Sapık var 2

kuzgunun_golgesi

YA HEP YA HİÇ!
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
341
416
18
34
Herkese merhaba sevgili soydaşlarım. Daha önce "sapık var" adlı bir konu açmıştım. Hepinize gerek yorumlarda gerek mesajlarda verdiğiniz destek ve önerilerden dolayı teşekkür ederim. Kameraya gerek kalmadan kapı komşum ( yanlız yaşayan bir kadın) kapısının önüne kamera taktırdı. Kafam kadar bir kamera ortalıkta olacağı için gizli kamera bana anlamsız geldi. Son birkaç gündür ayakkabılarımı dışarıda bırakıyorum. Tavsiyelerinize uyup yemlemek için. Tek anormal olay yüzü aşına gelen bir kadın... kadın,!! merdivenden çıkarken önce bizim kapıya bakıp sonra kameraya bakıyor. Ve biraz şaşırmış gibi duraksıyor. Ve yukarı sanki başka eve çıkmış gibi yapıp kısa sürede aşağı iniyor. Eşime ve komşuma birazcık konudan bahsettim. Tabi sizlere anlattığım kadar detay veremedim. Apartmanda herkes ayakkabı hırsızı olduğunu düşündüğü için dikkat kesilecekler. Yanlız aradığım kişi hemcinsim ise ne yaparım nasıl bir yol izlerim hiç düşünmemiştim. Kafam inanılmaz karışık

Diğer konu da mantıksızmış, bu konu da mantıksız. Bir insanın (kadın ya da erkek) şehir şehir peşinizde dolaşıp sizin ayakkabılarınızı çalması pek olası görünmüyor.
Mantıksız gördüğünüz bir konuda zahmet edip yazmanız büyük incelik.! Belki de tesadüftür!

Dediğim gibi belki de tesadüf. Ve her nedense bir yanım güçlü bir şekilde tesadüf olduğuna inanıyor
Insanin ödü kopar ya.Bence bir daha boyle bir sey olursa polise gidin olay cok mantiksiz gorunsede surekli farkli yerlerde dahi basiniza bunun gelmesi esrarengiz.O kamerayi surekli takipte olun.Her ne kadar tesaduf gibi gorunsede icim ûrperdi

Ben yorumları okumaya geldim
images (7).webp

Yanlış anlamayin ama çok saçma değil mi sizce de konularınız? Ve altında bir sebep aramanız?
Kapı önüne ayakkabı bırakırsanız çalınır,olay bu.
Ha güvenlikli bir sitede oturuyorsunuzdur amenna ki onda da kapı önünde ayakkabı bırakılmasına müsade etmezler zaten.
Bu yaşıma geldim,hiç ayakkabim çalınmadı,hiç kapının önüne bırakmadım zira.

Ayakkabınız sürekli çalınıyor şehir fark etmeksizin peki cevrenizde eş anne arkadaş kardeş biri de nasıl çalınıyor hep demiyor mu? Eşinizle gittiğiniz yerde eşinizinki durup sizin ki mi çalınıyor? Ayakkabılarınız marka mı? K0msunuz neden kamera taktirmis hırsız olaylari mi var ? Nedenini sordunuz mu? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın yani bunlar sizin hayal ürününüz olabilir mi Gerçekten bir kadın görmemiş olabilir misiniz mesela Ama siz bunu gercek saniyor olabilir misiniz?
Sürekli eşimin ayakkabıları çalınsa benimkide yanında dururken derim bunun niye sürekli ayakkabıları çalınıyor diye dusunurum yok hic onemsemiyorsam o zman aslinda oyle bir olay yoktur belki de. Yakinlariniz tarafindan bu konuda hic tepki aldiniz mi? Allah allah cok ilginc niye nasil neden aliyorlar seninkileri seklinde serzenisler vs. Eger yoksa belkide siz bu konuda hayal urunu seyler goruyorsunuz dur. Kac tane ayakkabiniz gitti bu arada ?

Back
X