• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun acayip hareketleri

Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim

Not ( kamera taktırmamızın nedeni bi sapık dadandı çıplak kadın fotoları falan koyuyordu ayakkabılarımızın tekini götürüp içinde garip bir sıvıyla geri getiriyordu bu yüzden en üst dairede olduğumuz için polisin ve yan dairenin izniyle kamera taktırdık) bu arada eşim kamera kayıtlarını hızlı hızlı izliyor ayrıntılı değil
o aradığınız sapık bu komşunuz olmasın sakın

vallahi sizi tebrik ederim
gelen yorumlara inatla ve hala saygı çerçevesinde cevap verebildiğiniz için
yani aynı şeyleri defalarca yazdınız, hala aynı şeyler soruluyor, hala konu aynı yerde
eğer ilk yazdığınız mesajı güncelleyebiliyorsanız güncelleyip şu sapık olayını, kamera olayını (komşuların iznini aldığınızı falan), eşinizin kamera kayıtlarını hızlı hızlı izlediğini ekleyin bari de, diğer yorumları okumaya üşenip hala aynı yorumları yapan üyeler anlasın bari

bende sizi tebrik ederim,sabırla anlamak istemeyenlere ama şöyle olmuş diye anlatıp konu sahibine yardımcı olmaya çalıştığınız için :)

insanlar burada bazı konu sahiplerine gerçekten çok boş ve gereksiz yere yükleniyorlar bu konu da onlardan biri.

Son düzenleme:
bende sizi tebrik ederim,sabırla anlamak istemeyenlere ama şöyle olmuş diye anlatıp konu sahibine yarımcı olmaya çalıştığınız için :)

insanlar burada bazı konu sahiplerine gerçekten çok boş ve gereksiz yere yükleniyorlar bu konu da onlardan biri.
 ikinizde çok sağolun :KK5:

ya o değilde ben çok farklı bi yere takıldım konu sahibi yanlış anlamayında komşum 30 yaşında ama yaşını göstermiyor demişsiniz 30 yaş yaşlımı oluyoki ben çok alındım yaaaa :( yaş 32 oldu ondan sanırım

bende sizi tebrik ederim,sabırla anlamak istemeyenlere ama şöyle olmuş diye anlatıp konu sahibine yardımcı olmaya çalıştığınız için :)

:KK60:

Uzak durun.
Kameraya baka baka göğüslerini sıkmak , poposuna vurmakta neyin nesi ? Çüş yani !
+ Eşinizin kamera kayıtlarına bakması normal sonuçta kim geliyo gidiyo bakacak tabi.
Ben olsam bidaha gorusmem , kameraya kasıtlı hareket yaptığı için değil , bu yasa gelip nasıl davaranacagini bilmediği için.
Bi de tesettürlü:işsiz:
Neden bi de tesetturlu dediniz? Ahlaksiz hareketleri tesettursuzlere mi layik goruyosunuz

Peki siz asıl buna niye takılmadınız? Ne hikmetse kamera takıldıktan sonra o sapık gelmemiş, ben olsam bunun peşine düşerdim. Muhakkak size kamera takıldığını bilen biri bu sapık ve belki de bu sadece bir düzendir ne biliyim bi fantazi falandır ay çok şüpheciyim ya ama empati yapıyorum aynısı başıma gelse oturur ben de o kamerayı her gün izlerdim, sorgulardım neden bu kamera takıldıktan sonra bu sapık gelmedi. Çıplak kadın fotoğrafı, üstüne kamera takılması ardından kameraya baka baka memelerini sıkan komşu kişisi bunun altında başka şeyler var bence. Ben fena takar ve pusuya yatıp takip ederdim. Bir de ayakkabıdaki o sıvıyı muhakkak inceletirdim neymiş diye?

ya o değilde ben çok farklı bi yere takıldım konu sahibi yanlış anlamayında komşum 30 yaşında ama yaşını göstermiyor demişsiniz 30 yaş yaşlımı oluyoki ben çok alındım yaaaa :KK43: yaş 32 oldu ondan sanırım
Yok canım yani dışarıdan bakan daha küçük der anlamında söyledim bende 20 yaşındayım ama gören 25 sanıyor :)

Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim

Not ( kamera taktırmamızın nedeni bi sapık dadandı çıplak kadın fotoları falan koyuyordu ayakkabılarımızın tekini götürüp içinde garip bir sıvıyla geri getiriyordu bu yüzden en üst dairede olduğumuz için polisin ve yan dairenin izniyle kamera taktırdık) bu arada eşim kamera kayıtlarını hızlı hızlı izliyor ayrıntılı değil

İnan hayretle okudum.
Kafayımı yemniş acaba .
Almayın efendim böyle insanları hanenize.
:KK57::KK57::KK57::KK57:

Merhaba kk kadınları

oha yani...eve almayın hiç sevmem şu samimiyet olmadan aşırı hareketler yapanları...ben şüphelendim o kadından şahsen.......

Valla biri unuturum yazmış ama ben yan komşumun dürbününde kamera olduğunu ve kocasının bunun izlediğini bilsem asla unutmam. Hatta tesettürlü değilim ama olsam adam görecek diye sokakta nasılsam öyle giyinirdim. Ayrıca kameya bakarak yaptı diyo konu sahibi. Kaldı ki kamera bile olmasa ne biliyim bi kadının orasına burasına dokunarak buraları çıkartıcak bişey alıcam demesi ve komşusuna demesi çok çirkin bence. Çok çok yakın dahi olsam yapmam öyle bişey.

Bence kadın kamerayı unutmuş olabilir, hemen günahını almayalım ama kendini bilmez biri olduğu da kesin :)
Siz kameraya bakarak demişsiniz pardon, o zaman kasıt var. Dikkat edin.

Back
X