konu sahibi de biraz gülüp kafasını dağıtmıştır inşallah
konuya dönelim:
1. Porno bağımlılığı gerçekten var, üstelik sadece ülkemize has bir durum değil. Avrupa'da da var. Aynı anlattığınız gibi, erkekler sevgilileriyle eşleriyle ya da herhangi bir kadınla birlikte olmak yerine deli gibi porno izliyorlar, hatta psikologlar buna "porno tüketmek" adı veriyor.
2. Porno bağımlısı erkeklerin gerçek hayata bakışları değişiyor. Böyle yazınca komik ama, tüm psikolojik sorunlarda olduğu gibi, algıları değişiyor.
Şunu vurgulamak istiyorum, eşinizin davranışlarının sizin cinsel performansınızla, dış görünüşünüzle, seksi çamaşırla falan hiçbir ilgisi yok. Porno izlemesi sizin hatanız değil, sizin eksikliğinizden de kaynaklanmıyor.
3. Siz porno oyuncusu değilsiniz, kendi iradesi olan bir insansınız ve hiç kimseyi - eşiniz de olsa - tatmin etmek için, midenizi bulandıran şeyler yapmak zorunda değilsiniz. Ki zaten görüldüğü gibi, bunları yapsanız da eşiniz pornoya devam ediyor.
4. Maddi bağımsızlığınızı elinizden alan, size "çocuk büyüt evde otur" diyen bir adam, bu kadar geleneksel, hatta 2013 yılı için oldukça tutucu; ama nasıl oluyorsa başka kadınları Batı ürünü filmlerde çıplak izlemeye bayılıyor. Bu ne yaman çelişki yahu...
Özet: Eşinizin psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Siz de psikolojik yardım alabilirsiniz çünkü kendinizi cinsel olarak veya kadın olarak yetersiz görmeye başlamışsınız sanırım.
Ayrıca, ne yapıp edin çalışmaya başlayın.
Porno bağımlılığı konusunu internetten araştırın. İngilizce biliyorsanız bu konuda daha çok makaleler var.
İzmir' de değilim ne yazık ki. Yalnızlığınıza ve "sanki kahve içiyormuşuz gibi hissettim" mesajınıza çok duygulandım. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.