sapik patron

valla hala orada durman hata. bence böyle laflar ettiğinde herkesin içinde boz bak bakalım birdaha yapabiliyor mu! adi herif!

Aynı şeyler benim başıma hatta çalıştığım yerdeki tüm kadın arkadaşlarımın başına da geldi. Mağaza sorumlumuz ve bölge şefimiz sapıktı. Sürekli sözle taciz ederdi ve karşılık vermeyincede iş yerinde çalışanlara zorluk çıkarırdı. En sonunda bölge şefinin başka bir şubede bir çalışanla ilişkisi olduğu ortaya çıktı işten atıldı. Mağaza sorumlumuz ise aynen devam son zamanlara doğru iyice azıtmıştı bu sebeplerden hiç istemeyerekte olsa işten ayrıldım. İş yerinde ilişkiler çok laçkalaşmıştı.

canım adama resmi ol ve muhabbet etmeye çelıştığında kestirme cevaplar ver..bi de iş yerinde daha dikkatli giyin derim..adam resmen farklı boyuta ulaşmış..Allah ıslah etsin..

Ayyyynen benin patronumu anlattin. Muhatap olmamaya çalisiyorum is disinda ve bundan sonra tersleyecegim.. sulu saka oldu bu biraz diyecegim istersede kovsun

kart zampara derler ya tam ondanmış yani.
salak herif. işten ayrılın diyemem şartlar kötü iş bulmak zor ama bi el atmak lazım abiniz gibi bi yakınınız varsa gelsin sevgiliniz rolünü kessin ya

bu adam tecavuze yeltenirse hiic sasmam inan.
tamam is bulmak filan zor ve nasil bir yasamin var bilmiyorum ama isi birak ve birakirkende sakin korkma agzinin payini ver... rezil rusva et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…