sapik patron

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
isyerinde tek bekar bayan benim.. diger bayanlara yapamiyor cesaret edemiyor.. ama bana surekli takilioyor. 60 yasinda adam kizim tek basina gezme tas gibisin seni kaparlar hahaaha gülmeler milletin icinde civik civik espiriler.. gecen carsida denk gelmis arabasinin camini acip laf aticakmis koskoca adama bak derler diye cekinmis mis yine milletin icinde söyluyo bunlari :/ yemek hanede ben herseyi yemiyorum diye. o yemez manken gibi ya formunu koruyodur bilmem ne :S sonra gece 10 da msj yazmalar faceden.. napiyon kiz bu saatte yarin is var yat uyu deyim sohbet etmeye calismalar. cvp vermiyorum tabi. ertesi gun diyo sunu ay kizdirayim dedim cvp yazmadi diyor.. normalde ciddi bi adam is konusuldugunda asla sululuk yapmaz despot ve sinirlidir. ama sohbet mohpet ögle arasinda felan hep bana takiliyor ve korkutuyor beni. yok benim saclarim cok uzunmus kocama lazim olcakmis :S eline dolayip cevircekmis beni sinirlendiginde kocam :S sapik sapik imalar :S
is yerindeki arkadaslarima söyledim. belli olmaz o adama dikkat edeceksin dediler.. ama simdi takilip duruyolar izin isteyecegim diyorum yok masaya oturursam bana hemen izin verirmis :S:S söyledigime pisman oldum beni kizdirmaya calisiyolar takiliyolar kötü amacla degil ama bozuluyorum keske demeseydim onlara.. elbise alsam ooo simdi x bey seni dosyalari al gel diyip odasina cagiriyomus.. diyip kizdiriyolar biliyolar ürktügümü adamdan daha fazla kizdiriyolar :S ne yapmam nasil davranmam lazim o adama vede söyledigime pisman oldugum is arkadaslarima

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle şeyler çok tabi benim iş hayatım hiç olmadı anlayamam belki ama senin yerinde olsam iş yerinden ayrılırdım veya diğer çalışanlar gibi tavrımı koyardım demişsin ya diğer çalışanlara yapamıyor bana yapıyor diye..

sapık harbiden ...
Utanmaz adam ..
Mesafeni koruyamamışsın
Bir an evvel işten ayrıl..

Son düzenleme:
ayrıl o işten....başına iş alacaksın o sapık herifle....
o gelmiş 60 ına,bişeycik olmaz ona... ama sen gencecik yaşındasın...sapık birinin yanında yazık etme kendine...

Kesinlikle kınamak gibi olmasın da ne manyak insanlar var be... Asılmanın, takılmanın bile bi edebi olur.
Yaşı olmuş 60, adamın davranışları b.ka sarmış:S

Bence yalandan bir sevgilim var diyin. Ama biraz belali falan diyin.
Bu devirde is bulmak kolay mi?

Adama davranışlarından rahatsız olduğunuzu açıkca söyleyin bence. Allah korusun başınıza bir şey gelmesin. Neler duyuyoruz. Hala devam edersede işi bırakın. Tamam kolay değil yeni iş bulması ama sizden değerli değil para.
Allah yardımcınız olsun

Buna benzer seyler yasadigim icin seni anliyorum. Yaşida benim şefle ayniymis. Benimki hatta netten kadin baktiriyordu bana. Ben sustum, mesafe koydum, muhattap olmayayim dedim. Ben guler yuz isterim iş degil dedi. Sonunda da işten ayrildim. Bastan konussaydim rahatsiz oluyorum diye belki duzelirdi bilemeyecegim. Babam yasinda oldugunu kac kez ima ettim ama anlamadi. Susarsan iyice azar. Boylelerini rezil edeceksin millet duysun bilsin. Ama herkes yapamaz işte. Rahatsiz oldugunu belli et. Yoksa tepene cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle bi tane benim başımdada vardı. Staj yaparken. Gerçi o benden 5 6 yaş ancak büyüktü. İnşaat mühendisiyim ben. O da inşaat mühendisi olarak şantiye şefiydi. Doğal olarak onla muhattap olup ondan bişeyler öğrenmek zorundaydım. Çok ama çok rahatsızdım hareketlerinden. Nasıl dayandım 1 ay bilmiyorum.
Insan kendini berbat hissediyor seni çok iyi anlıyorum yani.
Beni stajdan aylar sonra bile arıyodu. Hatta bi sefer sabahın köründe aramıştı. Telefonu meşgule alıp mesaj atmıştım çok sert ve mesafeli bir şekilde. Ayyy hatırladıkça asabım bozuluyor.
Zırt pırt faceden yazmalar falan. Neyse nişanlandım da sustu:)
Bence sevgili yaptım diye bi oyun çevirebilirsin ama bu seferde bu saça el dolama gibi saçma esprilerini dahada abartmasın? Sevgilinle şöyle böyle diye. Tövbe tövbe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu adam mesafeden falan anlamaz iş arayin acilen dengesiz ne biçim laflar ben gerildim okurken

Facebook'ta ilişki durumunuzu ilişkisi var yapıp sadece onun göreceği şekilde ayarlayabiliyorsunuz.
Tavırlarınız soğuk olsun, sert olsun. Suratınız asık olsun.
Herkesin içinde laf attığı zaman siz de herkesin içinde tersleyin ciddi anlamda. Örneğin "Anlıyorum X bey ancak bu konunun sizi ilgilendirdiğini zannetmiyorum, işle ilgili birşey yoksa ben bi çay almaya gidiyorum arkadaşlar isteyen var mı?" gibi.
Daha da olmazsa işten ayrılın, acilen ayrılın.
sizi de tv de ana haber bülteninde "patronuna yüz vermedi cinayete kurban gitti" haberlerinde görmek istemeyiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynisini yasadim güzelim ya adam 60yasinda utanmasa evlenelim dicek o derece yol yakinken ayrildim isten.verilmiş sadakam varmis diye düşünüyorumsürücü hocasi olmam için arabayi en iyi düzeyde öğrenmem gerrkti neyse birlikte arabayi aldik sile yoluna cikartti beni pis sapik yollar issizlasinca dua ediyorum allahim nolur beni kurtar diye.baktim iyice kotu yere goturuyo beni arabayi kendim sürdüğüm için geri döndüm ama Nasil hzli suruyorum gormen lazim.dondur geri gitcez dedi.çok samimi olduğum oğlu vardi mesaj attim babani ara çok acil is var diye Cagir dedim.aradi babasini ben öyle kurtuldum verilmiş aadakam varmis.sonradan duydumki hergiren cikmis istenpis salik düşünün ce tüylerin diken diken oluyo.

سبحان

bizim iş yerinde de vardı salağın biri
gen.ti üstelik evli
ben zayıfmışım diye bisiklet tekeri gibiymişim
az kilo alacakmışım etli butlu olacakmışım

akşam face de görünce slm vermeler vs vs... Sulu şakalar
sonra tabi ben bir iki kere tersledim sizi hiç ilgilendirmez tarzında az dikkat etti kendine

Son düzenleme:

ne olursa olsun böyle bir durumu iş arkadaşlarınla paylaşmasaydın keşke

Bi güzel rezil et is yerinde sonra da ayril isten. Çok böyle tipler. Devlet dairesinde de varlar. Belalarini bulsunlar ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…