Önceki yazışmaları okumadın heralde okuduktan sonra neden izlediğini anlarsınaynen oyle size katılıyorum. esınızın apartman kayıtlarını ızlemesı bence tuhaf siz konu komsuyu irdeleyecegınize esınıze kamera yasagı koyun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki yazışmaları okumadın heralde okuduktan sonra neden izlediğini anlarsınaynen oyle size katılıyorum. esınızın apartman kayıtlarını ızlemesı bence tuhaf siz konu komsuyu irdeleyecegınize esınıze kamera yasagı koyun :)
Yazışmaları okuyunca anlarsın canım gerek olduğunuBende bunu merak ettim ne gerek var .
Canım sen o kadını gözlemle en iyisi. Baktın benzer şüpheli durumlar devam ediyor. Görüşmemeye çalış.Nerde nasıl davranacağını bilmesi gerekmezmi sizce
Teşekkür ederim yorumun için sağolCanım sen o kadını gözlemle en iyisi. Baktın benzer şüpheli durumlar devam ediyor. Görüşmemeye çalış.
Teşekkür ederim yorumun için sağol
vallahi sizi tebrik ederim
gelen yorumlara inatla ve hala saygı çerçevesinde cevap verebildiğiniz için
yani aynı şeyleri defalarca yazdınız, hala aynı şeyler soruluyor, hala konu aynı yerde
eğer ilk yazdığınız mesajı güncelleyebiliyorsanız güncelleyip şu sapık olayını, kamera olayını (komşuların iznini aldığınızı falan), eşinizin kamera kayıtlarını hızlı hızlı izlediğini ekleyin bari de, diğer yorumları okumaya üşenip hala aynı yorumları yapan üyeler anlasın bari
Nurtopu gibi bir bayan sapiginiz daha olmus. Hayirli ugurlu olsun..Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim
Not ( kamera taktırmamızın nedeni bi sapık dadandı çıplak kadın fotoları falan koyuyordu ayakkabılarımızın tekini götürüp içinde garip bir sıvıyla geri getiriyordu bu yüzden en üst dairede olduğumuz için polisin ve yan dairenin izniyle kamera taktırdık) bu arada eşim kamera kayıtlarını hızlı hızlı izliyor ayrıntılı değil
hay maşallah yaİşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dedi
Bir de bu kapalı di mi? Ne ateş varmış ablada..İşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dedi
O kişi karşı komşunuz olabilir mi diye düşünmedim değil .Canım apartmana salak sapık biri dadanmıştı o yüzden
Kapali ciplaklardan oda... Mesafe koyun mesafe koymakla kalmayin uzak durun irtibatinizi kesin hattaİşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dedi