- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 18
- 37
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
- #81
onemlı degıllYa bu arada konu sahibinin konusunuda istila ettik yaozur dileriz konu sahibi
konuyu okuzler basti valla bizim sucumuz yok
saygilar
sevgiler efenim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onemlı degıllYa bu arada konu sahibinin konusunuda istila ettik yaozur dileriz konu sahibi
konuyu okuzler basti valla bizim sucumuz yok
saygilar
sevgiler efenim..
Bu arada sana bi fikir hocam sevgilinizin size sevgililer gününde ne hediye etmesini istersiniz yada ne aldi da begendkniz duye gir konuya erkeklere hediye bulmak zor bende herkese sorup erkeklerin beğendiği hediyeleri bikenara yaziyorum:)
Sevgiliniz size ne aldı beğendiniz mi falan yürü ordan iste![]()
gelecek cmtsi sohbete giriccem cesaret edemezsem de takip etcm ciddiyim etcem yani yiterrArada konuyu güncelle merak ediyorum![]()
gelecek cmtsi sohbete giriccem cesaret edemezsem de takip etcm ciddiyim etcem yani yiterr![]()
Ama goz goze gelince lallik oluyorum genelde boyle yesil yesil bakiyo aptal susup kaliyorum bennSohbet etmek takip etmekten daha az cesaret isteyen bi şey bence takibi unut![]()
arkandayım ben seni et hatta tcsine varana kadar öğren ah numarasını bilsen bende zamanında yapmıştım hoşlandığım cocuga bekar olup olmadığını öğrenmek için arkadaşım bankadan arıyormuş gibi aradı annesinin kızlık soy adını bile öğrenmiştim tcsini bile düşün aşka giden yolda herşey mübahtırAma goz goze gelince lallik oluyorum genelde boyle yesil yesil bakiyo aptal susup kaliyorum benn![]()
Sen cılgın bir asiksinarkandayım ben seni et hatta tcsine varana kadar öğren ah numarasını bilsen bende zamanında yapmıştım hoşlandığım cocuga bekar olup olmadığını öğrenmek için arkadaşım bankadan arıyormuş gibi aradı annesinin kızlık soy adını bile öğrenmiştim tcsini bile düşün aşka giden yolda herşey mübahtır![]()
Ya ozguven problemim asla yok ama iste :) su 11880 I dusunmedim degil ama herkesin nosu varmidir ki ordaGoogle'den adini yaz ya da11880 den felan numarasini bulabilirsin boylece whatsapp durumuna, fotografina felan bakabilirsin, ya da onun yakin oldugu arkadaslariyla arkadaslik kurabilirsin, azicik da ozguvenin felan varsa tanismak isteyebilirsin :))
aşka için herşeyi yaparım ama şimdikinde tıkandım kaldım deli gibi sevmek ruhumuzda var biz kadınlarınSen cılgın bir asiksin![]()
eğer kapalı değilse özele veriyorlar çok rahat ki tanıdığın avukat felan yokmu oda halleder bu işleri gecen kuzenimin karısı diyordu bir parmağımın ucunda bütün mahllenin tcsini borçlarını buluyorum diye sen düşün bunları bi yada çağrı kuruluşunda çalışan arkadaşın onlarda buluyor larYa ozguven problemim asla yok ama iste :) su 11880 I dusunmedim degil ama herkesin nosu varmidir ki orda
eğer kapalı değilse özele veriyorlar çok rahat ki tanıdığın avukat felan yokmu oda halleder bu işleri gecen kuzenimin karısı diyordu bir parmağımın ucunda bütün mahllenin tcsini borçlarını buluyorum diye sen düşün bunları bi yada çağrı kuruluşunda çalışan arkadaşın onlarda buluyor lar
ay ne yapayım aşkın gözü kördürAmma illegal çıktın he![]()
Bi ben aşkı bulamıyomay ne yapayım aşkın gözü kördürtaktın mı takarım yedi sülalesini öğrenemezsem uyku girmez gözüme ben masumum çevremdeki insanlar sokuyor aklıma düşünceleri kız
![]()
ah canısı aşk çok kötü bişey ya bende şimdi aşık oldum ama o bana olmuyor aşk üzücü can yakan ağlatan ama olmazsa olmaz olanBi ben aşkı bulamıyom![]()
Ben buldum sandım da başlamadan bitti. Üzgünüm valla yaah canısı aşk çok kötü bişey ya bende şimdi aşık oldum ama o bana olmuyor aşk üzücü can yakan ağlatan ama olmazsa olmaz olan![]()
ah biz kadınlar olmayacak adamlara aşık olmaya bayılıyoruz ne diyelimBen buldum sandım da başlamadan bitti. Üzgünüm valla ya![]()
Yok mu birkaç illegal taktikah biz kadınlar olmayacak adamlara aşık olmaya bayılıyoruz ne diyelim![]()
Ah canısı gbtesi için var aşk için yok olsa ben kendim için depara kalkcam ama yok ah bu vicdansızın oğullarıYok mu birkaç illegal taktik![]()
AhhaahahhahahaAh canısı gbtesi için var aşk için yok olsa ben kendim için depara kalkcam ama yok ah bu vicdansızın oğulları![]()