şekilde uyarılıor, takipte oluorlar bu tip konularda.
İsimsiz şikayette bulunabilirsiniz. sen istemedikce hic bi şekilde sana ulaşılmıor. ama isim verip şikayet etmek en doğrusu. cunku konunun muhatabı olarak sizden dinlemek isteyeceklerdir.

Çocuğunuzu iyi gözlemleyin okula giderken mutlu mu?
Davranışlarında değişiklik var mı?
Öğretmenlerini sorun. Sevmediği bir öğretmen varsa nedenini öğrenmek isteyin.

Evet soruyorum ama genelde derste bağırıyor çok notumuzu kırıyor gibi şeyler söylüyor. Okula giderken çok mutlu, benimle rahatlıkla her sorununu da paylaşıyor ama ne bileyim aklımda soru işareti oluştu. Öğretmenlere de güvenemeyeceksek kime güvenip çocuklarımızı emanet edeceğiz ki biz.

Back
X