- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hızlı hızlı geçiyor eşim zaten ama benim hoşuma gitmeyen kaydedildiğini bile bile hal ve hareketlerine düzen vermemesi 30 yaşında kadın sonuçta ayrıca o kadar iy komşularımız var ki bütün olan biteni bildikleri halde polise bile biz bişey bilmiyoruz dediler bahçeyi temizlemeye bile bi adam tutacak kadar ev başı beş TL vermekten aciz olan kişiler sizce apartmana kamera taktıracak parayı verirler mi?Esiniz saniye saniye izlemiyordur herhalde. Eger izliyorda cok irite oldum suan. Hizli geciyorsa farketmez bile.
Ayrica neden apartmana acilan kapida var? Tum komsular birlesip kapinin girisine taktirsaydiniz ya. Komsunuz normal olmayabilir ama bu fikirde hic hos degil.
Canım önceki konularım da var fake olsam cinsel konu açardım fake falan değilim emin olabilirsinYeni uye fake olabilir![]()
Bende aynı olaya takıldım, komşu ilginç de koca daha bir ilginçne komşular ne komşu kızları/kardeşleri var ya çok ilginç. rahatsız oluyosanız eve almayın, mesafe koyun.
eşiniz neden kayıtlara tek tek bakıyor?
Senin de evine sapık dadanırsa emin ol senin de kocan ilginçleşirBende aynı olaya takıldım, komşu ilginç de koca daha bir ilginç
Bir üslubunuzu düzeltin, cevap verecek kabiliyetiniz yoksa hiç vermeyin, yorum kaldıramayacaksanız da konu açmayın.Senin de evine sapık dadanırsa emin ol senin de kocan ilginçleşir
Canım eşim öyle uzun uzun içlemiyo diye belirttim başka bi arkadaşın yorumuna sapık yakalanmadı ve bu yüzden hala tedirginiz tarif etmeye gelince sen elbiseyi tarif ederken göğüslerini sıkarak yada kalçalarına vurarak anlatan birini gördün mü ben görmediğim için garipsedim sorun eşimin kamera kayıtlarını nasıl izlediği değil sorun kadının bildiği halde hal ve hareketlerine çeki düzen vermemesiÖzel bölge yazınca ben kadın bacak arasına attı elini sandım. Sadece elbisesini tarif etmek için basen ve meme kısmına dokundu demişsiniz sonradan. Böyle okşarcasına uzun uzun dokunma mıydı yoksa elbisesini tarif etmek için mi yaptı? Bana biraz buluttan nem kapmışsınız gibi geldi bu konu için. Ben de bir elbiseyi tarif edecekken ellerimle havada resmini çiziyorum bazen. Arkadaşlarım da yapar bunu mesela.
Kamera olayına gelince eşiniz oturup 5 saatlik kayıt varsa hepsini izliyor mu? Hadi diyelim izliyor. Siz komşunuzla konuşurken kapı açık yani o ara sapık gelme ihtimali yok oraları ileri sarmadan mı izliyor? Normal koşullarda kamera kaydı izlenecekse hızlı modda izlenir, gereksiz yerler atlanır. Bir de bu sapık olayının üstünden ne kadar zaman geçti ki hala izliyor eşiniz? Kamera takıldıktan sonra gelmedi demişsiniz. 1-2 hafta takip edip ondan sonra şüpheli durumlarda kayıtlara bakması gerekmez mi? Ben mi yanlış düşünüyorum?
Yanlış anladın sanırım ben devam eden konuşmalarda nedenini belirttim artı söylediğim sözde bişey yok kocan izlediği için ilginç demişsin bende seninde kapına sapık dadansa senin kocan da oturup kayıt izleyecek ve karısını sapıklardan daha nasıl koruyacağını düşünecek kadar ilginçleşir demek istedim... Üslubumda sıkıntı olduğunu Düşünüyorsanız cvp yazmasınız olur biterBir üslubunuzu düzeltin, cevap verecek kabiliyetiniz yoksa hiç vermeyin, yorum kaldıramayacaksanız da konu açmayın.
Konunun başında belirtseydiniz anlaşılırdı, ayrıca hergün kamera kayıtlarının kontrol edilmesi tabi ki de ilginç bir durum nedenini yazmadığınız için de garipsendi. Bu tavrınız genelse komşular tencere kapak misali diyorum.
Canım eşim öyle uzun uzun içlemiyo diye belirttim başka bi arkadaşın yorumuna sapık yakalanmadı ve bu yüzden hala tedirginiz tarif etmeye gelince sen elbiseyi tarif ederken göğüslerini sıkarak yada kalçalarına vurarak anlatan birini gördün mü ben görmediğim için garipsedim sorun eşimin kamera kayıtlarını nasıl izlediği değil sorun kadının bildiği halde hal ve hareketlerine çeki düzen vermemesi
Teşekkür ederim yorumun içino vakit madem bu kadar rahatsızsınız en mantıklısı ilişkinizi kesmek benden önceki arkadaşların da söylediği gibi
aynen oyle size katılıyorum. esınızın apartman kayıtlarını ızlemesı bence tuhaf siz konu komsuyu irdeleyecegınize esınıze kamera yasagı koyun :)Birisi bana kapimda kamera var kocam bakiyor dese bunu aklimda tutmam, unuturum. Ayrica kapinin önünde istedigimi yaparim kimsenin ortak alanlarda uyarmaya hakki yok. Rahatsiz oluyorsaniz esinize izletmeyeceksiniz
Iliskiyi keserdim kadinin hakkinda ne dusundugumu yazmasam daha iyiMerhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim
Evlerden ırak
Hemen görüşmeyi bırak
Nerde nasıl davranacağını bilmesi gerekmezmi sizceayrıca 30 yasında 30 yasında diye bın kere baskı yapmıssınız ne var 30 yasta pardon?
yasla ne alakası var 30 diye üsteleyimce acılımını merak ettim 30 yasında cocuksu hareketleri olan insanlarda vardır. agır insanlarda vardır karakter meselesiNerde nasıl davranacağını bilmesi gerekmezmi sizce
Bende bunu merak ettim ne gerek var .ne komşular ne komşu kızları/kardeşleri var ya çok ilginç. rahatsız oluyosanız eve almayın, mesafe koyun.
eşiniz neden kayıtlara tek tek bakıyor?