Sapık Problemi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük harfle yazınca biz okuyabiliyoruz aslında .
 
tedirgin olmakta haklısınız özellikle okuduğumuz haberlerden sonra :/ sapıklık gibi gelmedi bana ama öğrenseydiniz sizi nerden tanıyormuş o zaman içiniz de rahatlardı ama büyütülecek bir şey yok bence bir daha görürseniz ona göre davranırsınız
 
Yurtdısına yeni geldim, kursa gidiyorum parmagımda yüzükte var. Ama benm yabancı dilim yok, otobüste arkama biri oturdu kualgıma sarkı söyledi. Koltugumu değiştirdim.
Ertesi gün yine aynısını yaptı otobüsten indim bilmediigm Bi yerde kalabalığa karıstm.ve artık aksam eşime anlattım.
Otobüse binme saatimi değiştirdim. Bakın bu sapıklıktı. Ama biri gelip bana merhaba dese bunu sapıklık olarak algılamazdm. İsminizi öğrenmeside olası olabilir yani.
 
Tanışalım demesi sapıklık değil ki. Hayır dedikten sonra ısrar etmesi sapıklık olur. Daha önceki sohbete dayanarak iletişim kurmak istemiş adam sizinle.

Sapla samanı karıştırıp meseleyi hafifletmemek gerek bence.
 
Tşkler yorumunuz icin
 
Ya anlamamakta ısrarcı olmanızı anlamio.bende. o sahsiyetle daha önce muhabbetim vs olmadı zaten
.. ismimi vs bilmesi o an beni tedirgin etti. Hiç tanımadığınız bir lak.diye karşınıza çıkıp, sizi uzun zamandır takip ediyor hissini verip konuşmasından isminizla hitap etmesi neresi nasıl normal gelebilir gerçekten anlam veremiyorum
 
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. İlk mesajı okuyarak cevap verdim, okuyunca da daha önce konuşmuşsunuz gibi bir izlenim oluşuyor. Sonraki mesajlarda yaptığınız açıklamalar beni bağlamıyor. Görelim istiyorsanız ilk mesajı editleme seçeneği her zaman açık.

Ben de metrobüsten inerken adamın biri peşime takıldı. Saçınızı ağzıma sokmasaydınız keşke diye laf attı. Kusura bakmayın çok sıkışık ve sıcaktı fark etmeden size doğru savurmuşum dedim geçtim. Aynı yolda yürüyormuşuz yol boyu sohbet ettik biraz, sonra numaramı istedi vermedim ısrar da etmedi. Bana göre bu adam sapık değil, sosyallikle laubaliği karıştırmış biridir o kadar. İlk mesajınızla bu olay arasında da fark görmedim. Ona göre de fikrimi söyledim. Bana andaval muamelesi yapacağınıza derdinizi düzgün anlatmayı öğrenin.
 
nasıl ya adam isminizi nerden ogrenmıs acaba alısverıs yaparken falan mı bır sekılde duydu ya da telefonla konusurken sız ...
resmen dınlemıs ızlemıs sızı
 
Gayet de sapıklık... kadını tedirgin etmiş pislik... büyük ihtimal alışveriş sırası da kredikartından isminizi görmüştür,uzun süreli bir takip değildir canınızı sıkmayın
 
hanımlar tanısalım dıye bırının yaklasması tabıkı sapıklık degıl ama burda konu farklı adam konu sahıbını arastırmıs ısmını evını ogrenmıs sankı muhabbetlerı varmıs gıbı etrafa şov yaparak x hanım bakarmısınız dıye arkasından seslenmıs sankı muhabbetlerı var gıbı kafadan kontak adam yanı

konu sahıbı tabıkı haklı
 
Iyice azittilar ben bir defa hastaneye goturdum oglumu cikista manyagin biri takip etmisti gecenlerdede yine oglum yanimdayken takip etti sapigin teki cok korktum yakinlarda birinden yardim istemeyi dusundum ama bu seferde kavga cikacakti konu esime gidecekti vs hic bakmadim o tarafa durakta beklerkende baya kaldi karsida bakti sonra gitti coluk cocuk evli bekar farketmiyo bu sapiklara
 
Karakola gidip şikayetci olmanız lazım her yerde kameralar var illa tehşis edilir... geçmiş olsun yanında biber gazı bulundur.. yada bir savunma sanatına yazılabilirsin.
 
Tanışma konusunda yol yordam bilmeyen biri olabilir ama taciz etmemiş sizi. Israr etseydi taciz olurdu.

Burada "x yerde sürekli gördüğüm biri var. Şöyle böyle yaptım, adını öğrenip sosyal medyadan baktım sevgilisi yok gibi" konularına çoğu kişi "e git tanış ne olacak ki" falan yazıyor. Kimsenin "vay sapık, nasıl elin adamıyla tanışmak istersin" dediğini görmedim.
Aynı şeyi erkek yapınca neden taciz oluyor?

İstemediğiniz halde ısrar ediyorsa tabii ki tacizdir ve bütün mahalleyi ayağa kaldırsanız hakkınızdır. Ama adam yoluna gitmiş.

Ayrıca harfler parayla değil.
 
Kusura bakmayin ama sadece isminizi bilmesi bana tuhaf geldi onun disinda bir sapiklik göremedim ben evli oldugunuzu bilmiyordur belkide. Yolda damdan düser gibi tanisalim demesi hos degil belki ama o sekilde tanisip evlenen bile var.
 
Empati yapiyorum
Benzer Bir şeyi yaşasam
Adamın teki gelip ismimle hitap ederek tanışalım vs dese sanirim şok geçiririm.
Sonuçta evet birinin beğenmesi ve tanışmak istemesi anormal degil ama isminizle hitap etmesi insani ürküten bir sey.
Kesinlikle tetikte olun,ben artik bu ülkede her şeyin ama her şeyin olabileceği görüşündeyim.
 
Hoş değil elbette öyle yaklaşması.

Sizin ve eşinizi tavrı da çok gereksiz. Çantayı kafaya geçirdiğinde o kişinin geri dönüşü daha kötü olabilir.

Haklısınız günümüzde duyduğumuz tüm üzücü olaylardan dolayı golgemizden korkar olduk

Ancak daha soğuk kanlı olmak lazım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…