Yoo hiç öyle değil hanımefendi , böyle bir kuralmı var , nickim adımla uyumla sadece bukadar .Nickinizi karekteriz uyumlu olduğunu gösterir bir yorumda bulunduğunuz için ben tşk ederim
Küçük harfle yazınca biz okuyabiliyoruz aslında .NEYSE HANİMLAR. İYİ NİYETLİ YAZİLAN TUM YORUMLAR İCİN TSK EDERİM. ABARTTİGİMİ HALA DÜŞÜNMÜYORUM.. İSMİMİ NERDEN OGRENMİS OLURSA OLSUN ADİMLA SESLEREK, BENİ UZUN ZAMANDR TANİYORMUS HİSSİNİ VEREREK BİRİNİN YAKLASMASİ ASLA NORMAL KABUL EDEMEM.. Kİ BUNU DAHA FAZLASİNİ BİLMESİ DE MUHTEMEL.. BOYLE KADİN CİNAYETLERİ, COCUK İSTİSMARLRİ VS KONULARİNDDA TUM KADİNLAR YORUMLARDA KESKE ONCEDEN ÖNLEM ALİNSAYDİ, KESKE FİKKATE ALİNSAYDİ DAHA ONCEKİ DAVRANİSLAR VS DİYE YORUM USTİNE YORUM YAZILİOR.. TİPKİ HER SEY İS İSTEN GEÇTİKTEN SONRA TUH BAH DİYEN BU TOPLUMUN COGU UYELERİ GİBİ.. AMA GORUYRZ Kİ BAZI SEYLERİ DE ONEMSEYİNCE DE BOYLE BAZİLARİNİ TENZİH EDEREK SOYLUORM DALGAVARİ YORUM BİLE YAPİLİOR BURADA..UNUTMAYİN # EMİNE BULUT VE NİCELERİ İCİN DE ONCESİNDE BULUNDUKLARİ DURUM ONEMSENMEDİGİ İCİN BU HALE GELDİLER.. DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZİ.OLSUN. @ MUNE KONUMU KAPATİR MSN
Pardon da siz ne kızı oluyorsunz? İnsanları böyle kaliplara sığdıran sığ düşünceler grubundasiniz sanrm. Adam gelip normal şekilde tanışmak istemior. Bunun neresini anlamiorsunz.. adımı söylüyor ki daha fazlasını bildiği kesin.. şu zamanda böyle davranışları normal bulmanız trajikomik.. yorumunuz için tskler
Tşkler yorumunuz icintedirgin olmakta haklısınız özellikle okuduğumuz haberlerden sonra :/ sapıklık gibi gelmedi bana ama öğrenseydiniz sizi nerden tanıyormuş o zaman içiniz de rahatlardı ama büyütülecek bir şey yok bence bir daha görürseniz ona göre davranırsınız
Ya anlamamakta ısrarcı olmanızı anlamio.bende. o sahsiyetle daha önce muhabbetim vs olmadı zatenTanışalım demesi sapıklık değil ki. Hayır dedikten sonra ısrar etmesi sapıklık olur. Daha önceki sohbete dayanarak iletişim kurmak istemiş adam sizinle.
Sapla samanı karıştırıp meseleyi hafifletmemek gerek bence.
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. İlk mesajı okuyarak cevap verdim, okuyunca da daha önce konuşmuşsunuz gibi bir izlenim oluşuyor. Sonraki mesajlarda yaptığınız açıklamalar beni bağlamıyor. Görelim istiyorsanız ilk mesajı editleme seçeneği her zaman açık.Ya anlamamakta ısrarcı olmanızı anlamio.bende. o sahsiyetle daha önce muhabbetim vs olmadı zaten
.. ismimi vs bilmesi o an beni tedirgin etti. Hiç tanımadığınız bir lak.diye karşınıza çıkıp, sizi uzun zamandır takip ediyor hissini verip konuşmasından isminizla hitap etmesi neresi nasıl normal gelebilir gerçekten anlam veremiyorum
İyi niyetli olan bir insan böyle damdan düşer gibi girmez konuya.adamın tanışalım mı demesi mi sapıklık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?